Kişilik & Karakter Arkadaşlar neden güzel kizlar yalniz oluyor? Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bazen biz kadinlarinda aklindan böyle şey geçiyor bu erkek yakişikli bana vakmaz beni sevmez Arkadaşlar neden güzel kizlar yalniz oluyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Alakası yok asıl güzel kızların sevgilisi olur. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Öyle bir genelleme yok ya.. 0 0 Yorumla
Uye0789 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erkekler şöyle dusunuyor genelde bu kız güzel bana bakmaz. Veya kız kişisi guzel olduğu için kriterlerini yüksekte tutuyor sonuç yalniz geçen geceler 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Bence güzel olduğunu sanan kızlar yalnız kalıyor. Yoksa güzel olan bir kız hiç boş kalmıyor. Her zaman bir sevgilisi veya flörtü oluyor 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Gordugum guzel kizlarin kesin sevgilisi vardir diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. O bir şehir efsanesi. Güzel olmak başka kendini güzel zannetmek başka. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde yazan eden cok oluyor ama hepsini red edip yanliz kalirlar 0 0 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok be nerde yalnız hepsi sahiplenilmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Alakası yok asıl güzel kızların sevgilisi olur.
Öyle bir genelleme yok ya..
Erkekler şöyle dusunuyor genelde bu kız güzel bana bakmaz. Veya kız kişisi guzel olduğu için kriterlerini yüksekte tutuyor sonuç yalniz geçen geceler
Bence güzel olduğunu sanan kızlar yalnız kalıyor. Yoksa güzel olan bir kız hiç boş kalmıyor. Her zaman bir sevgilisi veya flörtü oluyor
Gordugum guzel kizlarin kesin sevgilisi vardir diye dusunuyorum
O bir şehir efsanesi. Güzel olmak başka kendini güzel zannetmek başka.
Genelde yazan eden cok oluyor ama hepsini red edip yanliz kalirlar
Yok be nerde yalnız hepsi sahiplenilmiş
Güzel kızlara sormak lazım.
Bu yakışıklı evleklerin yalnız olması gibi
Öyle miymiş 🤔
Kaderleridir belkide
Güzel. isin nxnsnxn
Sen güzel misin