Böyle durumlar gelir ya başımıza. Birisi bize küsmüş ama haberimiz yoktur. Bir rtamda karşılaşırsın, selamlaşırsın. Ters durur, selam almaz ya da görmezden gelir. Gşider sorarsın hayırdır diye. Ben sana küsüm der.
Ne yaparsınız bu tiplere?

Böyle durumlar gelir ya başımıza. Birisi bize küsmüş ama haberimiz yoktur. Bir rtamda karşılaşırsın, selamlaşırsın. Ters durur, selam almaz ya da görmezden gelir. Gşider sorarsın hayırdır diye. Ben sana küsüm der.
Ne yaparsınız bu tiplere?

Ya ben böyle tüpleri çok çocuksu görüyorum ya hala böyle bir olgunluğa erememişler ne yazık ki sen bana küsüyorsun ama benim seni neden küstüğümden haberim dahi yok o zaman ben bu küstüğün sorumlusu değilim ne yazık ki böyle bir şey yaşarsam da bir kere sorarım sorunun ne olduğunu cevaplamada takdirde ısrar etmem bir denemem yani küsmüş de küsmüş umrumda olmaz.
Teşekkür ederim
Tavşan dağ küsmüş dağın haberi yokmuş bu durma çok uygun sanırım.
Haberim olmadan bir şey yapmam ki
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Valla kendi bilir. Anlamadan, dinlemeden küsene yapacak pek bir şey yok. Küstüğü yerde kalır. Hiç uğraşmıyorum böyle tiplerle artık.
Açıklama yaparsa yapsın yapmazsa kendisi bilir
Neden küstüğünü düşünürdüm. Acaba bilmeden ne hata yaptım diye bulmaya çalışırdım. Bulamazsam eğer sorardım.
Derim ki herhalde tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Cevap yoksa üstelemem
Kendisi bilir ama sebebini sorarım öncelikle.
Anlamaya çalışırım. Sıkıştırırım.
zahmet etmesin tekrar konuşmaya
Cok yaşadım
Tepkisini o gösterir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar