Bu durum psikolojimi çok etkiliyor?

Arkadaşlar mezun senemde dershaneye gittim ve orada tanıştığım bi arkadaş grubum var hep birlikteydik birbirmizi de çok seviyoruz onlar şu an üniversiteye gitti 2 si farklı şehirde biri benimle aynı şehirde ben ikinci kez mezuna kaldım ve benim içlerinden yakın olduğum arkadaşım onunla daha önce tanışmıştık diğerlerine göre onu çok seviyorum ama o biriyle yakın olduğunda oradan tanıştığı kişilerle bi şeyler attığında ben kafayı yiyorum ona hiçbir şey söylemiyorum ama gerçekten evde çok kötü oluyorum bu onun arkadaşı olamaz değil ben neden evdeyim ben tek kaldım diye düşünerek psikolojimi bozuyorum hiçbiri istediği bölüme gitmedi hayalindeki bölümler farklıydı bana da bir çok yer geliyordu ama ben hukuk istediğim için ikinci kez kaldım ama bu durum beni çok etkiliyor o kızı kıskanıyor muyum bilmiyorum ama gerçekten çok seviyorum mesela grupta tek iphoneu olan bendim işte hep benden foto falan çekilirdik o kız da geçen gün iPhone 15 almış ben kötü oldum neden bende yok diye neden böyleyim diyorum ki şimdi hep ondan foto çekilicez bu durum gerçekten kafamı çok yoruyor bi şeyde en iyi ben olmam gerekiyor bende bu var ve bu durum beni artık o kadar çok rahatsız ediyor ki gerçekten hiçbir şeyi umursamayan insanlara özeniyorum lütfen ne yapmam gerekiyor
Bu durum psikolojimi çok etkiliyor?