An itibariyle çok romantik bir ortam içindeyim. Elektrikler gitti ve mum ışığında ambiyans oluşturdum, bir şey eksik ama bilin bakalım ne... Acabaa... Bilene 100 puan! 😂
En son ne zaman romantik bir ortam içinde bulundunuz? 💌

An itibariyle çok romantik bir ortam içindeyim. Elektrikler gitti ve mum ışığında ambiyans oluşturdum, bir şey eksik ama bilin bakalım ne... Acabaa... Bilene 100 puan! 😂
En son ne zaman romantik bir ortam içinde bulundunuz? 💌

Hatirlamiyorum ama ortam tam benlik. Geleyim mi başbasa yemek yeriz ikiz. İstersen evlilik teklifi provası yaparız. Biri sana evlilik teklifi edince bakalım ilk ne diceksin nasıl tepki vereceksin merak ediyorum. 😂🙈 sonra da sen bana teklif et benim cevabım hazır hemen babamı aricam dicem ki"babaaa acil cevap vermen lazım şu an müstakbel damadın olmak isteyen biri var uyar mı sana da.. kabul edeyim mi bak zaten yaşın olmuş 50 küsür. Mangal yakar göbek yaparsınız birlikte ama bak baştan anlaşalım damada bi baklava getirdi diye kız vermek yok öyle.. çikolata+ lokum+ bisküvi + kurabiye dörtlüsuyle istemeye gelmezlerse kız mız yok diceksiniz anlaştık mı babaaa" dicem..
Ahahaha gorsel bana ait olsa keşke aajjshs ama değil 😂😂
Evlilik teklifi provası da damatsiz iki kaçık baya show habere malzeme olurduk 😂
Ya ikiz hayallerim suya düştü 😂😂🙈 ortam fake evlilik teklifi de fake olsun yapcak bisey yok😂😂🙈
Evlenmek isteyen kim yaaa 😂 bekârlik teklif ediyorum kendime evet evet eveeet! 😂
😂😂😂🙈🙈
Hiç romantik bir ortamda bulunmadım hüğ
Enüştem eksik tabi ki🙄
Ahahahah valla ben de seyirci konumundayim bebeksu 😂
Bizde de elektirikler yok. Aynı mahallede miyiz yoksa? 😄😄 Genel olarak romantik birisiyim ama bu hep kalem ✏️ ile oluyor. Edebi yönüm güçlüdür, dolayısıyla sürekli bir romantiklik durumu var içimde ama o da bana kadar işte. 🤣
Mumda titreyen alev üşüyor ajsjshs Karakoç özür dilerimm😂
Romantik atmosfer de bu kadar işte 😂 Edebi yön bende de var ama içimdeki şairi cikarabilene😂
Bende kimse çıkartmaz o yönü, hep kendinden var çünkü. Sbsbs https://voca.ro/1aw9YCaVZwuW
Seslendirme için çok teşekkür ediyoruz efenim. Ağzınıza sağlık. 😄🤌✨️
1 sene kadar oldu galiba. Afiyet olsun bu arada. :)
Enişte eksik enişte..
Keşke afiyet olsaaa. Görsel bana ait değil sjshshs hoşuma gitti paylaştım. Benim görselim mum ışığında ders anlatan hocayı dinleme. İçecek olarak da su 😂
İlk başta inanmadım zaten resmin sana ait olduğuna da yine de " belki " dedim djjdd
Otur çalış dersine, neyine bunlar senin dhdhd Şaka bir yana :D Kolay gelsin, su için de afiyet olsun jjd
Ahahahah teşekkür ederim sjsjshs biz bu hayatı seyretmeye gelmişiz 😂
Teşekkürlerimi sunuyorum 🫡
Ricalar efenim 🧚🏼♀️
Cevap
15Cevap
Öyle ortamlar beni geriyor. Ormantik ortam daha hoş onu da banyoyu doldurunca yaratıyorum çoğu zaman kendime.
Ya bence çok tatlı ajshshs
Şimdi sadece mum ışığıyla romantiklik olmaz. Esmer, çekik göz, uzun boy vs.. 😃
Ajsjshs filmlerde değiliz ki
Hiç bir zaman maalesef.. çünkü sevgilim ya da eşim olmadığı için öyle romantik bir atmosferde bulmadım kendimi hiç.
Ayyy küçükken mum ışığında otururduk abimlerde gölgeden kurt yapar bizi korkuturdu jxbsjsjs Hiç romantik ortam görmemişiz kii bu akşam bende mum yakam🤦🏻♀️😂😂
Yaaaa ne güzel ajsjjs gölge oyunu çekti canım 😂
Yak sen de bi tane ajsjshs
Hatırlamıyorum ama ben romantik değilim ya belki edebiyat için bir tık ama ilişkilerde öyle olduğumu sanmam. Afiyet olsiin
Şairane konuşup mum ışığında yemek yenmez tabii sjsjshs doğal akışında olur 😂 ama görsel bana ait degil😂
vnbvgj hee bende dedim içki falan da değil acep zürafadan mı bir foti mi ama değilmiş zaten sen daha çok sevimli süslemeler yaparsın sunumda da yemekte de 🤭
İçkili bir fotik de seçmedim ya sanırım bundan bana ait olduğunu düşünen birkaç kişi daha oldu 😂
Ve evet benimki daha şirin, sevimli bir hazırlık olur çok doğru 😂
Yess tabee zaten ponçik bişi görünce akla sen gelirsin peluş şeyler, sevimli süslemeler vs bjhjvgj
Tam olarak öyle 😂🌸
Oo süper valla. Maalesef uzun zaman oldu romantik bir ortamda bulunmayalı.
Ben de kendi çapımda bulunuyorum 😂
Şarkı dinlerken böyle oluyorum bayadır da romantik şarkı dinlemediö
Ayyy sen böyle deyince bi dinleyesim geldi 😂
En son ne zamandı bilmiyorum ama bende mum ışığını severim 😃
Benim mumla pek alakam yoktu da geçenlerde heves edip aldım şu an güzel geliyor 😂
O ortam nasıl oluyor? 😂
Ya işte biraz loş bir ışık oluyor. Belki biraz müzik, tıngır mıngır. Hoş bir yemek hafif, ortamda gül veya gülsüz, mutlaka yanan mum, biraz da dans...😂
O da uygundur 😂
100 puanım nerede ben biliyom örtmenim hem de çok iyi bildiğim bir konu 😁. Romantik bir atmosfer ne bu arada onu bilmiyom😢
Uzun zaman oldu sanırım..
Çok uzun zaman oldu
Ömür törpüsü bi öküz eksik canım
😂 Allah iyiliğini versin.
🤭Seninde 🌺
Çatal eksik 😃
Ya ben bunu nasıl akıl edemem kendime kızıyorum şu an😂
Yağmur çok güzel yağıyor. Seyre daldım
Yaaa ne güzel
Burak Özçivit eksik olabilir mi acaba? 🤔😊
Ahahahaha 😂😂😂😂 Yahuu adjsjdhd ona ergenken hayrandım 😂
Yok değil 😂
Tabii ki de kız arkadaş ya ajsjshs güzel bir çekirdek kolaya döner sonrası anılarla 😂😂
Hatırlamıyorum 🤔
Geçmiş olsun 😂
Her akşam kendime hazırlıyorum 😎
Ahahaha ben bu işlerde yeniyim biraz ya 😂 Nasıl bi hazırlık oluyor bu? 😄
Mum yakıyorum kendime 😅 tvden müzik sonra kahvee misss birazdan soru sorcam görsel eklicem 😅
😂 bakarım o zaman sorunuzaa... Afiyetler olsun 🌸
Teşekkürler
sevgili eksik😃 hiç hatırlamıyorum valla
Hasret kaldık güzel ortamlara ajsjshs
Olsun yaaa ajsjshs
Ben eksiğim 😄
Yaaa evet işte doğru cevap!!!😂💖
Kız bu gorsel bana ait değil 😂
Offf benim yanımda olman gereken konular varrr😂
hatirlamiyorum 1 yildan fazla olabilir
Geçen yıl şarap icerken
hiçbir zaman bulmadım