Selamlar... Yaa, canım kitabımm. Eskiden bu kitabı çok ama çok seviyordum. Görünce duygulandım. 🥺

Selamlar... Yaa, canım kitabımm. Eskiden bu kitabı çok ama çok seviyordum. Görünce duygulandım. 🥺
Eskiyi hatırlatan şeyleri severim, bazen ağlatır, bazen gülümsetir, bazen sadece neden böyle oldu dedirtir insana. Ama vesselam mazide kaldı ne varsa.
Ahahaha dün geçen seneki ders notlarimi gördüm bı yandan sevindim çünkü not çıkarmama gerek kalmayacak bir yandan hüzünlendim dkkgkdkdk. Ders notunu bile seviyorum eskiyi hatırlattı diye dkfjdjjs
Valla karistiriyordum hiç beklemiyordum notların durduğu, duruyormuş. Sadece okurum güzel olur benim için kdkdkdk
Dkfkdksksk some university problems skfkdksksk
Severim ama anı saklama becerim yok o an severim. Örnek veriyorum biri benim birşeyimi saklamıştır bana gösterir o an mutlu olurum aa ne kadar güzelmiş derim sonra aklıma bile gelmez
Cevap
9Cevap
Bana eskiyi hatırlatan sadece, şarkılar, oyunlar ve filmler var.. başka bir şey yok zaten eskileri de özlemiyorum ya da düşünmüyorum hiç.
Bana maziyi hatırlatan şeyleri seviyorum. Geçmişte ki dizileri izleyince o ilk ergenlik ve ilk gençlik dönemlerim aklıma geliyor.
Yabanci damat , cicek taksi, cocuklar duymasin.. ahh hey gidi günler..
@Sensiz_olmaz_1212 aynen öyle. çok güzel diziler vardı zamanında.
Her şeyi diğil bajı eşki şeyler olabiliyor🌸🦄
Genelde sarkilar ve kokular insana gecmisi hatirlatiyor.. ve evet hatirlmayi severim geecmisi ☺️
Yaa çok güzel kitaptı bu 🫠
Yanii neyi hatırlattığına bağlı
Bazen severim bazen sevmem.
maziyi anımsamak iyidir
Ağlatır hem de cok
Severim
Evet severimm
Bazen
Severim...
severim🥺
Yok geçmiş umurumda olmaz
Hayır