Her şey anlamsız değil mi ama?

Off nasıl başlasam bende bilmiyorum hayat garip bir simülasyon her şey boka gidiyor istediğim hiç bişey olmuyor ne yapsam bilmiyorum depresyon yanlızlık duygusuzluk yoğun boşluk hissi ne bileyim ya işte tip desen yok para desen yok insanlar sadece bu ikisine bakar tabi paran varsa tipe bakmaz arkadaş edinmiyorum kimseyle anlaşamıyorum ki biliyorum karışık bir soru gibi aslında soru değil içimi dökücek kimsem yok hani insan bazen sadece Bi sarılma ister ya böyle herşeyi düzelticek şey oymuş gibi hani insanların ön yargılı olması da cabası sırf tipimden dolayı duymadığım yaşamadığım şey kalmadı biri soru soruyor mesela ben cevap verince umursamıyorlar başkası verince beyfendi teşekkür ederim oluyor insan olmaktan nefret ediyorum ya gerçekten hayalerim var onuda yapamıyorum ekonomi sağ olsun hiç Bi sik yapamıyorum doğru düzgün ailem falan da yok kardeşim de yok arkadaşım da yok param da yok işte hiç Bi * yok bıktım ya bıktım hiç bişeyi düzeltemiyorum olmuyor işte herşeyi anlatamıyorum işte belkide sadece saçmaladım bilmiyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Her şey anlamsız değil mi ama?