Bir çılgınlık yapıp 1000 parçalığa niyetlendim akıl sağlığımı kaybetmemeyi umuyorum😎

Bir çılgınlık yapıp 1000 parçalığa niyetlendim akıl sağlığımı kaybetmemeyi umuyorum😎

Hikaye yazıyorum. Telefonda notlara olur, kâğıt olur fark etmez. Ya aklıma bir konu gelir, ya da okuduğum /izlediğim bir şeyden ilham alıyorum. Bazen bir Diziyi bitirince devamını yazıyorum ya da karakterleri baz alarak kendim bir şeyler uyduruyorum.
Evin dekorasyonunu değiştiriyorum mesela sonbahar olunca bir dekor yapıyorum sonra da cadılar bayramına göre bir dekor yapıyorum
Senin yaptığın gibi 1000 parça puzzle yapıyorum, diamond painting, yağlı boya
Hafta sonu ailecek dışarı çıkmazsak tabu, jenga, scrabble, isim şehir hayvan, uno, skipbo, monopoly, okey, kahoot gibi oyunlar oynarız
Yeni tarifler denemeyi severim, mesela sonbahara özel elmalı tart, kabak çorbası, cinnamon rolls..
Yalnız yapmak istemiyorum dersen (kuzen, arkadaş, kardeş) birini çağırıp kurabiye yapabilirsiniz çok tatlı kalıplar var
Okuduğum kitapların özetini çıkarırım
Bakım günü yapabilirsiniz : bir podcast dinleyip güzel bir mum yakıp maske yapabilirsiniz, ojelerinizi tazeleyebilirsiniz yanında mesela 1 kadeh şarap içebilirsiniz
Dışarıda yürüyüş yapabilirsiniz, herhangi bir yere hiç bir hazırlık yapmadan kulaklıkları alıp kendinizi dışarı atın. Veya kitap alın yanınıza bir yerde oturup okuyabilirsiniz
Bileklik yapabilirsiniz, çoğu kişi gibi benimde pandemiden kalma bir kutu boncuk setlerim var, kız kardeşimle birlikte arada çıkarıp 1-2 bileklik yapıyoruz.
Spotifyda playlistinizi düzeltebilirsiniz.
Bazen işten çıkıp eve gelince insan sıkılsa da bir daha çıkmak istemiyor veya yalnız kafa dağıtmak istiyor, böyle durumlarda ben yaptıklarımı saydım. Belki işinize yarar 🌸
ALLAH yardımcın olsun. Sakinleştiriciyi yanında bulundur yine de ne olur ne olmaz 😅
Yürüyüş yapmak iyi gelir bana. Stres kat sayıma göre yürüme hızım değişiyor.
Motivasyonum sen aklina koydugun herseyi yaparsin sjjsjs
Sen aklına goyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de varrrrrr😃
Kolay gelsin✨
Cevap
6Cevap
Kolay gelsin ben de film izlerken ya da dizi izlerken.. veya oyun oynarken stres atıyorum kafamı dinliyorum.. bir de şarkı dinlemek var
Bu beni strese sokar, bitirmeden baska ise odaklanamam.😁
Evet birkac hobim var huzur veren
Söylene söylene yürüyüş yapmak.
Bunun için tam zamanlı 4 personel lazım.
Genelde sigara içiyorum...
2 günde ancak bitirirsin sen bunu : ))
Ay bunu yapmaya kalksam daha çok strese girerim
Kitap okuyorum arada buraya bakıyorum
Ben bununla daha çok strese girerim 😀
Buna odaklanıyorsun ya baska bisey dusunmuyosun o keyifli oluyor 😂
spor yürüyüş gezmek cinsellik
Sadece film izlemek
Müzik dinlemek
Korku filmi izlemek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?