Kelli göbekli dayılar, şüşko bacılar kfknd
Bunlarda çok gereksiz bir özgüven var sanırım artık kaybetmekle ilgili çok şeyi aşmışlar ondan olmalı sjdj

Kelli göbekli dayılar, şüşko bacılar kfknd
Bunlarda çok gereksiz bir özgüven var sanırım artık kaybetmekle ilgili çok şeyi aşmışlar ondan olmalı sjdj

İnsanların özgüveninin sadece tiplerine, dış görünüşlerine vs gibi unsurlara dayalı olması gerekmiyor. Özgüven denen kavramsa eğer tabi.. Genellikle kibirli davranışlar kimseye yakışmıyor isterse dünya güzeli ya da yakışıklısı olsun. Kişinin ruhu ve karakteri düzgün değilse gerisi çöptür.
Abiş şimdi şüle biy geyçek vayy hey şeyin fajlası jayay ve öz güvenle boş ego araşında ince biy çijgi vay bu şınırı aşanlay itici inşanlayın kiloşu ve fijikşel üzelliğine takılmamak lajım hekeş güjel olmakta jorunda diğil
Ya çen diyoşan öyledir şaten
Cevap
6Cevap
Yooo. Yani ewt katılıyorum kısmende. Ben fazla özgüvenlilere havalanmış burnu havada kimseye bakmayan hiçbişiyi beğenmeyen, karşısındakine kolayca hakaret eden, satabilen, karşısındakine saygısız varlıklar diyorum. Bu varlıkların zayıf şişman kısa uzun güzel çirkin olması hiç önemli değil. Direk kafamı çeviriyorum görmek bile istemem tabiki itici bu varlıklar
Bilmiyorum ki hiç aynaya bakmıyorlar galiba bazı insanlara doğum günlerinde ayna hediye etmek istiyorum ama kırılır gücenirler diye almıyorum sjsjsjs
değil ya özgüven iyidir
Amcam çok hiddetlendi kel kısmı moralini bozdu sanırım xmxöx
dsergthy
Evet. Medeni cesaretleri senden daha yüksek.
Özgüven ve medeni cesaret skdşkfd
Kel misin göbekli mi?
Öfff ne laf ama hüğ ağlıyorum şimdi kszşkxçxmxöxk ne diyosun dayı Allahını seversen ahhahaha
Dayı şimdi bi tipime bak sonra tekrar Bi söylediğime bak sonra tekrar tipime bak sonra tekrar seninde nerede olduğuna bak sonra aynaya bak sonra tekrar bana sonra delir skxşmxçckc
100de 100 hemde
boş insanlar
İtici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?