Lütfen bana akıl verin. Güzelim , zenginim, iyi huyluyum ama erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor. Napacağımı bilemiyorum?

Özel hayatim tam bir facia. Bu aşk meşk işleri tamamen şans meselesi. Sınavı yok ki çalışasın, parayla değil ki alasın. Olmayinca olmuyor.

Ben çok zor beğenen biriyim. Ona çok çabuk aşık oldum ama onun ilgisi yok oldu. Nedenini anlamıyorum. Bana karşı çok ilgisiz, çok umursamaz davraniyor. Ben bir şeye kızıp trip yapsam benden daha fazla triple cevap veriyor ve günlerce haftalarca aramiyor. Çok yoruldum artık. Onu terkedip başkasiyla çıkmak istedim ama kimseden hoşlanmıyorum, başka erkeklerle flört etmek konuşmak bile eziyet gibi geliyor. Kimseyle çıkmayım desen bu sefer de yalnız kalıp aşk acısı çekip depresyona giriyorum. Çok zor.

Napıcam bilmiyorum. Yine saçma sapan bir triple günlerdir yazmiyor biliyorum bir iki hafta içinde yazacak. Ayrilmak da istemiyorum ben bir daha bu kadar seveceğim birini bulamayabilirim. Lütfen bana akıl verin. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Lütfen bana akıl verin. Güzelim , zenginim, iyi huyluyum ama erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor. Napacağımı bilemiyorum?
Cevapla