Kişilik & Karakter 2 ay Güzelin neyi çok olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güzelin neyi çok olur? Güzelin neyi çok olur? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 99 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı. Güzelin peşinden koşanı çok olur diye bir ata sözümüz vardı sanki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emeralld_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 76% 1 ay Bahtsızlığı çok olur. Nerden biliyosun diye sormayın 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 639 görüş paylaştı. Güzelin yazanı, çizeni çok olur ama sadece tek kişiye yazar çizer. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Resim o kadar saçma ki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Kişiliği güzelse o güzeldir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
1UMUTCAN1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 39% 2 ay Peşinden koşan ama bir şey elde edemeyen sapıkları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Talibi çok olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 481 görüş paylaştı. Güzelin nazarı çok olabilir bak 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 325 görüş paylaştı. Güzelin kiymetsizligi çok olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KaraKedi_37 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 41% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 316 görüş paylaştı. Takipçileri Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Göz yaşları. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gizemnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay trendoyldan bir ürün aldim berbat cikti Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 2 ay AA ne almıştınız Yorumla gizemnnn 2 ay manto okadar kötu ciktiki incecik eski gibi paaram bosuna gitti bidaha asla almam Yorumla Soran 2 ay Ben o yüzden herseye görüp almaktan yanayım geçmiş olsun Yorumla gizemnnn 2 ay fenomenler okdar övdü reklamini yapti Yorumla Soran 2 ay Onlar para alsın diye düşünüyorum millete güvenip alıyorlar belki sana iyi gelen başkalarına iyi gelmeyecek o yüzden hiçbir fenomenin yaptığı şeyler almiyorum Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay İsteyeni heralde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
barbied Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 99% 2 ay asklari Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 24 , eig 46% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Derdi olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 2 ay Mesaj atanı çoktur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı. Mesaj kutusu trafiği Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı. Derdim çok olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 457 görüş paylaştı. Nazar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b görüş paylaştı. alıcısı :d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Güzelin peşinden koşanı çok olur diye bir ata sözümüz vardı sanki.
Bahtsızlığı çok olur. Nerden biliyosun diye sormayın 🙂
Güzelin yazanı, çizeni çok olur ama sadece tek kişiye yazar çizer.
Resim o kadar saçma ki.
Kişiliği güzelse o güzeldir.
Peşinden koşan ama bir şey elde edemeyen sapıkları
Talibi çok olur
Güzelin nazarı çok olabilir bak 😅
Güzelin kiymetsizligi çok olur
Takipçileri
Göz yaşları.
trendoyldan bir ürün aldim berbat cikti
AA ne almıştınız
manto okadar kötu ciktiki incecik eski gibi paaram bosuna gitti bidaha asla almam
Ben o yüzden herseye görüp almaktan yanayım geçmiş olsun
fenomenler okdar övdü reklamini yapti
Onlar para alsın diye düşünüyorum millete güvenip alıyorlar belki sana iyi gelen başkalarına iyi gelmeyecek o yüzden hiçbir fenomenin yaptığı şeyler almiyorum
İsteyeni heralde
asklari
Derdi olmaz
Mesaj atanı çoktur
Mesaj kutusu trafiği
Derdim çok olur
Nazar
alıcısı :d