Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hoşlandığın kıza bana çevrende başka hanım kız mı var demen aşırı saçma o kızın yerinde olsam komple alakamı keserdim senden zaten o da ne diue cevap vermiş sana
Benim daha önceden nasıl yazan biri olduğumu bilmedigin için kesitten msjima gire yargiliyosun değer verdiğine ne kadar sadık kaldigimide biliyo çekip koyup gidecek biri oldugumuda
Sadece ona bağlı olmadığımı evet sert ama bu şekilde belli etmek istemistim
Ya zaten onun vazgecilmez olmadığını hissettirmissin bunu yapmak istiyosan ama arkadaş kalmak saçma bence aşık olduğun insanla senin yerinde olsam alakamı keser önüme bakarım böyle kızlar erkeklerle gezip tozup sonra ayrılıyor
Sen bu konuda yetkin bir kıza benziyosun sormak istiyorum o yüzden. Bu kız sahi dediğin türden ele avuca gelmeyip uçacak cinsten hani görüntüye bakıyorsun havalı ama ağzından çıkan söz dini konular ve ahlaka önem verdiğini gösteren cümleler bagdastiramadim sonra ulan ya iyiyse kız hakkını mi yiyorum dedim. Neyse ama geçmişte yaşadığım şu sevgilisi varken bana kız ayarla dediğim kız bana aşık olmuştu niye böyle olunca ters tepiyo bunlarda anlamiyom. Şu anda aşk falan kalmadı bu kıza içimden geçen şu ciddiyete bozarsam yani yazmazsam tepkili davranirsam bu beni önemsiyor beni seviyor diycek bunu istemiyorum sence napiyim
Bence soğuk yaparsan bu bana aşık beni seviyo demez niye öyle sesin ayrıca kendini ona ispat etmek zorunda değilsin öyle düşünme
Merak etmw hemen saniyesinde başka bir kızi ayarlamasini istediğin için ne kadar soğeu bir karar verdiğini anlamistır. Kız bir şey dememiş ki aslında sana değer versiği için aklında başkasi varken birini unutmak için seni kullanmamis yalan söylememis ama senide kendine yakin görmüs seninle iyi hissediyor ki direk rette etmemis ama sen sanki baska kız gormemis gibi atlamis kizi ragatsiz etmissin ve yaptığin çok ayıp
Bak sana şunu diyim benim ona ilgim arttıkça bu onda ters etki yapiyo yani bu erkek bana bağlı psikolojisiyle bırakıyor kadınlar düz düşünen varlıklar değil maalesef ve bende ona ihtiyacım olmadığını sert bı şakayla belirttim
Hayır alakasi yok kizda sasirmistir daha dun tanişmissiniz ne bu ask nesk hevesi diye kiz hakli sen cocukca dusunuyorsun yaptigin davranislarda çok saxma olmuş kizdan özür dile
Ya ben olsam çok dogru bir karar veemisim hayir demekle derim ve asla o gozle bakmam sana baksamsa guvenmem yani. ki kiz sana hayir dememiski sadece direkt evet demwmis oda senin acelwci tavrini ciddi bmadigi için guvenmedigi için yani sanki dalga gecer gibi 2 gunde tanisigin kisiden hoslanilmaz inanmistir onu sevdigine
Bir kadını ciddi oldugunu göstermek için minimum bir ay geçmesi gerekiyo ben buna gelemedim hani biran önce duygularımı aktarım istedim. Simdi böyle arkadaşça bir ay konuscaz anliycak beni yani sevgilim olabilir jetonlu düşecek bu seferde ben yorulmuş olacam hani ben isteyince nerdeydin dimi yani
Ya hala anlamiyorsun çocuk gibi tavırların var kaç yaşındasın yaptığin taktikler gercekten yanlış kız bir şey yapmamis kı sen abartip duruyorsun kendi kendine bir nefes al bir sakin
Bence önce vazgeçmemelisin, böyle şakalar yapmamalısın ve soğuk konuşmamalısın
Sen çok gevşeksin ya
Ne yazacaktım ya peki böyle diyen birine
Silsede olur ama tam tersi olsa emin ol başka bı erkek çıktığı an siler şu an çantada keklik modundayim belki
Ne diyorsanız hep tam tersi oluyo yanlış anlama seni yalanlamak için demiyorum sen öyle olabilirsin ama ciddiyim bak mantığınız bunu desede duygularınız p*c erkekten yana
neyi imkansız ya Allah'ın k*kolariyla bu senin günün rutin geçiyor dimi bu adamlar kadına haz yasatiyo gerek kötü halleriyle gerek mutluluk patlamasıyla yani monoton kişiler değil duzensizde olabiliyor hayatları kadın diyorki bana bu duyguları yaşatan erkeğin kötü yanlarini ben düzeltirim diyo kolları sıvıyo bu içgüdüsel bişey ve sonuç hüsran. Yani iyiyi ister ama duygularına engel olamaz gider haz veren erkege
Arkadaştır işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?