Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk benden biraz hoşlaniyor gibi bende ondan hoşlaniyorum ama bazen soguk davraniyor anlamadigim sekilde ben beni sevmesini istiyorun yapma felan demeyin ben onun beni sevmesini istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Saglikli insanlar benim umrumda değil, ben onun beni sevmesini istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu imkansız bende bipolarım ama az boyutta ama bipolar bı ilişkim oldu aşırı toxicti yapmaaaa sakınnnnn sana bı gün hakaret eder 2. Gün nasılsın aşkım der boş ver yapma sakınnnnn
Beni sevmesi icin ne yapabilirim. Ayrica kriz gecirdigi zaman nasil davranmam gerek
Seni sevmesi için bişeu diyemem bipolar hastalarının iç dünyası çok farklı san hakaret etmeye başlarsa yazma sonra konuşalım de çünkü yanında durmanın ona faydası olmıcaktır
Başka nasil davranmam gerekli biraz anlatirmisin
Ona sevdiğini söyle genelde buna ihdiyaçları olduğu zamanlar fazla oluyor çünkü bu davranışlarından dolayı sosyal olmuyorlar yanında dur güzel anında ama kriz zamanında yanında olmayı teklif et eğer istemezse ısrar etme konuşmayı deneme krizi bittikten sonra tekrar yazabileceğini söyle aralıklı kapı bırak
Ama ben uzak durma taraftarınım seni çok yorar soğutur bence psikolojini yıpratmaya hiç gerek yok
Cok tesekkurederimde yorumda birisi demiski duygulari cok uç yasar nedemek istedi burada
Yani duygularının ortası yok abartı yaşar
Him cok tesekkurederim.
Rica ederimm kolay gelsin
💙😊
Yakışıklı diye mi
Evet yakisikli ve cok seksy havalida gevsek bir insan degil guleryuzlu giyinisi konusmasi cok guzel
Bipolar olduğuna emin misin? Duygularını en uçlarda yaşar onlar, seni çok yorar
Evet oyle tam olarak nedemek duygulari cok uc yasar
Yani neşelendiği zaman yerinde duramaz, veya ufacık bişeye üzüldüğü zaman intihar etmeyi düşünür.
Ciddi misin
Öfkelendiği zaman ne yapabileceğini tahmin edebilirsin.
Kadın şiddetlerinin çoğu bipolar insanlar tarafından yapılıyor zaten, ama ne kendileri biliyor ne çevresindekiler.
Olabilir olsun benonu sevdim
O zaman çok yakın ilgi göster, sürekli sohbet et yakınlaşmaya çalış, düşüncelerini paylaş, anılarını anlat. Bir insanla samimi olmanın yolu budur.
sağlıklı birine kendini sevdirmeyi dene.
uzak dur sakın girme o işlere
Alakasiz cevap verme
Alakasiz cevap verme bilgin yoksa fikrinde olmasin
babandır o
Ikile
beşle sen de :D
Espiri yapti bal kabagi
Bende o uçkurunu kesip agzina sksam ne guzel olur sonrada seni idm etsem
Hatta iki ayaklarini kessem
Heryerini bicaklasam boynunu koparsamm offf gidip gelip kessem seni