Sizi tanımayan birisi sizin yanınızda size hakaret etse kavga eder misiniz direk?

Yeni bir işe girdim 1 ay oldu. yaptığımız malların 1 inde hata olmuş boyamaya giden mallarda. bizde düzeltmek için oraya gittik orada o malzemeyi halletmeye çalışırken orada çalışan birisi geldi bunu yapan ustanın kafa basmıyor muydu da yaptı dedi. dedim onu ben yaptım bilip bilmeden yorum yapma. Dedi hata yapamazsın dedim 1 aylık elamanim hata yaparım kime ne. kaç aylık olursan ol hata kabul edilmez dedi oranın patronu flan da değil o iş ile de o ilgilenmiyor öylesine baktı malzemeye. sonra dedim sen hiç hata yapmıyorsun herhalde. yok yapmam diyince helal olsun sana dedim daha uzatmadım bizim usta bu deli dedi boş ver ama ben sinir oldum. Bir kelime daha etse saldıracaktım. Sizce ben korkak mıyım ya da orada direk saldırmadım ya da sanane seni ilgilendirmez daha sert konuşabilirdim ama başımı belaya hiç sokmak istemiyorum bu olaylar normal midir şimdi aylarca kafaya takmak istemiyorum bu olayı
Sizi tanımayan birisi sizin yanınızda size hakaret etse kavga eder misiniz direk?