Kişilik & Karakter Neye Geç Kaldın? CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Neye Geç Kaldın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yaşamaya.. 1 0 Yorumla
azra4381 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl İnsan olmaya gec kalmiss gibiyim hala tam olarak nerde nasil davranilir kestiremiyorum bazi durumlara nasil tepki verilir bilmiyorum 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Açıkçası uzun zamandır namazlarımı terk ediyorum. Bir an önce başlayıp kendime çeki düzen vermem gerekiyor, 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hergün işe 5 ila 10 dk arası geç kalıyorum standart 🤦♂️ 1 0 Yorumla
sorusormayagrldimamk Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl 18 yasimda herseye gec kaldim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Yaşamaya 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayata 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşamaya..
İnsan olmaya gec kalmiss gibiyim hala tam olarak nerde nasil davranilir kestiremiyorum bazi durumlara nasil tepki verilir bilmiyorum
Açıkçası uzun zamandır namazlarımı terk ediyorum. Bir an önce başlayıp kendime çeki düzen vermem gerekiyor,
Hergün işe 5 ila 10 dk arası geç kalıyorum standart 🤦♂️
Her yere geç kalırım ben 😂
Kız çocuk sahibi olmaya
18 yasimda herseye gec kaldim
Yaşamaya
Hiçbir şey için geç kaldığımı düşünmüyorum.
Ona.
Hayat otobüsüne
Hayata
Kendime
sevmeye aşık olmaya
Her seye