Hayat bu, biter dediğimiz dertler birden bitmeyebilir. Belki bitmez dediğimiz dertler de bir anda biter.
Peki, sizin ansızın geride bırakmış olduğunuz dertleriniz var mıydı? 😊

Hayat bu, biter dediğimiz dertler birden bitmeyebilir. Belki bitmez dediğimiz dertler de bir anda biter.
Peki, sizin ansızın geride bırakmış olduğunuz dertleriniz var mıydı? 😊
Dertler maalesef hiç bitmiyor ki hayatta yaşıyorsa insan biri biter başka başlar muhakkak bu herkes için geçerli lise bitti şükür askerlik sorunu var şu an oni da halledecez hayırlısı ile keşke zorunlu olmaktan çıksa çok saçma buluyorum ülkemiz de zaten profesyonel ordu gelişti daha ne zorunlu askerlik diyorlar vatani görev falan değil çünkü oraya savaşa gitmiyoruz eğer ki İslami korumak için savaşa gitsek tamam derim
Adamsın kardeşim ama şu da önemli bir mevzu ki, askerlik müessesesi olmasa bu ülke ayakta duramaz. Her birimiz bu vatanın evlatlarıyız ve bu cennet vatanı ayakta tutmak için, gitmesi gereken yere giden bir vatan evladı olarak kendimle ve diğer tüm Mehmetçiklerimiz ile gurur duyuyorum. Bu şanlı görevini de layıkıyla yerine getirirsin inşallah kardeşim.
Kendime dert edindiğim bir sey vardı, bunu da muhatabına bildirdim. Az önce derdimin kıymeti olmadığını gördüm. Bi baktım bitmiş.. Böyle pat diye geçiverdi, dert etmemeye karar verdim.
Her gecenin bir sabahı olur herderdin de bi çözüm bulunur elbet te ama öyle çok bük dertlerim olmadı allah şükür
😊😊
Sağol reis
Cevap
5Cevap
benim de dertlerim bitmiyor ama hayırlısı :)
Biter elbet 😊
Zaman sorunum vardı yavaş yavaş bitmeye başladı gadası
Hamdolsun bitti gibi
Şu ana kadar hiçbiri bitmedi bitmezse bitiremezsem onlar beni bitirecek heralde büyük bir savaş içindeyiz...
Bilmem belki de devam ediyordur Ben düşünmüyorum açıkçası
Haklısın
Genelde çoğu bu dert bitmez diyorum hop o bitmiş başkası gelmiş olur.
Dertleri dert etmiyorum kii
İşsizlik ve para sorunu olabilir..
Saglk sorunları
Taşınma olayları
Senin gene iyi benim hayatım boyunca 15 oldu 😅
1 ülke 4 şehir
Almanyada geldim
Değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?