Yani biri "seni seviyorum" dedi diye bir bakış atıp tebessüm etti diye hemen çiçek bahçesine döner mi yüreğin..👀
Sezen'imin nefis şarkısını dinleyerek cevaplayın soruyu olur mu🥳

Yani biri "seni seviyorum" dedi diye bir bakış atıp tebessüm etti diye hemen çiçek bahçesine döner mi yüreğin..👀
Sezen'imin nefis şarkısını dinleyerek cevaplayın soruyu olur mu🥳

Evet açabilirim ama maalesef sulayan yok yani mesela insan sevgi görünce ya da karşısında ki insandan değer görünce çiçek açar mutlu olur.. ama değer veren yok işte.
@wineandorange Yillar önce ben bu parcayi köyün minaresindeki hoparlörden Köye dinletmis adamim.. :)
Acarim, solarim, aglarim, dans ederim.. camdan gokyuzune demir para atarim yazi mi turami diye.. Ama hep mutluyum.. hersey cok guzel kotu'de olsa.. insana koysada yinede hersey guzel Neden mi.. aci bile bazen insanlarin kalitesini belli edebiliyor.. o yuzden bize heryer neresi? Ankara deme.. Bize heryer DUNYA. ;)
Cevap
4Cevap
Papatya tarlasına donar yüreğim içten tebessümleri görünce 😊🌹
Ya okurken bile tebessüm ettim.. 🌸🌸 o zaman yuregin hep papatya tarlasına dönsün 🌸
Bilmukabele, 😊🌹o gün yolda giderken konuştuğumuz günün tebessümü gibi yüreğin hep ferah ve mutlu olsun 🌹🌹
Çok teşekkür ediyorum yüreği yüzü gibi güze insan güzel kadın 🌸💌💖
Rica ederim bilmukabele 😊🌹🌹❤️
💖💞💐
Kırıldıkça çiçek açar insan. O kadar sık kırılmıyorum ama çiçek açmam için bir yağmuru görmem de kafi, bir ay görmem de.
Açarım. Kendi kendime bile yeter çiçeğimi açtırırım ben.
Benim bahçemde kolay kolay çiçek yetişmez..
Çok kolay değil.
Ne diyeyim döner evet. Nergis çiçeğiyle dolu bir tarla)
Yok o kadar kolay olmamalı
Bir kere açar o çiçek😄
Tamamen o "biri" ne bağlı.
Kolayca çiçek açmam... açtırmam da
Benden olsa olsa kaktüs açar.
Yok açmam
Açarım.
Açmam
Açarın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?