Bende ruhen çok kötüyüm gittim ama hafif bir ilaç verip gönderdi senin nasıl şikayetlerin var belirtilerin neler ben kafayı yemek üzereyim ya da yedim
0
33 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana davranışlarımdan dolayı iğne yaptılar bir çok kez sonrasında ilaç yazdılar kullanmayı reddedince hastahaneye yatırdılar 1 buçuk ay civarı ilaç falan kullandırdılar tamam değiştim artık öyle davranıyorum falan ama daha kötü oldum
Ben ruhen kendimi çok kötü hissediyorum aklımda bin tane şüphe var onların gerçek olduğunu düşünüyorm korkuyorum şüphe ediyorum yemek yemoyorm şu icmiyorum aylardir yatıyorum hasta oldum bedenen
Işte benim de rahatsızligim ciddi boyutta ama doktorlar ilgilenmiyor teşhis bile koymadılar benim neyim var bilmiyorum çok rahatsız hissediyourm acaip huzursuzum içimde kıyametler kopuyor
Instagramdan konustugm kişiler benim kimlik bilgilerime ulaşacak ulaştı kötü şeylerde kullandı kullanacak maddi manevi kötü şeyler yapacaklar ben çok kötü hissediyorum Bunları düşünmekten yemek yemiyorum sagligimdan oldum korkuyorum kafamdan atamıyorum bi saniye bile instgramdan sesli arama ve mesajla benim yerimi ve kimlik bilgilerime ulaşıp erişip kotu ye kullandılar vs diye
Bende yardımcı olamıyorum kendime kafayı yedim korku hali var Sürekli korkuyorum sadece konuşma ile kimlik bilgilerime nasıl ulaşabiliyorlar maddi zararlar verirler diye cook şüphe ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erken tanı iyi.. ilaçlara devam kafaniza göre bırakmayın
Bıraktım
Bırakma ya kötü olursan? maneviyatin nasıl... namaz, zikir falan..
Dini bir maneviyat ım yok
Tutuncak bir dalın olurdu.. ilaçları birakmaman gerekiyordu
Daha kötü oluyordum ilaçlarla
Doktora diceksin oda gerekli açıklamasını yapacak
Psikiyatri ilaçları kullandınızmı hiç
Hayır kullanmadım ama kafamiza göre birakilmayacaginj biliyorum bakin, bahsettiğiniz sey anksiyete değil şizofreni diyorsunuz
Bir kere denermisin mesela
Yahu ben agri kesici bile guvendigim agri kesici kullanırım simdi niye psikolojik ilaclari kullanayım
Merak etme onuda bir insan kullanıyor zaten güvenilmez olsa kullanılmaz zaten değilmi
.
Doktor verdiyse güvenlidir değilimi kullanılır
Neden cevap yazmadınız
ama ben ne desem yüzüme geri çarpıyor sana ne kadar yardımcı olabirim ki
İlaçlar daha kötüleştiriyor beni
haklısın peki bunun baska yolu yokmu
Şans değilmi
Hastalık şansa bırakılmaz lütfen ilaclarına devam et dokturuna söyle değissin
İlaç çözüm değil kesinlikle eminim
maneviyat şifa oraya yönel
Sen okula gittin mi
Oradan çıktım zaten çoçukluğum islam dininyle geçti içine doğdum
Bende ruhen çok kötüyüm gittim ama hafif bir ilaç verip gönderdi senin nasıl şikayetlerin var belirtilerin neler ben kafayı yemek üzereyim ya da yedim
Bana davranışlarımdan dolayı iğne yaptılar bir çok kez sonrasında ilaç yazdılar kullanmayı reddedince hastahaneye yatırdılar 1 buçuk ay civarı ilaç falan kullandırdılar tamam değiştim artık öyle davranıyorum falan ama daha kötü oldum
Hangi ilaç ı verdiler
Prozacti
İnsanlardan hayattan koptum yetersizlik özgüvensizlik kararsızlık güvensizlik sorumluluk alamamak vs vs gibi şeylerim vardı hatırladıklarım
Kullandınızmı
Ben ruhen kendimi çok kötü hissediyorum aklımda bin tane şüphe var onların gerçek olduğunu düşünüyorm korkuyorum şüphe ediyorum yemek yemoyorm şu icmiyorum aylardir yatıyorum hasta oldum bedenen
Bende senin gibiydim
Yaş kilo bakımından zayıfmısın
Işte benim de rahatsızligim ciddi boyutta ama doktorlar ilgilenmiyor teşhis bile koymadılar benim neyim var bilmiyorum çok rahatsız hissediyourm acaip huzursuzum içimde kıyametler kopuyor
Zayıf değilim hiç bir şey yemedigim halde aylardır yemek yemiyorum su bile içmiyorum korkularımdan dolayı yiyemiyorum
Nasıl korkuların var
Instagramdan konustugm kişiler benim kimlik bilgilerime ulaşacak ulaştı kötü şeylerde kullandı kullanacak maddi manevi kötü şeyler yapacaklar ben çok kötü hissediyorum Bunları düşünmekten yemek yemiyorum sagligimdan oldum korkuyorum kafamdan atamıyorum bi saniye bile instgramdan sesli arama ve mesajla benim yerimi ve kimlik bilgilerime ulaşıp erişip kotu ye kullandılar vs diye
Yaşınız kaçtı
25
70 kilo civarında mısınız
Hayır bu nerden çıktı kilom ne alaka ki
Ben ruhen hiç iyi değilim
Herşeyin fizyolojik olduğuna fiziksel olduğuna inanıyorum o yüzden anlamak için soruyorum
Şu an çok huzursuzum yukarıda uzun yazdığım şeyler olmuş müdür gerçek olmuş müdür
Müdür mü anlamadım
Mudur
Hayır gerçek değil onlar sadece senin sanrılar ın
Internetten anlayan insanlara sordum bulabilir erişebilir o işlerden anlayan insanlar mi değil mi bilmiyorum konuştuğum kişiler
Neden bunu yapsınlar ki
Sadece msjla ve arama ile kimlik bilgilerime erisirler mi
Erissinler ne olacak ki
Neden böyle bişey yapsınlar erişemezler normalde
Ne olacak olur mu kötü şeyler yaparlar
Bir suçun mu var neden korkuyorsun
Suçun yoksa korkmana gerek yok
Yardımcı olamıyor olabilirim sana k. b
Bende yardımcı olamıyorum kendime kafayı yedim korku hali var Sürekli korkuyorum sadece konuşma ile kimlik bilgilerime nasıl ulaşabiliyorlar maddi zararlar verirler diye cook şüphe ediyorum
Seni anlamaya çalışıyorum ama paylaşmadın kilonu bu önemli bişey
Verdikleri ilaçlar sizi tedavi etmeye sağlayacak erken tanı konması iyi olmuş…
İlaçları kullandım ve bıraktım daha kötü olduğumu düşündüğüm için
Ama bırakırsanız olmaz ki
Yol edici etksi var ilaçların
Yok edici