Birisi var ki asla kırılamıyorsun. Akşam kavga etsende sabah günaydın diyorsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birisi var ki asla kırılamıyorsun. Akşam kavga etsende sabah günaydın diyorsun.
Kolay kırılan biri asla değilim ancak sevdiğim değer verdiğim kişi tarafından ummadığım bir söz duyup bana ters bir şey yaparsa işte o zaman çok kırılırım ve bu asla geçmez iletişimi keserim hiç bakmam bir kere kırılmışım geri dönüşü olmaz
Önem ve değer verdiklerime kırılıyorum beklemediğim insanların beklediğim gibi çıkmadığında kırılıyorum ama geçiyor Çok da fazla takmıyorum kafaya İşin doğrusu peşlerinden gitmem kavga ettiysek Ben haksız olsam bile gitmem peşinden öyle bir yapım var beni seviyorsa bana o da değer veriyorsa gelsin yalvarsın barışalım yani ne var bunda fena mı ahahah, Günaydın Naci.
Günaydın Naciye.
Kolay kırılmam. Sadece çok güvendiğim sevdiğim biri bana karşı büyük bir hata yaparsa veya arkamdan iş çevirirse gerçekten yıkılırım. Zaten sadece beklemediğim kişilerden bir darbe alırsam kırılırım. Diğerleri umrumda değil.
O daha çok koyuyor ya insana.
Kızgınlığımı kısa sürede belli eder. Öfkem saman alevi gibi parlar geçer. Ama kırgınlığımı çok uzun zaman sonra belli ederim. Orman yangını gibi yavaş yavaş büyür ve telafisi çok zordur ve uzun zaman alır.
Cevap
14Cevap
Kolay kolay kırılmam.. beni sadece sevdiklerim kırabilir.. oda onlardan böyle bir davranmış beklemediğim için..
Sevdiğim ve değer verdiğim insanlar için çocuk oyuncağı beni kırmak.
Evet kolay kırılırım ama gönlümü almakta kolaydır. Kırıldıysamda tüm hayatıma o konuyu yaymam orada kalmıştır. Sadece eski sevgi samimiyetim olmaz o insana kırıldıysam ilk tanıdığımda olduğu gibi. Affetmek ruhu ve duyguları özgür bırakmak konusunda kişinin kendisine yapacağı en güzel psikolojik sağlık yolunda ilk adım.
Evet kırılırım.. Ve o kırgınlık çok kolay geçmez..
Ben bu yaşıma kadar hayatta şunu öğrendim ölümden başka her şeye çare var derlerdi doğru ama eksik. Kırgınlığa da çare yok...
Var ama zaman gerekiyor.
Zaman sadece acıyı hafifletiyor
Öyle evet.
Hayır,, birinin beni kırmayı başara bilmesi için buna izin verecek kadar bende yer edinmesi lazım
İşte onlar kırıyor zaten.
Hayatımda bunu yapabilecek insan sayısı çok az.. iletişim ve görüşme olarak da hiçbiriyle çok fazla zmn geçirmiyorum zaten,, yani kırıla bilme ihtimalimi baya düşürdüm:)
Bazen. Kuzenim düğününe çağırmadığı için çok kırıldım ve kendi içimde affedebilir miyim bilemiyorum. Zaten umrunda değil onun ama artık geçip gitti, beni nasıl mahrum bırakır, nasıl herkes gibi davranır aklım da kalbim de almıyor. Çok üzülüyorum her hatırladığımda, sebebi neydi ki. Keşke böyle biri olmasaydım, umursamaz olsaydım bu kadar kalbim kırılmazdı.
Kırılsam nolur, sadece bi mesajı, bi cümlesi yetiyor
İşte yumuşak kalpliyiz.
Çok kolay kırılmam ama kırılırsamda çok fena kuruyorum karşımdakini net bunu tutamıyorum kendimi
Kafa da kurmak zaten insanı yiyip bitiriyor.
Kafa da kurmam cümle yanlış olmuş reis çok fena kırıyorum karşındakini kırılınca bende fren kopuyor kısacası 🤣
Kolay kirilmam ama kırılınca da gemileri değil limanları yakan biriyim..
Kıran kişiye göre değişiyor kırılma durumum. Çok değer verdiğim biriyse maalesef kırılırım
O kişiye kırılamıyorsan, o senin için en değerlidir.
Kırıldığımda birdaha dikiş tutmam.
Oo hoş geldin 😄
Ojj bulduk kavun kesiyormusun arçi ile rakıyı alıp geleyim. xdxd
Rakı sen içersin sadece 😂
Ulen hepiniz cırcır oluyorsunuz xdxd tamam senle arciye fiiiski açan maker's mark :) kaliteee
Ben limonata içerim 😂
Fsfd byeeee
Kırılıyorum ya, valla çok ponçik biriyim 😂😂
Yazık bee. Çok ezerler bizi 😂
Kolay kırılmam ama hemsehrim kolay silerim
Ben silmem ama kırılırım.
O kötü bir şey kirildinda o kişi özür dilerse bile aynısını yine yapar çünkü alışır
Gönlümü çabuk alırlar.
İşte ondan dolayı zor aldır gönlünü ki cabalasinlar ozaman anlarlar değerini
Kalbim yumuşak. Bizde Hz. Ali yüreği var resmen.
Doğru biz erkeklerde hep o var kıran peki bir bayanmi
Genel anlamda. Çevre olsun birisi olsun. Çok çabuk kırıyorlar.
Pek sallama beni dinle kirani kır affetme kimse senden değerli değildir
Eyvallah sağolasın 😊
Ne demek ☺️
Kolay kırılırım kolay affederim
En büyük zaafımız da bu.
Siler gecerim..
Kolay olmuyor reis bazı şeyler.
Çok çabuk kırılmam ama kırılırsam da zor düzelir belki de düzelmez kalbim o kişiye karşı.
Hayır ama kolay düzelmem
Hemen küserim
Evet maalesef kırılırım
Kırılmıyorum direk boş veriyorum
Evet, oldukça kırılgan bir insanım.
Artık pek kolay kırılmıyorum
Bazen , bazılarına evett
Evet kırılıyorum
Kolay siliyorum
Bu bir sır
Merak ettim 😂
Söyle o zaman 😄