Tüm kaybettiğim, hissetmediğim duygularımı yeniden yaşamayı seçtim. Kendimi keşfetmeyi seçtim. Bu bağlamda tüm duygularımı doyasıya yaşamayı kabul ettim.. En değerli benim. En güzel.. En içten.. Kendimi seviyorum... Ve kaybettiğim sevgi duygumu yeniden çağırıyorum...
Duygular, dürtüler gibi daha çok fizyolojik kökenli iken, duyguların ortaya çıkması psikolojik kökenlidir. Duygular bireyin ihtiyaçlarını doyurma biçiminin bir göstergesidir. İhtiyaçlar karşılandığı zaman insanda olumlu haz duygusu, karşılanmadığı zaman ise acı, telaş, istek, sıkıntı ve elem duygusu oluşur. 🔥Duygular bu evrendeki en pahalı şeylerdir.🔥
Aşırı stres sonucu tüm duygularım öldü gerçek anlamda. Sadece ufak tefek hazlarım var o kadar. Hayat bazen izlemekten ibaret benim için. Ama yinede iyi yaşıyorum şanslıyım diyelim
Ailesiz büyüdüm dedeme baba diyordum hep sonra oda ani bir şekilde vefat etti ve hep yalnız kaldım konuşacak içimi dökecek kimsem olmadı arkadaşlarım vardı onlari seviyordum ama pek samimi olmuyordum sadece bir kedim vardı onunla birlikte yatıyordum onunla konuşup bir şeyleri mi anlatıyordum oda öldü sonra hiç erkek arkadaşım olmadı ilk defa birine bu kadar yakın hissediyordum kendimi onunla konuşunca yüzüm sürekli gülüyordu beni gerçekten mutlu ediyordu bunu hissediyordum hep ilişkimiz ciddiydi evlenmeyi düşünüyorduk Bir sabah mesaj attım hiç bir şey demeden veda bile etmeden beni heryerden engelledi. Çok zor bir süreç yaşadım hiç bir şeye hevesim yok herşeye tepkisiz kaliyorum. Sevgi, üzüntü, korku vb duygular içimde kalmadı artık...
Atlatırsın merak etme. Daha gaddar bi hal alıcaksın. Böylece daha çom değer göreceksin. Ama bu esnada iyi niyetindende taviz verme. Kötü bir insan olursun yoksa