Diğer Doğruluk mu cesaret mi? justice00202 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Haydi katılın Doğruluk mu cesaret mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Doğruluk 0 0 Yorumla
GERBOUSA Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Doğruluk cesaret ister bu yüzden doğruluk hakkımı para diyerek kullanıyorum 😎 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 744 cevap paylaştı. Cesaret 1 6 Yorumla justice00202 +1 yıl Galerindeki en son fotoyu paylaşır mısın Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Adli sicil kaydı ss i😄 Yorumla justice00202 +1 yıl Olsun bakalım😂😂 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Atılmıyor😂 Yorumla justice00202 +1 yıl Atılır da neyse😂😂 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Kişisel bilgiye girer 🙂🙂 Yorumla
Seanaajaja Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Doğruluk 1 8 Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak ilişk yaşadın mı Yorumla Seanaajaja +1 yıl Normal sevgili yapmadım ki hayatım boyunca ilişki yaşayayım hxkskwkwkwowo Yorumla Seanaajaja +1 yıl Hiç sevgili yapmadım daha doğrusu Yorumla justice00202 +1 yıl Neden ki Yorumla Seanaajaja +1 yıl Güvenmiyorum kimseye hemde zamanı gelince olur o evlilik olmayan SEVGİLİYİ napacam ben uzun süreli ilişki istemem haram ya evlenme çağına gelince olur işte temiz bir oğlanla 🤭 Yorumla cvitanich +1 yıl Temiz oğlan mı kaldı Yorumla Seanaajaja +1 yıl Var sen varsın Yorumla cvitanich +1 yıl Şimdilik varım Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cesaret 1 3 Yorumla justice00202 +1 yıl Galerinde ki en son fotoyu at Yorumla Bikız99 +1 yıl https://imgyukle.com/i/yyGwTn Yorumla justice00202 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğruluk 1 3 Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak aşk yaşadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iuuıoöjhhyyuuj Yorumla
Çaresizgörlll Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Doğruluk 1 3 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla Çaresizgörlll +1 yıl Evet Yorumla justice00202 +1 yıl Neden kiminle aldattın Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Esaret djdjd 0 1 Yorumla justice00202 +1 yıl Galerindekş son fotoyu at Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl doğruluk 0 1 Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak ilişki yaşadın mı Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Cesaret 0 7 Yorumla justice00202 +1 yıl En beğendiğin fotodan at bana Yorumla busegmss +1 yıl Beğendiğim bir foto yok ki Yorumla justice00202 +1 yıl Kendi galerşnden at Yorumla busegmss +1 yıl Zaten galeriden bahsediyorum bende, beğendiğim bir foto yok. Başka bir şey söyle Yorumla justice00202 +1 yıl Etkileyicş mesaj yaz at bana Yorumla busegmss +1 yıl Haahhahahahahahahah Yorumla justice00202 +1 yıl Noldu Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak ilişki yaşadın mı Yorumla yürüyenyıkıkkk +1 yıl sayılmaz Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğruluk 0 4 Yorumla justice00202 +1 yıl Sevgilinin adı ne Yorumla TheCeketli +1 yıl Sevgilim yok Yorumla justice00202 +1 yıl Kıyamam sana canım ya Yorumla TheCeketli +1 yıl Sevgilimin olmaması neden üzdü ki seni😂 Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl En son kime yalan söyledin Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Aileme Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Kime ne yalan söyledin Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Çok zor bir soru ya ben kolay kolay yalan söylemem ki Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. doğruluk 0 12 Yorumla justice00202 +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla severobeni +1 yıl boşandım Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak ilişki yaşadın mı Yorumla severobeni +1 yıl sıra ben de Yorumla severobeni +1 yıl doğruluk mu cesaretlik mi Yorumla justice00202 +1 yıl Cesaret Yorumla severobeni +1 yıl görüşlerdeki erkeklerden birine iltifat et Yorumla justice00202 +1 yıl Tamam bak bşrine cNım diyorum Yorumla severobeni +1 yıl smldks o iltifat değil Yorumla justice00202 +1 yıl O kadar olsun gay mi yapcan beni😂😂 Yorumla severobeni +1 yıl sen özel sorular sormayı biliyosun ama😄 Yorumla justice00202 +1 yıl Sen de sıra doğruluk mu cesaret mi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. doğruluk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cesaret 0 3 Yorumla justice00202 +1 yıl Galerindeki son fotoyu at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla justice00202 +1 yıl Hani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğruluk 0 8 Yorumla justice00202 +1 yıl Yasak aşk yaşadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sira bendeD mi c mi? Yorumla justice00202 +1 yıl Kiminle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da sorma sende Yorumla justice00202 +1 yıl Cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun guncellemesine celal öz/ sana cok bağliyam şarkısını ekle. Yorumla GeceninSisi +1 yıl Ne kadar naif istekler Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla İsmaill19 +1 yıl hiç ilişkim olmadı Yorumla
kartanesiym Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl doğruluk 0 2 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla kartanesiym +1 yıl aldatmam Yorumla
56petek63 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Doğruluk 0 6 Yorumla justice00202 +1 yıl Aldattın mı Yorumla 56petek63 +1 yıl Olmayanı aldatamam Yorumla justice00202 +1 yıl Olduralım da aldatma😍 Yorumla 56petek63 +1 yıl Olamasından yana değilim ☹️ Yorumla justice00202 +1 yıl Aslında en iyisi o var ya Yorumla 56petek63 +1 yıl Evet 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Doğruluk
Doğruluk cesaret ister bu yüzden doğruluk hakkımı para diyerek kullanıyorum 😎
Cesaret
Galerindeki en son fotoyu paylaşır mısın
Adli sicil kaydı ss i😄
Olsun bakalım😂😂
Atılmıyor😂
Atılır da neyse😂😂
Kişisel bilgiye girer 🙂🙂
Doğruluk
Yasak ilişk yaşadın mı
Normal sevgili yapmadım ki hayatım boyunca ilişki yaşayayım hxkskwkwkwowo
Hiç sevgili yapmadım daha doğrusu
Neden ki
Güvenmiyorum kimseye hemde zamanı gelince olur o evlilik olmayan SEVGİLİYİ napacam ben uzun süreli ilişki istemem haram ya evlenme çağına gelince olur işte temiz bir oğlanla 🤭
Temiz oğlan mı kaldı
Var sen varsın
Şimdilik varım
Cesaret
Galerinde ki en son fotoyu at
https://imgyukle.com/i/yyGwTn
Teşekkürler
Doğruluk
Yasak aşk yaşadın mı
Hayır
Iuuıoöjhhyyuuj
Doğruluk
Aldattın mı
Evet
Neden kiminle aldattın
Doğruluk
Aldattın mı
Hayır
Esaret djdjd
Galerindekş son fotoyu at
doğruluk
Yasak ilişki yaşadın mı
Cesaret
En beğendiğin fotodan at bana
Beğendiğim bir foto yok ki
Kendi galerşnden at
Zaten galeriden bahsediyorum bende, beğendiğim bir foto yok. Başka bir şey söyle
Etkileyicş mesaj yaz at bana
Haahhahahahahahahah
Noldu
doğruluk
Yasak ilişki yaşadın mı
sayılmaz
Doğruluk
Sevgilinin adı ne
Sevgilim yok
Kıyamam sana canım ya
Sevgilimin olmaması neden üzdü ki seni😂
Doğruluk
En son kime yalan söyledin
Aileme
Doğruluk
Kime ne yalan söyledin
Çok zor bir soru ya ben kolay kolay yalan söylemem ki
doğruluk
Sevgilin var mı
boşandım
Yasak ilişki yaşadın mı
sıra ben de
doğruluk mu cesaretlik mi
Cesaret
görüşlerdeki erkeklerden birine iltifat et
Tamam bak bşrine cNım diyorum
smldks o iltifat değil
O kadar olsun gay mi yapcan beni😂😂
sen özel sorular sormayı biliyosun ama😄
Sen de sıra doğruluk mu cesaret mi
doğruluk
her zaman doğruluk
doğruluk
Doğruluk diyelim.
Doğruluk
Doğruluk
Aldattın mı
Hayır
Cesaret
Galerindeki son fotoyu at
Tamam
Hani
Doğruluk
Yasak aşk yaşadın mı
Evet
Sira bende
D mi c mi?
Kiminle
O kadar da sorma sende
Cesaret
Sorunun guncellemesine celal öz/ sana cok bağliyam şarkısını ekle.
Ne kadar naif istekler
Doğruluk
doğruluk
Aldattın mı
hiç ilişkim olmadı
Cesaret
doğruluk
Aldattın mı
aldatmam
Doğruluk
Aldattın mı
Olmayanı aldatamam