Mesela bir kız çok hanımefendi gibi duruyordur. 5 kız bir çocuğu çok över yanında, o namuslu kız da "bu çocukta bir şey var" deyip o çocukla yatmak isteyecektir. O çocuğu diğerlerinin elinden alma arzusu olacaktır. Genelde hep böyle oluyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzüm üzüme baka baka...
Olgun kadın diye bir şey yok o zaman
Olgun ne? Herkes dengiyle takılır. Bu tip kadinlarla beraber takilan kadin da onlardandir, o taraklarda bezi olmasa takilmaz.
Bilmem ki. Olgun kadın, erkeğe değer veren, öven, yanında olan, erkeğin ciddiyetini görünce gitmeyen seven kadın kısaca.
Kadınların hepsi normal sohbet sevmiyor sanki.. bu yüzden olgun degilsiniz yani. Bir erkek bir kadınla okulunu, ailesini sorduğu zaman ve kıymet gösterdiği zaman kadın sıkılıyor. Bu adam ne kadar kadını dansa da kaldırsa eğlendirmeye çalışsa da o kadın o adamı sıkıcı buluyor.
Magandalik sevilir mi tartisilir ama iyi davranılan yerde kadının sıkılmadığını görmedim. Mutlaka erkeğin etek boyuna karışması, başka kızlarla da konuşması, ne bileyim kadına biraz alaycı yaklaşması gerekiyor ki kadın etkilensin.
Olgun kadın ise tam tersini yapan ama ben kadınların hiçbirinde kaliteyi görmüyorum. Tarih boyunca da bu boyleymis, filozoflar bile hep kadının ikinci sınıf olduğunu görmüş.
Olgun kadından kastın istediğin gibi kadın. Dediklerinin bazıları dogru bazilari degil.
Eger biri aileni ya da okulunu sorarsa kendini yargilanmis hissedersin o yuzden kötü hissedersin bunun kadinla erkekle alakasi yok. Bir de ben erkeklerin boyle sorular sordugunu kadinlarin da bu muhabbetlerden sıkıldığını görmediğim. Tuhaf olmuş o kısım.
Kadınlar güçlü erkek tasviri sever ve bunun peşinden gider. Bunu saglayan kisi yer yer siddete kacan davranislar sergilese bile bu onlari itmez. Kadınları asıl iten pısırık erkek profili. Gercekten en cok bundan nefret ediyorlar. "Bu adam daha bunu beceremiyor aile falan kuramaz, zorluga gelemez" gibi bir anlayis var bilinçaltinda bence o yuzden vakit kaybi olarak görüp direkt eliyorlar.
Etek boyuna karismak gibi seyleri ben kadınların kabul edecegini sanmiyorum. Kısıtlanmaktan hoslanmazlar, sadece bazi kadınlar kıskanılmayı sevilmek ve onemsenmek olarak algiladiklari icin hoslarina gidiyordur.
Filozoflar kadınları ikinci sınıf görmüş ama bunun yukarıda dediklerinle ne alakasi var?
Pısırık değilim ona eminim de bilmiyorum inan ki.. bir kız vardı mesela "yanımda çalışan kızı sevmiyorum" diyordu. Sonra bir gittim baktım kızla konuşuyorlar, yemeğe falan gitmişler. Bu tarz şeyler hep bir soru işaretidir bende.
WhatsAppta son yazdığın mesajdan sonra kadının çevrimiçi olup cevap vermemesi veya 10 dakika sonra girmesi ve yine cevap vermemesi akşam cevap vermesi.. bunlar hep ilgisizlik gostergesidir.
Gayet araba kullanan, yemek ismarlayabilen, hatta kızın omzuna bile elini atabilen bir erkeğim. Çoğu erkek dokunmaya çekinir ama ben dokunabilen de biriyim cekinmem.
Sen de aslında travmatize olmussun. Çocukluğun nasıl geçti bilmiyorum ama şiddeti normallestiriyorsun.
Kadınlar çok değişik düşünüyorlar ve seçimleri çok çok yanlış. Şu anda da toplum düzeninin bu hale gelmesinde , hastalıklı çocuklar dogmasinda cezaevlerinin dolup tasmasinda kadınların payı çok yüksek. Çünkü ilk bakım veren anneler toplumu bozuyor bir nevi
Kadınlar kendilerine kotu davranan erkekleri seviyor diye yakinan birinin kadinlarla arasinin iyi olduğunu hiç sanmıyorum.
Alakasız bir sürü sey siralamissin. Ben ne alaka mk?
Peki bu işin aslı nedir? Bu kadar erkek yalan mı söylüyor? Bu kadar kadına psikolojik şiddet yapılıyor.
İyi sevenler de var ben inanıyorum aslında. Ben de kıymet bilmedim zamanında. O değer veren kızlara tapmaliymisim arkadaşım. Belki gitmeyeceklerdi ama işte aklım şimdi başıma geldi
Bu işin aslı kadınların güçlü karakterli erkek sevmesi bu vasfa sahip olmayan erkeklerin aglaklik etmesi.
Ciqarir
Bu zamanda patlamamis kız bulmak zordur 😂
Neden
Kızlar çok hırs yaparlar, çok namuslu bir kız bile sırf arkadaşlarının gazıyla p. cin biriyle yatabilir. Kadınların doğasında rekabet var.. evli adamlar bu yüzden hep rağbet görür. Bu kadın bu adamı sectiyse bir şey vardır
Der içinden
Yani aklıysa gaza gelmez ama illaki arkadaş ortamı etkiler
Kadınlarda akıl yoktur. Mutlaka bir yerde bir eksiklik oluyor
Qqyni şey erkekler içinde gecerli
Yok. Erkek dört dörtlük olduğunda kadın sevmiyor o erkeği defalarca şahit oldum