Kişilik & Karakter Soğuk havalarda üşümekten zevk alır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim gibi üşümekten zevk alan var mı acaba merak ettim. Hani o cep telefonu gibi vücudun titriyor ya felaket iyi hissediyorum. Güncellemeler+1 yıl Titre ve kendine gel 🥶 Soğuk havalarda üşümekten zevk alır mısınız? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır ben zevk almam.. tam tersi ne sıcak ne soğuk ortasını severim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Isıtacak bir şey varsa evet :D 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de bu üşüme hissine baya bayılıyorum. Acaba bu tip insanlara ne deniyor, hiç düşünmemiştim. 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç sevmiyorum soğukları. Çok çabuk üşüyorum. Ve kat kat giyinmeyi hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cam açık uyurum başka söze gerek var mı 😄 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gece soğukta mont içinde kaybolup dolaşmak 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Almam 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Almam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayir wlmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben zevk almam.. tam tersi ne sıcak ne soğuk ortasını severim
Isıtacak bir şey varsa evet :D
Ben de bu üşüme hissine baya bayılıyorum. Acaba bu tip insanlara ne deniyor, hiç düşünmemiştim.
Hayır hiç sevmiyorum soğukları. Çok çabuk üşüyorum. Ve kat kat giyinmeyi hiç sevmiyorum.
Cam açık uyurum başka söze gerek var mı 😄
Gece soğukta mont içinde kaybolup dolaşmak
Çok severim 😍
Yok daha o kadar sıyırmadım kafayı
Nefret ederim.
Hayır püskopat degilim
Almam
Almam
Hayir wlmam
Üşümek bana göre