Ayva yemek çok canımı acıtıyor mesela ama karşı koyamıyorum... neden seviyoruz ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ayva yemek çok canımı acıtıyor mesela ama karşı koyamıyorum... neden seviyoruz ya
Profilimde bununla alakalı bir yazım var. Gerçekten de insanın acıdan tuhaf bir keyif alması söz konusu. Acıyan bir yaraya bilerek bastırmak gibi. Ya da sonunu hüsran olacağını bile bile birini sevmek gibi.
Acı veren şeylerin sonu mutluluğa çıkar genelde. Spor yaparsın kasların acır güçlenirsin, sevgilinden ayrılırsın kalbin acır ama bidaha seni kimse üzemez, acı biber yersin dilin miden yanar ama vücudundaki mikroplar ölür... Ben olaya farklı bir açıdan baktım bu ilk paragrafta.
Aslında bu psikolojik bir bozukluk bence. Yüzümdeki istenmeyen tüyleri alırken canım çok acıyor ama bana keyif veriyor. Acıya katlanabildiğimin farkında oluşumdan güç alıyorum.
ben acı veren şeyleri sevmem.. aksine acı vermeyen mutluluk veren şeyleri severim ama bunu türk kızları yapıyor acı veren kötü erkeklerin peşinden gidiyorlar
Kimse kendisine acı veren şeyi sevmez narsistim insanları acı çektirerek karşı tarafın onu sevme bilmesini sağlar aslında bu sevgi değil bir bağımlılıktır bağımlılığımızdan kurtulamadımız için bize acı veren şeye katlanmak zorunda kalıyoruz
Cevap
24Cevap
Acı veren şeylerde ne buluyoruz onu da bilmiyorum
Acıyı sevmek insanda … güzellikleri yaşarken ufak acıyla da baş edebilme hatta onunla tadını çıkarabilmek için vardır…
ama artık güzellikleri yan etkene alıp acıyı öne alıyor oldu insanlar ….
bu geniş bir konu bununla alakalı benşm denir sorum olmuştu….
Çok şükür ki acının da çeşitleri var merakımdan araştırmıştım. Seninki tatlı acı 🤷♀️
Neymiş diğerleri, bilgilenelim 🤓
Mesela bi tür biber var şu an isimleri aklımda değil yediğin zaman ağzın kanıyor o kadar acı 😅
Acı sanırım kendimize getiriyor ya da acıyı sevdikçe zora ulaşmak daha tatmin edici oluyor o değilde çok tatlısın dkshdksdjsk
Profile koyduğun şekerrrr kimmmm♥️
Ahahahaha ya süper olmuşşşş nasıl yaptın onu sana neden mesaj atamıyorum be ben 😂
Ben gizliden çıksam yazabilir misin
Hahaha Çok tatlış 😀😃
Çok mutluyken hüzünlü şarkılar dinlemek istemek gibi. Ruhumuz bunu da bir ihtiyaç olarak görüyor diyebiliriz.
Bana acı veren şeylerden tiskiniyorum. Ama bastırmak için gidip daha acısını yaşıyorum veya düşünüyorum. Garip.
Devenin canı yandığı halde dikeni yemesi gibi bir şeye benziyo aslında . Deve de ağzına gelen kan tadını sevdiği için o dikeni yer.
Herkesin içinde hafiften mazoşistlik yatıyor sanırım
Nedeni, kendimize ajitasyon yapmak gibi geliyor bana
Kendi adıma ben öyle değilim, olanlara da anlam veremiyorum
Sevdiğimiz için bazı şeyleri göze alıyoruz ama sevgide bir yere kadar tabi.
Kadınlar genelde mal mal kararlar alıyor ilişki bazlı
Kadınların fıtratı böyledir anne olabilmekle alakalı acı eşimiz yüksek
Ayva yemek nasıl canını acıtıyor anlamadım
Evet biraz dıklaç
Dıklaç kelimesini biliyor muydun
Bizim orada kullanılan bir kelime. Yemesi zor insanın boğazına takılır anlamına gelen bir kelime
Evet
Bu arada bebişin sanal mı 😀
Hahaha
Hz. isa gibi
Hz. Bebek 😃😃
Manyak poncik
😀😃
Tabiki de 😀
Ben sevmem aci uazm. olsun ya
Tek sevdiğim acı biber
Ruh halimiz normal değil
Acıları seven insanlariz.