İnsanlara karşı mesafeli misiniz yoksa samimi mi?
Mesafeliyim
Mesafeli değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İnsanlara karşı mesafeli misiniz yoksa samimi mi?
Bak olayları düşünelim mesela bu sene Allah şahittir konuşmadık ama ilk kapıyı kapatırken karşılaştık çünkü dedem rahmetli oldu o yüzden hepimiz bir arada bir kaç gün durmak zorundaydık sonra bana baktı sonra arkadaşına bana bakıp şey dedi içeri girsek mi arkadaşı dedi ki içeri girmeyelim dışarda duralım kapıyı kapadım sonra mesafe vardı ama yakın oturuyordu nasıl diyim önde o ama aynı hizada oturuyorduk göz teması oldu çekmedi ben çektim sonra yemek masasında göz teması oldu çok oldu birinde bakmamaya çalıştım birinde göz teması oldu başımı çevirdim başka yere bakıp yemek yedim oda yemek yemiyordu beni izliyordu sonra ben hızlı yiyip kalktım göz teması oldu yine bakıyordu sonra oturdum yine bakıyordu bende telefona gömüldüm sonra misafirler geliyordu yine gözleri üzerimdeydi çok fazla baktı izledi yakın durmaya çalıştı kokladı süzdü kapıyı kapat merve abla dedi hareketler yaptı en son hareketi giderken yaptı aslında amaç yukarı çıkmamdı o yüzden durmadan bana bakıyordu zaten ilk göz temasında sezdim birden kaslarını gösterdi şerefsiz dövmesini o kadar farketmedim çünkü kendisi umrumda değil sonra kapının arkasından şarkı mırıldandı bir kaç kere gidip durdu sonra ben ona bakmayınca uyur taklidi yaptı bende baktım bu kadar yani hedefine ulaşamadı şerefsiz bu kez 😂 arkadaşı da düğünde yol kesti 5 kere süzdü dinledi kokladı baktı hep güldü eski anı canlandı kurtuldum yani demek istediğim kimseyle muhattap olmadığım halde bunlar başıma geldi yeni
Genel olarak evet ama kanımın ısındığı insanlara karşı elimde olmayan sebeplerden dolayı mesafeli duramıyorum.
kimseyle muhatap bile olmuyorum en iyisi
Cevap
3Cevap
Tam beklediğim soru gerçekten bundan sonra mesafeli olcam değişicem insanlara çok fazla iyi merhametli güler yüzlü sevgi dolu davranmamak lazım kendimizi yormamak lazım çünkü aşağılık kompleksi insanlar huyları aynıdır ve değişmez 2 yüzlü davranır o yüzden hiç konuşmamalı ne derse umursamamali sesini bile duymamali yanına yapısmamali göz teması kurmamalı en azından bunu farkedip bir şey mi oldu neden benimle konuşmuyorsun diyene kadar.
Mesafeliyim ama bu tebessüm etmeme, onlarla iletişim kurmama engel değil.
bazılarına karşı mesafeliyim onun haricinde değilim
Ne fazla sıcak ne de fazla soğuk. Mesafede denge olur
Evt insanlar öyle olmak zorunda bıraktı beni
Mesafeliyim, böylesi çok daha iyi..
Mesafeliyim… az insan çok huzur…
Mesafeliyim
Uzak durmakta fayda var
Çok fazla
Oldukça mesafeliyim.
Evet masafeliyim
Baya baya
Evet öyleyim