Şimdi konuşmuyorum, seneler sonra da konuşmayacağım. Hiçbir zaman karşılarına geçip intikam almayacağım. Düştüklerinde iyi olmuş bile demeyeceğim. Benim kelimelerim sesimden çıkıp kimseye çarpmayacak. Keşke bunun anlamını biraz olsun bilseydiniz.. 🖤

Şimdi konuşmuyorum, seneler sonra da konuşmayacağım. Hiçbir zaman karşılarına geçip intikam almayacağım. Düştüklerinde iyi olmuş bile demeyeceğim. Benim kelimelerim sesimden çıkıp kimseye çarpmayacak. Keşke bunun anlamını biraz olsun bilseydiniz.. 🖤

Soğumak. Nefret bana aşksal geliyor. İçinde sevgi bulundurduğun, güvendiğin ve inandığın birinden nefret edersin çünkü. Tanımadığın birinden nefret edemezsin mesela. Bu yüzden uzaklaşmak, aniden soğumak daha fena
Aniden soğumak daha güçlü bence, çünkü soğuyunca insan çok duygusuz oluyor ya karşı cinse karşı hiç bir şey hissedemiyorsun, nötr oluyorsun.
Ama nefret... bence nefret çok etkili bir duygu. İnsan umursadığından, önemsediğinden içinde hâlâ ona karşı birtakım duygularının olduğu kişiden nefret eder.
Aniden soğumak nefret duygusundan da üstün olduğunu düşünüyorum En azından nefret bir duygu ama soğumakta hiçbir şey yok Soğuduğun zaman onunla ilgili olumlu ya da olumsuz bir şey düşünmek duymak istemiyorsun O yüzden soğumak benim için daha güçlü tehlikeli bir şeydir
Cevap
20Cevap
Aniden soğumak. Nefret etmek benlik değil zaten o kadar güçlü bir duyguyu besleyemem kimselere karşı Allah’ından bulsun herkesler.
Aniden soğumak.
Nefret yine bir şeylere dönüşebiliyor ama o soğukluk asla bitmiyor.
Aniden soğumak. Büyük bir nefretten daha güçlü bana göre.
Aniden soğumak. Hissizliğin verdiği o muhteşem lezzet. 💁♀️
O kadar muhteşem bir nimet ki anlatamam.. günlerce kafaya takma derdi yok.. bir an bir şey oluyor.. his yok, duygu yok.. aaa, ne güzel
Kesinlikle. Bazen ihtiyaç bile duyabiliyorsun.
Nefret etmek aniden soğumak ikisi de aynı ilerleyen bir şey bir farkı yoktur bana göre
Nefrette duygu var.. soğumakta yok.
Kabul ettim jsjss
Çözüm odaklı bir bakış açısıyla soğumak denilebilir.
Nefretten daha güçlü duygusu yok insanın.
Aniden soğurum. Nefret öyle hemen kullanmam ve herkese kullanılmaz.
Aniden soğumak buzdolabı gibi herşeyden öylesine bi soğursunki kimse ısıtamaz hiçbir vakit.
Nefretim o kadar kıymetli ki kimse için heba edemem. Soğumak diyorum.
Aniden soğumak, o saatten sonra ne yapsan boş.
Nefret duygusu daha güçlüdür çünkü nefret duygusu bastırılamadığı takdirde ciddi sorunlar çıkarır
kesinnnlikle soğumak.
altına yazdıklarını sonradan gördüm.. suratım asıldı.
😒neden
anlamını biraz olsun bilmişsem demek..
Aniden soğumak. Nefretim bile duygu olurdu ama soğukluk bambaşka. Bir insandan bir kez soğudum mu dönüşü de olmuyor. Hiç fark etmez.
Nefret daha güçlü
Soğuduğum için nefret etmişimdir.
Aniden soğumak
Soğumak , nefret etmek anlam yüklemek demek
umursamazlığım çok güçlüdür
Kim ne derse desin en güçlü duygu nefrettir
Nefret etmek daha güçlü
Nefret duygusu
Nefret en güçlü duygudur
Aniden soğuyup silmek , daha güçlü 🤷🏻♀️
Aniden soğuma oluşur bende.
Aniden soğumak daha güçlü benim için.