Kişilik & Karakter Kişiliğinizi en iyi yansıtan renk ne? Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bonjour!Sizce kişiliğinizi en iyi yansıtan renk ne?-Mavi benim rengim ve tabi biraccık siyah 🖤 Kişiliğinizi en iyi yansıtan renk ne? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Siyah renk tabi ki de 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kırmızı ve sarıyı severim. Bunun fışında yeşil rengi hoşuma gider. 0 0 Yorumla
7veren34 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Benim ev sevdigim renk mavi ve siyah giyince kendimi cok huzurlu hissediyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Gri olabilir arafta kalms bir renk 0 0 Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Mavi turkuaz yeşil haki turuncu faln 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Mavi🩵🩵🩵 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. mavi severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Siyah renk tabi ki de
Kırmızı ve sarıyı severim. Bunun fışında yeşil rengi hoşuma gider.
Benim ev sevdigim renk mavi ve siyah giyince kendimi cok huzurlu hissediyorum
Gri olabilir arafta kalms bir renk
Mavi turkuaz yeşil haki turuncu faln
Beyaz ya da siyah
Pembe ponciken kırmızı öfkeli ve arzulu iken
Mavi🩵🩵🩵
Siyah
Siyah
Kirmizi
Siyah
antrasit
mavi severim