Bir anda soğur bir anda sıkılır bir anda dağılır bir anda her şey yerle bir mi olur?

Bir anda soğur bir anda sıkılır bir anda dağılır bir anda her şey yerle bir mi olur?
Bir anda olan tek duygum sinirim. Ben özellikle ilişkilerimde yıkıcı olmak istemem sinirle dağıtsam da sonra sönerim. Kolayca yıkmam çünkü zor kuruluyor her şey
Kolay kolay yıkılmaz bende ama belli bir çizgim var. Onu aştığı zaman rüzgarın her yeri dağıtması gibi kırıp dağıtıyorum. İçimde olan birikmişler yüzünden sanırım.
Bu işin bir andası olmaz.
Oturur zamanı izlersin.
Öfkeyle kalkmam, zararla da oturmam.
Rica ederim
Cevap
21Cevap
Hayır bende kolay yıkılmaz çünkü sonuna kadar mücadele ediyorum.. aynı zaman da da karşım da ki insana her zaman hak ettiği değeri veriyorum değerimi bilmeyeni de hayatımdan çıkartırım her zaman için
Bi anda soğurum evet.. aslında durup şöyle baktığım da uğraşan, didinen, hep yapıcı taraf ben olmuşum.. ve hiç olmayacak şeyden minicik bir sebepten yıktığım çok olmuştur.. oysa birikmişlik var.
Kolay kolay yıkılmaz ama baktım sallanıyor bir dokunuşla yıkıyorum. Çünkü bazı şeylere tahammülüm kalmadı artık.
Duruma göre de değişebilir bişeyler üst üste de gelmiş olabilir geçmiş yaşantı tecrübe ile ilgili de mümkündür ya da olacağı vardır olan son şey üstüne tuz biber olmuştur o olmasa da demekki başka bi durumla aynı şey tekrar da yaşancaktı
Öyle bişey yok ben yapıcı bir insanım kolay kolay yıkmam
Karşılaştığım durum önemli. İnsanlarla kolay bağ kurmam, kurduğum bağı da kolayca yıkamam. Sınırım diyebileceğim noktada davranışları olursa kolay olur sadece yıkmak.
Birikmişlik vardır öncesinde. Ya da bir çürüklük. Kolay kolay olmaz.
Bazen de yeniden yapabilmek için her şeyi yıkmak gerekiyor.
Benim ilişkilerim pamuk ipliğine bağlıdır. Karşımdakinin tek bir sözü dahi yeri gelir kopmaya neden olur.
Hayır hiçbir şey beni kolay kolay yıkamaz sadece üze ve ağlatır ama bu üzüntü ağlama hep devam etmez
Karşımdaki insana bağlı
İsteklerime ters ise
İlgime ilgi ile karşılık vermiyorsa kimsenin egosunu tatmin etmek icin uğraşmam.
Hayır bazen birtakım şeylere çaba sarf ediyorum hatta ediyordum, ama şimdilik herşeyi kolayca siliyorum.
Karşımdaki insana karşı olan bağım çok hassas ya herhangi bir hatasında arada bağ diye bir şey bırakmıyorum aniden soğuma geliyor.
Bazı şeylerin kolay yıkılması gerektiğini düşünüyorum
bir şey içime sinmediyse, sevmediysem ya da istemiyorsam anında bırakıp gidebilirim, soğuyabilirim.
Hayatımda hiç “bir anda” yıkım yoktur. Beni yıkmak çok da kolay değildir. Hatta çok zordur
inşa etmek zor, yıkması kolay. Yani evet her şey kolay yıkılır.
Bir anda soğurum bazı şeylerden çünkü bunlar kolay vazgeçilecek dozdadır.
Bir anda olmaz adım adım olur ama yıkımı kolay olur
Birisine yakıştıramadığım birşeyi yaptığını görürsem evet. Olabilir
her şey bir anda oldu. Erkek bir anda, kadın bir anda diye bir şiir vardı... Aklıma o şiir geldi.
Hayat garanti değil ama ölüm garanti ve ölüm yıkımların en zirvesi..
Evet
Tahammül seviyem çok düşük kolay silebiliyorum
öyle bi kac tanidigim hatun var sitede, A diyorsun 2 gün B diyorsun 1 hafta kendine gelemiyor konusmuyor vs. Cözemedik acikcasi
Aslında kolay değil sadece birikiyor
Adım adım olur ama yıkım çok kolay olur
her şey kolay değil bu hayatta
Bazen olabilir öyle şeyler tabi
İnsan bi günde doğar bi günde ölür
Tam olarak anlattığın gibi
yapması 1 saat alan yemek on dakikada yenir.
Evet çabuk soğuyorum
Pire için yorgan yakmam
Öyle biri değilim
maalesef
Hayır olmaz
Evety
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?