Kişilik & Karakter Kafanız sakin mi yoksa patlayacak gibi mi? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisi 😁Benimki üst tabaka ağrıyo artık 😂 düşünmek falan istemiyorum 😁İyi geceler 😊 Kafanız sakin mi yoksa patlayacak gibi mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Benim kafam genellikle sakin oluyor 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çöp kutusu ne kadar gereksiz varsa beynimde 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bu akşam sakin hep sakin olsun inşallah 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. şu an sakin valla 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Sakin 😀😀 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Patlayacak gibi 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Baş ağrısı var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim kafam genellikle sakin oluyor
Çöp kutusu ne kadar gereksiz varsa beynimde
Çok üzgünüm rjdjdhd
Bu akşam sakin hep sakin olsun inşallah
Sakin, müstakil
amsterdam a çıktı
şu an sakin valla
sakin oldukça
Sakin 😀😀