Kişilik & Karakter Çirkin insanlar ilişkilerde daha mı ciddi oluyorlar? obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yoksa bana mı öyle geliyorlar? Güncellemeler+1 yıl Bana öyle geliyormuş Çirkin insanlar ilişkilerde daha mı ciddi oluyorlar? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır ilgisi yok 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İlişkilerin ciddiyetini dış görünüş belirlemez, karakter ile alakalıdır. 1 0 Yorumla
hayalleriçindee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Aga ben alta bakarım ya benim tipim çok iyi değil bana göre ama çok güzel bayanlar teklif ediyor 🤗 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Sana öyle gelmiş 1 1 Yorumla obirgezgin +1 yıl Değiller mi Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gönlü güzel olsun.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ilgisi yok
İlişkilerin ciddiyetini dış görünüş belirlemez, karakter ile alakalıdır.
Aga ben alta bakarım ya benim tipim çok iyi değil bana göre ama çok güzel bayanlar teklif ediyor 🤗
Sana öyle gelmiş
Değiller mi
Gönlü güzel olsun..