Yalan söylemek sizi küçük gösterir karşınızdakini aptal yerine koymayın?

Şimdi bi kız var her yaşadığı şeyin içine yalanlarını ekleyerek anlatıyor meselaa kızın daha düzgün bi telefonu yok samsung j5 kullanıyo ve kardeşi de büyük olmasına rağmen tablet kullanıyo xnkzmsnx gelmiş diyoki "bizim önceden İstanbul'da (istanbulmuydu tam hatırlamıyorum) çiftliğimiz vardı ama oranın altında yatır olduğu için siirte taşındık" sonra bi gündee diyokiii helinn ben lens aldım 1000 tl falan dedi fiyatı atsana bakym dedim gitmiş telden lens efekti bulup çekmiş puahahhakdkdk ve sevgilisinden ayrılmıştı sevgilisi başka kızla birlikte olmaya başlamış (bundan da şüphe duyuyorumm) gelmiş diyokii "bugün gördüm onu 2 dk bakıştık sonra telefonu çaldı gözümün içine baka baka açtı efendim gönlümün sultanı dedi" ya harbi o kadar güzel kuruyorki kafasındaaa şok oluyorumm e belki doğru diyodur demeyinnnn kız çok yapmacık herşeyiyle hemde sesini bile bin kat incelterek konuşuyo sanki sesi popon çıkıyo şimdiiii size şeyi sorcam bu kız ayrıca benim her zaman yanımda olduu yani bi sıkıntım olunca direk ona yazdım sadece bu yalan huyu var ne yapmalıyımm ona yalan söylediğini ve benim aptal olmadığımı nasıl tatlı bir dille belirtebilirimmm
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şu huyunu da söylemek istiyorumm ben bişey atınca hemen o da saniyesinde aynısını hikayesine atıyor tam bir özenti
Yalan söylemek sizi küçük gösterir karşınızdakini aptal yerine koymayın?