Kişilik & Karakter Doğruluk mu cesaret mi diye sorsam ne dersiniz? AlperBadBoyy Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Herkes uyumuş mu Doğruluk mu cesaret mi diye sorsam ne dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Doğruluk 0 2 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Kaç kez aşık oldun u Barış_LonelyForever +1 yıl 0 hiç
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cesaret derdim ama sitede cesareti çıplaklıkla bir tutanlar ev kurduğundan doğruluk diyorum. 0 8 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl De cesaret de ben kötü bir şey mi isteyeceğim sanki Yorumla yolcununbiri +1 yıl Sizi tanımıyorum her şeyi beklerim Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Peki kurunun yanında yaş da yandı abaza sanildik tamam soru geliyor öyleyse Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Karşı cinste ne ararsın 3 fiziksel 3 kisisel Yorumla yolcununbiri +1 yıl Abazasınız demedim. Ön yargılardan hoşlanmam benimki sadece dikkatli ve mesafeli davranma. Zeka, merhamet ve edep. Kızıl, güzel -kalbi güzelse güzeldir- bide fitlik Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Anladım pekala. Cevap için teşekkürler zeka ben de seviyorum Yorumla yolcununbiri +1 yıl Ricalar, akılsız insanla konuşulmaz zaten Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Kesinlikle Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Doğruluk diyeyim ben de 😂 0 5 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Hiç kendini ezik hissettin mi Yorumla perlamare +1 yıl Hayır. Neden hissedeyim ki? Üzgünüm dostum ama bu bana sorulacak en son sorudur herhalde 😂 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Tamam sigma sakin ol 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Sigmalik değil de işim olmaz öyle psikolojilerle. 😂 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Sana da bu denk geldi mk azar isitmedigimiz kaldı bir 😂😂 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. sec begen al. istedigin gelsin 0 3 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Doğruluk dedin diyelim sorun geliyor reis: Hiç aldattın mi veya aldatildin mi Yorumla cryptoGuy +1 yıl evet ikiside. Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Merak ettim hikayeni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk 1 6 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Kaç sevgilin oldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tane Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Devam mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam ediyor evet Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Mutluluklar ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Dogruluk 0 2 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Kaç kadinla birlikte oldun Yorumla dayan_yalnızlığım +1 yıl Yuzeyselde olan oldu iliski olanda oldu cok oldu yani Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Doğruluk 0 6 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl En son neye pişman oldum Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Oldun Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Keşke bugün de nöbet yazdırsaydım diye pişman oldum Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Meslek ne Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Hemşire Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl İşte değiliz ama uyku yok çaktım şimdi olayı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cesaret 0 1 Yorumla AlperBadBoyy +1 yıl Boynuna alper yazıp gönder bana 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğruluk
Kaç kez aşık oldun
0 hiç
Cesaret derdim ama sitede cesareti çıplaklıkla bir tutanlar ev kurduğundan doğruluk diyorum.
De cesaret de ben kötü bir şey mi isteyeceğim sanki
Sizi tanımıyorum her şeyi beklerim
Peki kurunun yanında yaş da yandı abaza sanildik tamam soru geliyor öyleyse
Karşı cinste ne ararsın 3 fiziksel 3 kisisel
Abazasınız demedim. Ön yargılardan hoşlanmam benimki sadece dikkatli ve mesafeli davranma. Zeka, merhamet ve edep. Kızıl, güzel -kalbi güzelse güzeldir- bide fitlik
Anladım pekala. Cevap için teşekkürler zeka ben de seviyorum
Ricalar, akılsız insanla konuşulmaz zaten
Kesinlikle
Doğruluk diyeyim ben de 😂
Hiç kendini ezik hissettin mi
Hayır. Neden hissedeyim ki? Üzgünüm dostum ama bu bana sorulacak en son sorudur herhalde 😂
Tamam sigma sakin ol 😂
Sigmalik değil de işim olmaz öyle psikolojilerle. 😂
Sana da bu denk geldi mk azar isitmedigimiz kaldı bir 😂😂
sec begen al. istedigin gelsin
Doğruluk dedin diyelim sorun geliyor reis: Hiç aldattın mi veya aldatildin mi
evet ikiside.
Merak ettim hikayeni
Doğruluk
Kaç sevgilin oldu?
Bir tane
Devam mı?
Devam ediyor evet