Bence değildir. Bazen bilsen bile bilmemen daha iyidir.

Bence değildir. Bazen bilsen bile bilmemen daha iyidir.
Bu soruya verilebilecek en iyi cevap, belki de kişisel bir tercih meselesi olduğudur. Her şeyi bilmek isteyenler, bunun kendilerine fayda sağlayacağını veya zevk vereceğini düşünüyor olabilir. Ama bence herşeyi bilmek güzel değil ve bir insan herşeyi bilmesini mümkün değil, derler ya çok bilen çok yanılır.
No no no no onların hiç biri de pense değil. En sağdaki çekiç, onun solunda ki İngiliz anahtarı, onun solundaki karga burnu, onun solunda ki de su terazisi. Ben olmasam garibim kızları kandıracaklar🤣🤣🤣🤣
Sitenin bilgesi.
bunlar pense değil tornavida normal tornavida ve yıldız tornavida, elime tornavida alıp bir şeyler yaptığım görülmemiş şeydir lâkin babam usta gibi olduğu için onu izlerken yardım amaçlı bana onu ver bunu ver derken hepsini öğrendim :)
Kontrol kalemi de var 😅
onu belirtmedim 😀 ama kontrol etme şeklini de biliyorum çok seyrettim babamı 😀
İzlediysen öğrenmişsindir 😅 çarpılmadığın sürece sıkıntı yok 😁
öğrenemedim isimlerini ve işlevlerini biliyorum sadece yoksa hiç anlamam vidalama matkapı ile kitaplığımı kurmuştum ama de monte üründü işte o çok zevkliydi
Bence de demonte ürünleri kurmak çok zevkli geçen ay kitaplık ve dolap kurmuştum. Başarmanın keyfiyle iş bitimi karşısında sigara içme isteği uyandırıyor 😅
o vidalama matkapının hiç yormadan vidaladı vırttt diye sabitleştirmesi oyuncakla oynamak gibi resmen 😂 küçücük alet ama yanlış vidalıyorsun kendi kendine geri söküyor vidayı bir de bak hele beceriye bak ya 😁
Matkap kadar marifetli bi icat tanımıyorum sorma 😅 küçük ama etkili dediklerinden 😁
elimde olsa bir sürü şeyi vidalardım o aletle 😂 geçenlerde babam bişeyler tamir ediyordu sonra onla bi işi oldu heyecanlandım resmen ben vidalayabilir miyim baba lütfen? dedim 😂 tabi al yap hadi diyip güldü
ALLAH’ım zevkten ölecektim 😂
😂😂 şükür hâlâ burdasın, mobilya işine mi girsen diyeceğim de yok belki bu sefer gidersin Allah muhafaza 😅
ahahahah mobilya taşıma şirketinde mi çalışsam acaba 😂
Taşıma montaj yap demek istemiştim. Taşıma işini başkası yapsın 😁
tamam ben de montaj kısmını dedim kızım zaten ben nasıl taşıyım altında kalırım mobilyaların 😂😂
Mobilya taşıma işinde sadece taşıyorlar 😅 montaj için randevu oluşturup ayrı ekip atıyorlar 😁 bende o yüzden şaşırdım ya bel fıtığı falan olur erken yaşta Allah korusun
nerden bileyim ben ya 😂😂 kim monteliyorsa işte ondan olayım ben 😂
Tamam montaj elemanı seçtik seni hayırlı olsun. Çantalı al işe başla yarın 😂
ahahahahahahhaha 😂😂😂 hazır değilim çatal olayına 😂
😂😂😂dövme yaptıralım. Ya durne uğraşacağız önlük giyersin 😂 öğretmenler de artık giyecekmiş ya 😁
Pense niye diyor ya... her şeyi bilmeye gerek yok haddimizi bilelim yeter
Kesinlikle katılıyorum 😌
Cevap
20Cevap
Bilip susulması gereken yeri bilmek mühim olan.
Her şeyi bilmek kendin için çok güzel ama her şeyi bildiğini göstermemek lazım.
Kesinlikle.
Herkes herşeyi bilmek zorunda değildir. Lakin bilsen bile bilmiyor gibi davranmak da görseldeki gibi yetersizlerin diline düşmeye sebep olur.
Öğrenmek isteyen öğrenir diyeyim ben en iyisi 😄
Hadi düz yıldız falan diye ayırt edemezsen anlardım da tornavidaya da pense demezsin yahu komik durmuş.
Bence bilinçli yapmış gibi 🤷♀️
Bence onda o zeka yok ya 😀
Olabilir 😅
Keşke monte demonte işlerinden ve alet edavattan anlamasam da bu işi erkeklere bıraksam. Gerekmez.
Çok bilen çok yorulur. Ahan da ben. Her yere beni konuşturuyorlar ama ben de dayanamıyorum napim.
Bunları bilmese de olabilir montaj işinde çalışmıyorsa gerek yok ama tornavida diyince de pense uzatmasa iyi olabilir :))
Yıldız tornavida, düz tornavida bunları bilmek gerekir
herşeyi bilmek yorar insanı. bazı şeyleri bilmeden yaşayıp öğrenmek daha keyifli
Çok bilen çok yanılır.
Kendimizi bilsek yeter.
Ne kadar çok şey bilirsen o kadar mutsuz oluyorsun hayatta. Cehalet mutluluktur
Bence de her şeyi bilmek çok da iyi değil. Her şeyi bilen çok kırılabilir
güzel bir şey değildir gereksiz kibir yaratır en iyisi bilmem gereken şeyleri bilmektir
Cehalet mutluluktur. Bilmemek her zaman çok daha iyi.
İyi de bu pense değil ki tornavida 😂
😂😂
bazen her şeyi bilmemek daha sağlıklı
Tornavida olmaları dışında sorun yok
Hayır gerekli değil
Şu kız kadar bilgisiz olmayın yeter.
Her şeyi bilmemek yararadır 😄
Hayır deildir işine yarıycak kadar bilmen yeterli
Herşeyi bilmeye ne beyin, ne de ömür yetmez.
Başın ağrımasını istemiyorsan çok düşünme
Bilgisiz bilge olmaya çalışmaktır asıl konu.
ben görmeyeli penseler evrim geçirmiş
Yoo herşeyi bilmek şart değil.
İstesektw bilemeyiz herşeyi...
pense de neymiş ilk defa gördüm
her şeyi bilmek çok zor bir şey zaten
O sirada hepsini bilen ben
Pense değil tornavida ajajaj
Penis diye okumam peki ahahsuhxjsjx
Fikir neyse zikir de o olur derlermiş 🤦♀️
Fotoğraf da pense yok ki la
gerekeız bılgılerle meşgul olmamak en iyisi
Bilmemek mutluluktur