Kadınları sevmeleri yüzünden mi? Ben kadınları çok sevmiyorum, daha çok yapışıyorlar ama okulda kıza çiçek alan, değer veren çocukların hepsiyle kızlar alay ediyor 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pısırık, is bitirici olmayan erkeği kimse sevmez. Iyi miyi değil sıkıcısınız.
Hayır. Kadına kıymet veriyorsun davranislarinla, yemek ismarliyor evine birakiyorsun, cinsel konulara girmiyorsun çok fazla, elinden her iş geliyor nerdeyse, kadınla sohbet etmekten keyif alıyor adam
Ama kadınlar bu adamı da sevmiyorlar, kadına sesini yükseltmedigi için, hoşuna gitmeyen şeyi normal tonda söylediği için kadın bunu da sevmiyor sanki, arada "bunu mu yaptın, bu güzel olmamış, daha iyisini yapardın sanki" tarzı manipüle edici şakalar kadınları daha da etkiliyor sanırım
Sen neden bir kadinla mutlu olmanin ancak surekli suyuna giderek onu memnun etmeye calisarak olabilecegine inaniyorsun onu sorgulamak lazim.
Karşılıklı bir iliski kurulacaksa bu bir tarafin surekli digerine taviz vermesiyle olmaz karsilikli olur. Hataniz burada. Sonra niye yürümüyor diyorsunuz. Hep ona yaranmaya calisarak o kisiyi memnun edemezsin, bir karakterin bir durusun olursa memnun edebilirsin ancak. Kimse kişiliği olmayan silik birine saygi duymaz sevmez.
Sen "ben kibarim asla kirmam" diyeceğine yine kibarligini koru ama yeri geldiginde hayır de, fikrini belirt, varligini hissettir karşısında bos bir duvar varmis gibi hissetmesin.
Söyledim de ama olmadı maalesef. Şu davranisin hoşuma gitmiyor dediğimde de hep benim yanlış olduğumu söylediler. Kadınlarda şu mantık var "erkek kadınla tartışıyorsa kadın haklıdır, kadın erkekle tartışıyorsa yine kadın haklıdır"
Kadınlar erkeklerin duyguları olabildigini anlamıyor. Hani diyorsun ya sınırını çiz diye. maalesef çoğu kadının amacı senin sınırın değil, senin ilgini almak için takılıp gidiyor.
Farklı bir erkek olmaya çalıştım, psikolojik kitaplar da okuyorum ama kadının istediği şey farklı işte
Ya o kisimda kadınlar ve erkekler anlaşamıyor zaten, kadinlarin beklentileri başka erkeklerin baska. Senin bahsettigin olay kisisel bir mevzu ama kadin erkek ilişkileri degil. Şöyle düşün bir kadın da surekli sana yaranmaya kalksa sen de sıkılırsın.
Kadınların işi o zaten, erkeklerin amaci nasil cinsellikse kadinlarinki de ilgi. Sevgi degil, kadinlar sevgi erkekler cinsellik bekler sanıyorlar ama kadinlarin bekledigi sevgi degil ilgi, ozel hissetmek.
Farkli falan olmaya calisma kendin gibi ol, yaptığın yanlışların farkında olup düzeltmeye çalış.
Bir kadın bana sürekli yaranmaya çalışsa sıkılır mıyım 😂 sıkılmam. Sevgisine karşılık veririm desem? Asıl sevgisizlik ve taktikler beni bunaltır. Çünkü yeterince kimse kimseyi sevmiyor zaten bu hayatta. Öper başıma koyardım o kadının sevgisini.
İlgi de sevgiden doğar zaten kendinle celisiyorsun. Kadınların ne istediğini ben biliyorum. Ciddi bir ilişkim olmasın takilayim nasılsa bir sürü enayi var birgün evlenirim takılıp hayatımı yasayayim.
Sanılanın aksine kadınlar sevgide daha korkak. Neden kadınlar selvi boylum filmini seviyorlar? Kadir inanira kavusamadigi için, bunu dile getiremeyen kadın cemsitin ilgisinin ne kadar özel olduğu yalanını söylüyor.
Veya aşkı memnuyu neden çok kadın seviyor? Çünkü bihter ve Behlül tam anlamıyla türk kadını ve erkeğini yansıtıyor.
Pankart açan, öldürülmek istemiyoruz diyen kadinlar da serseri ve şiddet egilimi olan erkekleri tercih ediyor maalesef. Kadınlarda içten içe ölüm arzusu bile vardır bence
Abart abart.
Ölüm arzusu evet biraz saçma olmus sinirle yazmisim. Ama kadınlardaki hırs saçma bir şey. Kimse kimseyi adam edemez. Özü bozuk olan bozuktur. Değişiyorsa bile kadın yüzünden değil adam kendi istediği için değişir
Aynen sen doğrusun bi.
Ben doğruyum demiyorum. Benim de çok yanlışım var. Gördüğüm şey bu. O kadın mesela birazcık kendini tanımaya çalışsa, içindeki o stresi anlamlandırsa cesaretini de kazanacak, ben olan potansiyelini gerçekleştiremeyenler için üzülüyorum sadece
Tabii tabii yoksa yuz bulmamak degildir mesele.
Dediğini anlamadim
Etsinler alay ilerde öyle adamları aricaklar
Yok be. Evlenmek için bir enayi arıyorum diyor kız açıkça. Ben bu p. ci zaptedemem diyor, sessiz sakin birini buluyor çocuk yapmak için
Biliyoz kardeş biliyoz o kızlara bunu yolla
www.google.com/search
Benin yorumu siler misin kardeş
Seveni skrler skeni severler misali
Aynen öyle, kadına acimayacaksin
Aynen sen acıma kanka
Adammolmak. zordur yegen
Adam olanları sevmiyorlar diyorum
Tamam işte onu diyorum bende
Adam olan yalnız kalır
Aynen oyle