Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. İyi hissetmek için ilk önce modumuzu düşüren şeylerden uzak durmamız lazım. Bizi neler aşağı çekip, üzüyorsa uzaklaşmak birazda olsa bize iyi gelecektir.
Temiz bir uyku çekmek ve uyanınca her şeyi geride bırakmak ve bize ne yapmak iyi geliyorsa ona yönelmeliyiz.
Bana gökyüzünü izlemek çok iyi geliyor. Ne zaman içim sıkılsa gökyüzüne bakarım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)10 ay
Aslında bakınca bunu aşmak için birçok farklı yöntem var. Yine senin içinde ve elinde olan şeyler bunlar. İyi hissetmek için bir dizi küçük ancak etkili adım atabilirsin. İlk olarak, duygusal ve fiziksel sağlığını düzenli olarak kontrol etmek önemlidir. Sağlıklı bir uyku düzeni, dengeli bir beslenme alışkanlığı ve düzenli egzersiz, genel iyilik halini olumlu yönde etkileyebilir.
Bunun dışında ise günlük hayatta karşılaştığın zorluklara karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmek, olumlu düşünce kalıplarını güçlendirmek de önemlidir. Kendine düzenli olarak zaman ayırarak hobilerle ilgilenmek, keyif aldığın aktiviteleri yapmak, sosyal ilişkiler kurmak ve destek sağlamak da ruhsal sağlığını olumlu yönde etkileyebilir.
Kendi duygusal sinyallerini anlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak, içsel dengeyi bulmana yardımcı olabilir. Şunu asla ama asla unutma küçük değişiklikler bile büyük farklar yaratabilir ve iyi hissetmek, sürekli bir çaba gerektiren bir süreçtir.
00 Yorumla
- u10 ay
Selam, neden kötü hissettiğine bağlı aslında... genel olarak iyi hissetmek için uykusuz isen uyumanın, canın çok sıkılıyorsa çıkıp gezmeni öneririm. Sevdiğin neler var onlarla uğraşmanı, sevdiğin bir kaç arkadaşını evine davet edip onlarla sohbet, film, yemek gibi vakit geçirirsin, iyide gelir zaman geçer, kafan dağılır...
Kendin bir şeyler uğraşabilirsin.. cilt bakımı, kombin yapmayı, yeni tarifler denemeyi, film izlemeyi, müzik açıp dans etmeyi, eline kahve alıp, gökyüzünü izlemeyi bunların hepsini bir güne sığdırabilirsin... dilediğin gibi olsun her şey.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanı neler mutu eder öncellikle bu düşünülmeli. İnsanı iyi bir dış görünüş, sağlam bir kariyer ve başarı mutlu edebilir. Buna ek olarak doğru kişiyle yaşanan aşk veya arkadaşlık ilişkisi mutlu edebilir. Hayatında hangisi eksikse ona yönel ve mutluluğa adım adım git. Kimsenin düşüncesini önemseme. Neyi istiyorsan onu yap. Bu senin hayatın, dileğin gibi yaşama özgürlüğün var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u10 ay
Merhaba, iyi hissetmek için size iyi gelen, kendinizi iyi hissedebileceğiniz şeyler yapmanız lazım yani kişiden kişiye göre de değişir bunlar aslında. Mesela bana spor yapmak veya müzik dinlemek çok iyi geliyor. Elbette arkadaşlarınız varsa onlarla bir şeyler yapmak, vakit geçirmek daha iyi olur ama yoksa da yalnız başınıza da bir şeyler yapabilirsiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - u10 ay
Bence sizi mutlu eden aktiviteler yapın
00 Yorumla - 10 ay
Öncelikle kendini sevmen lazım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)10 ay
Öncelikle kötü hissetmenin sebebini bulup o sorunu ortadan kaldırmak gerek. Eğer nötr hissediyorsan ve iyi hissetmek istiyorsan o zaman kısa vadeli plan hayalleri küçüktmeli, uygulanabilir hale getirmelisin. Sonra da bu küçük istekleri yavaş yavaş gerçekleştirebilirsin. Yaşamı hakkını vererek yaşadığını düşünmek iyi hissetmenin en güzel yoludur. O yüzden yaşadığınız hayatın hakkını verin.
10 Yorumla - 10 ay
Kendine zamaan ayirmalisin. kendini sevmelisin.😊seni mutlu edecek aktiviteleri bul
00 Yorumla Oyu arkadaşlarla iyi şeyler faydalı şeyler konuşmak gerekiyor
00 Yorumla- 10 ay
Delice dans etmek kendinle konuşmak gezmek yemek yemek yağmurda ıslanmak
11 Yorumla- Soran10 ay
ayy ama yanımda biri olunca daha iyi oluyor 🩷
- 10 ay
Çevreni iyi olarak düzeltmen lazım
010 Yorumla- Soran10 ay
düzeltemiyorum bazen ruh halim değişiyor istemsiz
- 10 ay
O zaman hiç birini umursamamayı öğren
- Soran10 ay
sadece üzülüyorum arada sonra geçiyor kendim halletmeye çalıyorum
- Soran10 ay
çalışıyorum
- 10 ay
Başkası halletmez zaten, sen yapacaksın her şeyi
- Soran10 ay
sen düzeltebildin mi çevreni
- 10 ay
Hayır ben umursamıyorum
- Soran10 ay
öyle daha mı iyi oluyor
- 10 ay
Benim kafam rahat
- Soran10 ay
benimde kafam rahat olur umarım
Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı. Benim için para iyi hissetmemi sağlardi
01 Yorumla- Soran10 ay
benimde sağlar gibi kgdgkg
- 10 ay
Kendini severek başlayabilirsin.
00 Yorumla - 10 ay
kendini iyi hissedecek şeyleri biliyorusundur
00 Yorumla - 10 ay
Yeşil çay içmek lazım.
14 Yorumla- Soran10 ay
yeşil çay sevmiyorum
- 10 ay
O zaman iyi hissedemezsin🤦
- Soran10 ay
yeşil çay zorunlu mu
- 10 ay
İyi hissetmek için evet.
- 10 ay
Ağlamak
21 Yorumla- Soran10 ay
ağlamak iyi gelmiyor
- 10 ay
Soğuk duşun altında oturmak
02 Yorumla- Soran10 ay
bu havada?
- 10 ay
Hatta ilk sıcak duşa gir bir anda soğuğa geç iyi hissetmeme ihtimalin yok
- 10 ay
Abdest al
12 Yorumla- Soran10 ay
Allah dualarımızı kabul etsin çok mutlu olalım
- 10 ay
Amin inşallah
- 10 ay
Ne konuda
03 Yorumla- Soran10 ay
aşk genel konular her konuda
- 10 ay
Seni anlicak biri olursa hayat çekilir hala gelir
- Soran10 ay
kesinlikle anlamak isteyen anlıyor
Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. dogaya acilmak
10 Yorumla- 10 ay
çok güzel giyin süslen
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Iyi hissetmek lazim
00 YorumlaUyumak
00 Yorumla- 10 ay
kendini sevmek
00 Yorumla - 10 ay
şu an çok iyi hissediyorum ve çok fenayım
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Cips yemek
05 Yorumla- Soran10 ay
kesinlikle yoğurtlu
- Cevap sahibi10 ay
Hemde ice tea ile
- Soran10 ay