Şimdi bi kız var her yaşadığı şeyin içine yalanlarını ekleyerek anlatıyor meselaa kızın daha düzgün bi telefonu yok samsung j5 kullanıyo ve kardeşi de büyük olmasına rağmen tablet kullanıyo xnkzmsnx gelmiş diyoki "bizim önceden İstanbul'da (istanbulmuydu tam hatırlamıyorum) çiftliğimiz vardı ama oranın altında yatır olduğu için siirte taşındık" sonra bi gündee diyokiii helinn ben lens aldım 1000 tl falan dedi fiyatı atsana bakym dedim gitmiş telden lens efekti bulup çekmiş puahahhakdkdk ve sevgilisinden ayrılmıştı sevgilisi başka kızla birlikte olmaya başlamış (bundan da şüphe duyuyorumm) gelmiş diyokii "bugün gördüm onu 2 dk bakıştık sonra telefonu çaldı gözümün içine baka baka açtı efendim gönlümün sultanı dedi" ya harbi o kadar güzel kuruyorki kafasındaaa şok oluyorumm e belki doğru diyodur demeyinnnn kız çok yapmacık herşeyiyle hemde sesini bile bin kat incelterek konuşuyo sanki sesi popon çıkıyo şimdiiii size şeyi sorcam bu kız ayrıca benim her zaman yanımda olduu yani bi sıkıntım olunca direk ona yazdım sadece bu yalan huyu var ne yapmalıyımm ona yalan söylediğini ve benim aptal olmadığımı nasıl tatlı bir dille belirtebilirimmm
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şu huyunu da söylemek istiyorumm ben bişey atınca hemen o da saniyesinde aynısını hikayesine atıyor tam bir özenti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yalan söylemem yalan söyleyen insandan da uzak dururm
Yalanlarla başa çıkmak ve karşındaki kişiye bu konuda açık olmak zorlu bir durum olabilir. Ancak, dürüstlük ve saygı çerçevesinde bu konuda iletişim kurmak önemlidir. İşte bu durumu nazik bir şekilde ifade etmenize yardımcı olacak bazı öneriler:
Doğrudan Konuşun: Dürüst bir iletişim için doğrudan konuşmak önemlidir. Ancak bu süreçte karşınızdaki kişiye saldırgan bir dil kullanmaktan kaçının.
Örneklerle Destekleyin: Kızın paylaştığı örnekleri dile getirirken, gerçekle uyuşmayan noktalara dikkat çekmek yerine, kendinizi ifade ederek örneklerle destekleyin.
Duygularınızı İfade Edin: Kendi duygularınızı ifade ederek, onun yalanlarından etkilendiğinizi ve bu durumun size nasıl hissettirdiğini anlatın. Ancak bu ifadeleri yaparken suçlayıcı bir dil kullanmaktan kaçının.
Empati Kurun: Empati kurarak, onun neden yalan söylemiş olabileceğini anlamaya çalışın. Belki kendini daha iyi hissetmek ya da dikkat çekmek istiyor olabilir.
Dürüstlüğün Önemini Vurgulayın: Dürüstlük ilişkilerde temel bir değerdir. Bu değeri vurgulayarak, aranızdaki güvenin önemini belirtin.
Örneğin, "Seninle geçirdiğim zamanın değerli olduğunu biliyorsun. Ancak, bazı konularda yalanlar söylendiğini fark ettim, ve bu beni üzüyor. Dürüstlük benim için çok önemli, bu yüzden açık iletişim kurmak istiyorum. Seninle dürüst bir şekilde konuşmak benim için önemli, böylece birbirimize daha yakın olabiliriz." şeklinde bir dil kullanabilirsiniz.
Unutmayın ki bu konuda iletişim kurarken nazik, açık ve anlayışlı olmak önemlidir. Herkesin bir öğrenme süreci vardır, bu nedenle karşınızdaki kişiye de değişim ve gelişim için zaman tanımak önemlidir.