Kişilik & Karakter Unicornlar gerçekten yoksa bu paketin üstündekiler ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor An itibariyle unicornların varlığını ispat ediyorum ahsjsj Unicornlar gerçekten yoksa bu paketin üstündekiler ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet gerçek tabi ki de.. bu şekilde ispatlamış oluyoruz. sdfsdf 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Bu paketteki unicorn neden pembis degl dinozor yavrusu gibi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten çok üzücü bir detay😔 şikayet ettim markayı Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. dedemin köyde 3 tane var zaten yneimi gördün sen 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🥹 Yorumla u tenedos +1 yıl üzüldüm yavrularundan gönderelim evde oynarsın Yorumla Soran +1 yıl Evet bi tane yolla Yorumla u tenedos +1 yıl tamam apla kargoladım çıtçıtlı poşete sardım hiç bişi olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yuppii Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gerçek tabiki hem bir kerem rüyam da gördüm 😄 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Unicorn gerçekten yoksa voldemort kimin kanını içti hadi bunu da açıklayın jsjjskskks 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gercek olmayan şeyi nasıl cizsinlerrr gökten zembille inmedi yaaa, bence de gerçek!!! 🥳🦄 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu ne ilk defa gördüm cips mi :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet cips ama çok baharatlı geldi bana puanım bir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet gerçek tabi ki de.. bu şekilde ispatlamış oluyoruz. sdfsdf
Bu paketteki unicorn neden pembis degl dinozor yavrusu gibi
Gerçekten çok üzücü bir detay😔 şikayet ettim markayı
dedemin köyde 3 tane var zaten yneimi gördün sen
Evet 🥹
üzüldüm yavrularundan gönderelim evde oynarsın
Evet bi tane yolla
tamam apla kargoladım çıtçıtlı poşete sardım hiç bişi olmaz
Yuppii
Gerçek tabiki hem bir kerem rüyam da gördüm 😄
Unicorn gerçekten yoksa voldemort kimin kanını içti hadi bunu da açıklayın jsjjskskks
Gercek olmayan şeyi nasıl cizsinlerrr gökten zembille inmedi yaaa, bence de gerçek!!! 🥳🦄
Bu ne ilk defa gördüm cips mi :D
Evet cips ama çok baharatlı geldi bana puanım bir
Evet gerçek
unicornlar gerçek tabii ki 😀
Dış mihraklar
Unicorm bu