Aa evet yeni bilge oldum. Inşallah kal dilinde kalmaz hal diline de bir nebze de olsa yansır Yani karşı tarafa zarar vermeyen, bogmayan bir sevgi diyebiliriz
Su kaplumbagalari ve kelebekler daha iyi, daha guzel, daha icten severler.. hep guzel hatirlanirlar. Hep bir gozyasi, hep bir burun sizisi... Ama hep iyi ki derler.. Hep hosca kal derler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni dürüst insanlar daha iyi sever
Dogruluk payi kendi dusuncemle kisitli da olsa bence sevgiye ve sevgisizlige kontrolsüz maruz kalmayanlar kisiler daha makul sever
kalmayan*
sevgi de makulliyet nasıl oluyor ulu bilge sora bilir miyim
Aa evet yeni bilge oldum. Inşallah kal dilinde kalmaz hal diline de bir nebze de olsa yansır
Yani karşı tarafa zarar vermeyen, bogmayan bir sevgi diyebiliriz
tebirkler o zaman bende guru gürültü olmuşum yeni fark ettim neyse bir gün sizinle uzun uzun sohbet etme dileği ile size iyi geceler dilerim
Iyi geceler.
Tesekkur ederim.
ya ben dayanamadım ya sizi takip etsem yazar mısınız fazla kalmıycam bir arkadaşa bakıp çıkıcam
arkadasiniz burada değil eminim.
siz benim gözümle bakmadığınız için görmezsiniz
Su kaplumbagalari ve kelebekler daha iyi, daha guzel, daha icten severler.. hep guzel hatirlanirlar. Hep bir gozyasi, hep bir burun sizisi... Ama hep iyi ki derler.. Hep hosca kal derler..
Bazen de mahrum kaldığı için değer vermiyor ve hiç sevmiyor. Bence saygılı tipler daha iyi sever
Naha yarabbi olgunlaşmış karakterli