Kişilik & Karakter Kaybettiğiniz duygularınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaybetmek yerine zayıflayan veya unutulan duygularınız da diyebiliriz Kaybettiğiniz duygularınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Eve tüm duygularımı kaybettim 1 0 Yorumla
tbek16 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var, daha da devam ediyor. Hem canlansın istiyorum hem de canlanırsa ben yıpranacak gibi hissediyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla tbek16 +1 yıl Güven, sevgi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. güven, ve bazen ağlamak isteyince ağlayamıyorum. göz yaşı akmıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😶 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Beklenti Kaygı Agresiflik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohh maşallah Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Senin hangisi Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi. Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şaşırmıyorum ben, olmuyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen diyince fark ettim de o bende de yok galiba Yorumla pepperda +1 yıl Şaşırmadım Yorumla Soran +1 yıl Yalnız şaşıracak bir durum yokken şaşırmaman normal Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bütün duygular. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bulursun inşallah Yorumla
Tugbaunal Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Var... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla Tugbaunal +1 yıl Heyecan guven Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güven ve sadakat 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar yaşarsın inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eve tüm duygularımı kaybettim
Var, daha da devam ediyor. Hem canlansın istiyorum hem de canlanırsa ben yıpranacak gibi hissediyorum.
Nedir
Güven, sevgi
güven, ve bazen ağlamak isteyince ağlayamıyorum. göz yaşı akmıyor
😶
Beklenti
Kaygı
Agresiflik
Ohh maşallah
Senin hangisi
Hayır yok.
Çok iyi.
Şaşırmıyorum ben, olmuyor.