AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
310Cevap
Hayır aldatmam eğer birine değer verdiysem ömrümün sonuna kadar onun yanında olurum
Rusya ya gidicen ukrayna polonya ya gicen yunanistan a gidicen seks yapmadan gelcen? İbne diye dalga gecerler adamla
yaşadığım hiç bir ilişkide aldatmadım..
çünkü sevdiğim bir kadını başka birinin yerine koyamadım..
Aldatmak , sevdigin asik oldugun kisiye yapilan en buyuk hakarettir. Karakter meselesidir.
kesinlikle hayır karakter meselesi bu şerefin ve hssiyetin varsa yapmazsın ayrıca bunun ona yarın sana hesabı vardır ayrıca sevgilimden 7-8 ay uzak kaldım ikişer defa elime çok fırsat geçti aldatmadım
tebrik ediyorum senide:)
teşekkür ederim Allah bu konuda özellikle herkese akıl versin özellikle cinselliği aldatma olarak görmeyenleri
amin aynen öyle
aldatırım, aldatırız, aldatırlar... yapmam diyenler nedense bana inandırıcı gelmiyor.
Herkes sen değil...
Hayır aldatmam. Eğer öyle birşey yapma ihtimalim varsa iş seyahatine eşimi götürebilme ihtimalim varsa onuda götürürüm. Eğer yoksa o işi bırakırım sorun yok. Hem onun gözü hem benm gözüm arkada kalmaz
Empati yoksunu hödükler aldatır.. E arpa eken buğday biçmez karıları da onların yokluğunda onları aldatır. Çok merak ediyorum aldatmak için mi evleniyorlar?
niyet önemli niyet hayır ise akıbet de hayır olur
Olabilirde olmayabilirde bu eşin sadkatine bağlıdır. Herkes aynı değildir lakin olma olasılıpı yüksektir. O değil kadın aldatırmı onuda sorgulamak şazım :)
ihtiyacımı karşılardım aldatmak değil erkeğin nefsi bir nefesten daha yakınmış kadınlar iradeleri nefislerine daha hakimler erkek gibi değil yoksa hayvandan farkımız kalmazdı.
Denizciler duygusal insanlardır. Nikah masasına oturduktan sonra eşlerini aldatmazlar. Ali Kaptan Yüzünden Adımız Çıktı :)
hahahahha :))
Brezilya'dan Selamlar :))))
Lann ben bugüne kadar kendimi aldatmamisim. Esimimi aldaticagim.
Başka bir erkeğe bakmam bile yani gözlerimle bile aldatmam.
Yapacak adam uzam yakın dinlemez yapmayacak adamda dünyanın obur ucuna gitseyapmaz ama aile ve evlilik için gerekli şartlar vardır bunlardan biride aynı çatı altında olmak olamıyorsanız uzaktan evlilik yurumez boşanacaksınız
Kıza ve ruh haline bağlı bence , eşimin ilgisi kesilirse başka vucutlarda ilgiyi aramam gayet normal
Aldatan cukune duskun erkekler evlenmesin bari ya da evlendigi karisini da her erkege acsin bakalim midesi serefi kaldiriyor mu
Kaptan degilim:) ama yıllar önce uzaklara gittim isim geregi. Kız Arkadaşım vardı ve asla aldatmadim. Şu an yine öyle bir durum olsa aldatmam
Hayır aldatmam..
seven adam adam olan adam aldatmaz.
Kadınlar da öyle ama genelde oyunu bozan kadınlar dir bunu bil
hatunu da gptururum. ne isi imis o oyle. niye bosuna hem ona hem kendime masturbasyon eziyeti cektirem:-)
asla aldatmam. bunu kendime yakıştırmam. şartlar ne olursa olsun benim eşim değerlidir ve onun dışındaki tüm kadınlar benim için sıradandır.
Başa gelince belli olur şimdi ne desem boş,, bu durumda olan arkadaşlar dsha iyi bilir işin doğrusunu.
Kesinlikle hayir. Delikanli adam esini , sevdihini , sevgilisini aldatmaz.
tebrik ederim
O kadin a bagli neden diye sorarsan simdi yok mok diyenler gecsin onu eger okadinsa zaten erkegin bakmaya yuzu olmaz baksa bile heryerde karisini gorur
yeni evliysem ve çok seviyorsam hayır ama 10-15 sene olmuşsa evlilik karşına çıkana bağlı... Sonuçta hergün pilav yenmez değil mi? :D
Valla erkek milleti kadın kuyruk sallarsa zaman mekan demeden aldatır kimse burada ahkam kesmesin
Erkeğinde kadınında karaktersizi aldatır... Açık ve net.
Kesinlikle katılıyorumm 👍
Aylarca uzak kalmaya gerek yok normalde de aldatırım...
Ulan aç kalırım gene karımı bırakıp bir yere gitmem , benim işimde gücümde o olur
bravo
Aylarca neden ayrıkalayımmuçakla bir gecede gider gelirim, arada bir gidipgelmek lazım:)
Seven insan isterse dünyanın diğer ucunda olsun aldatmaz. Aldatıyorsa sevmiyordur.
bu aldatma işi ne kadar da moda oldu artık. istemiyorsam ayrılırım ama asla aldatmam.
Bana yapılmasını istemediğim bir hareketi başkasına yapmam!
en basta esımden ayrı kalmak ters bana
neden evlenıyoruz ya ayrı takılmak ıcınmı?
Ben aldatmam da o aldatırsa. Evlenmemel en güzeli. ya da mesleğine uygun birini bulmak.
Pilot olmayı istiyorum öyle bir durum olsa asla aldatmam
adına bakılacak olmazsa sen aldatırsın kimse aldatmaz hiç masuma benzemiyon kaltak kadınlardan nefret ediyorum uhh lNET OLSUN
Arkamda eşim kalıcak o kadar zaman aldatır korkusuna kafayı yerim eve geri dönüncede vururum kesin :-)
bulunucağım yerde kadınlardan bir hareket gelmedikçe kendi kabuğumda takılırım. kadınların peşinde koşmam yani ;)
Hayir asla aldatmam sonucta beni seven evde benim donmemi 4 gozle birisi var bu ona ve sevgisine evlenirken verdigimiz soze ihanet olur
Ne olursa olsun bir kadınla birlikteyken başka bir kadına o gözle bakamam zaten adam olmak bunu gerektirir.
seven insan böyle birşey yapmazz yapmayı bırak aklının ucundan dahi geçirmezz yani kişilik ve adamlık meselesii. :)
Kadinin ne kadar namusu varsa erkegindw o kadar namusu vardir. Bunu kadin yapsa kabadayi kesilirler...
dalgamı geçiyon yaa işinden dolayı biraz uzaklaşıcan die aladatılırmı hayat arkaaşı
soruyoz işte
cevap veriyoz işte
Ben aldatacaksam kesiblijle ayrılırım. Şerefli birşey değil.
henüz tanımadığım bilmediğim eşim olacak kişiyi bile altatmıyorken...
salağım da ben.. sanırım eşim için kariyerimden vazgeçerim. iyi adamım sadık adamım ya.. sonra sen niye pinekliyosun.. niye mahalle kahvesine gidiyosun bey olacağım :/
Kesinlikle yapmam. Dersem belki yalan söylerim :) o anki duruma göre değişir.
Askerim, aylarca ayrı kaldığımız oldu ama hiç o konu aklıma gelmedi, aksine daha çok bağlandım..
hakiki anlamda seviyorsam aldatmam sırf yalnız kalmıyayım diye evlenirsem aldatırım
sevgiliyi aldatmak düşünülebilir ama evlilikte asla
bu aldatma sayılmaz ya
kendimi iyi tanıyorum aldatmam , ama yoğun bir sevgi olması gerek yoksa aldatır en aldatılmaz denilen kişi
Yapmam da hadi Yaptım diyelim kesin pişman olurum Özür dilerim , boynuzla dolaştırmazdım hiçbir türlü
Üstü örtülü gerçekler var ama ben evlenince yapmam ya etik değil zaten yapacak olduğum bir o... Olur ona mı kaldım ben -_-
Öyle bir işte çalışan insan eşi veya sevgilisinide o derece önemsiyodur ki aldatmaması imkansız diye düşünüyorum.
kimse bu sifatla evlenmez hadi koskocaman dunya diyelim bitane enayi bulduk birdaha o denli bir enayiyi nasil bulurum.
Yurt dışındaysam kaçamak yaparım. Kaçamak yapamıyorsam da saten ole birini kızlar bile istemez.
Kaptan olursam evlenmem ki. Her limanda beraber olacağım sürüyle kadın olacak.
Aldatmaz ona eminim ama bir şart var o kişi adamsa tabi :D
Ben regl olaylarını ogrendikten sonra cinsel hayatıma son verdim