• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

İyi erkekler neden yalnızdır?

Inececity
Inececity Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
925
Yapay Zekaya Sor

Neden hep iyi erkekler yalnız kalır?

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
35 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

Genel olarak modern medeni dinsiz kapitalist şehir hayatı içinde artık kadınlarda aşırı şekilde bozulma kişiliksizlik basitlik şımarıklık kendini soyete zannetme , ukalalık kendini göklerde görme vs vs gibi ÇOK İTİCİ , NEGATİF ve ERKEĞİ kendisinden soğuttukça soğutan davranışlar aynı arabadaki hava yastığı gibi standart olmuş artık. . Bu şekilde bozulmaya TV medya ve Intertte yapılan kişilik bozucu insanları yoldan çıkarıtcı yayınlar neden oluyorlar. Küreselciler denilen tarikatta ayrıca yeni dünya düzeni denilen bir sisteme geçiriyor dünyayı ve yeni dünya düzeninde erkekleri 2. sınıf vatandan yapıp kadınlara tek taraflı olarak destek veriliyor heryerde reklamlarda işte sevgide vs vs.. Artık tVde bile sade kız cocukları gösteriliyor, erkek çocuk YOK ! Bunlar derin ve apayrı uzun uzun anlatılacak beyin yakacak konular ve soruyla bağlantıları var.. neyse ana konuya ve soruya geri dönelim..

İyi erkek , konu olarak ilk tanışmadan bahsediyorsak? neden yalnız diye bir soru geldiğine göre , kimseyle beraber olmayan erkek demek oluyor ve artık bu erkeklerin sayısı artmış durumda etrafa.. normal olarak..

SEBEP ŞU = Kadınların bu ülkede daha iletişim kurmayı tanışmayı "insan" olmayı bile bilmeden karşılarındaki erkeğe saçmasapan davranışlarl akibir şımarıklık ukalalık vs KUSMALARI ve erkekleri kaçırmaları.. yalan dolan akıl hastası feminist , kel gay kendini ilişki profesörü sanan tiplere göre erkekler "KÖPEK" olmalı ve yalakalık yaparak kadının zorla peşinde koşmalıymış ! bak seeen olaya !!! erkek köpek ve zorla peşinden koşacak :-) :-) :-) ŞAKA GİBİ ama gerçek.. mantık dışı istekler hayaller ve gerçekler = Türkiye .. Öncelikle bu ülkede erkeklere TVde sabahtan akşama kadar "saapık kaatill tacizci " vs sayıp sövüyorlar sürekli , "düzgün" hiçbir erkek artık ZORLA hiçbir kadını peşinde KOOOOOŞMAZZZ ! sapıık değiliz biz TVlerde söylendiği gibi ! sizler sapııksınız akıll hastasısınız ve sizler kendinizi bir bok sanıyorsunuz (genl konuşuyorum) çoğu kadın böyle.. Daha erkeğ saygısı yok sevgisi yok? tanışmaya hiçbir çabası yok kadınların ve erkek köpek olacakmış zorla peşinden koşacakmış mış mış mış.. komik ! bunlar hep Yalan dolan hayaller.. Hiçbir erkek isstenmediği yerd ezorla durmaz zorla gelip seni seviyorum demez "düzgün erkekler böyledir.. Yalan dolan akıl hastası ilşişki uzmanlkarını DİN-LE-ME-YİN !!! onlar kadınlara duymak istedikleri yalanları anlatıp takipçi kasıyorlar.. Yalan satıyorlar kadınlara.. Gerçekler çok farklı.
    Gerçek hayatta "düzgün" bir erkek önce uzaktan bakar kadına.. bakar ve düşünür "acaba evli mi? sevgilisi var mı? sözlü mü? nişanlı mı? YOKSA BEKAR YALNIZ MI?" bu söylediğin %95 her erkekte aynıdır fakat %5lik sappıklarda ise herkadına zorla gidip zorla yatmak aldatmak kandırmak için utanmazca saldırdıkları için bu kriterin önemi yoktur yüzüne tükürsen yinede güler sırıtır ve yalakalık yağcılık yapar çünkü amacı sevmek değil kısa süreli yatıp kalkmaktır oyüzden utanması sıkılması yoktur. ..
    etik olarak normal düzgün bir erkek karşısındaki kadından bi işaret bi yeşil ışık bekler (!)
    Erkek kadına bkaarken oda uzaktan baksın onla ilgilensin hatta belki gülümsesin (gülmesin!!! gülümsesin diyorum bu çok önemli bir detaydır !!! bazı beyinnsizz kadınlar tanımadıkları karşısındaki yabancı erkeğe gülüp kahkahalar atıyorlar!!! bu dalga geçmektir ve o erkekte komik alayedilcek dalga geçilecek bir şey vr gibi algılanır.. ciddiyetsiz dalga geçen soytarı bir kadınla düzgün erkekler tnaışmazlar, ittler aldatanlar gelir tanışır) selam versin baksın erkeğe uzaktan bir elektrik versin/kendisine çekecek tanışmayı istediğini gösterecek birşeyler görmek farketmek ister erkek ! normali doğalı insani olanı budur.. sorun şu ki etrafta insan YOK artık. Kadınlarda ise kibir ukakalık şımarıklık erkeğe yukarından bakmazorunları bulaşısı hastalık gibi yayılmış durumda, artık kadınlar amaçsız sevgisiz ve erkeği sadece PARASINA göre seçen tipler.. bunuda erkekler zaten kadınların davranışlarından konuşmalarından saygısızlıklarından çok net anlıyorlar.. Bu yukarıda anlattım tanışma konusundaki çok önemli detay şu örneğe benziyor = Türk kadını aşk olmak sevmek sevilmek isttiyor ama hiçbir çabası yok? oturup bekleyip her şey ayağaına gelsin armut pişsin aüzıma düşsün istiyor.. SEN ! pizza pide ya da yemek istediğin NE YAPIYOIRSUN?
    Sipariş veriyorsun , bir adım atıyorsun çaba gösteriyorsun ! SEN hiç sipariş etmediğin pizza pide yemek kapına gelse YERMİSİN? o yemek belki ZEHİRLİ? belki getiren HIRSIZ ! o yemeği sen sipariş ETMEMİŞSİN ! Ama bu ülkedeki kadınları işte aynen böyle yapıyorlar ! oturup MAL gibi bekliyor , aşk sevgi hazır pide pizza gibi ayağına gelecke diye bekliyorlar.. hiçbir çaba yok bakmak yok ilgilenmek yok? erkeği kendisine çekecek adımlar YOK? konuşmak dil iletişm zaten YOK ! ozaman ne oluyor %95 düzgün erkekler kendilerine ışık yakmayan, bakmayan ilgilenmeyen kadına uzaktan bakıyorlar bu kadın herhalde evli sevgilisi var ya da nişanlı vs diyerek ilgilenmeyenlerle ilgilenmiyorlar ! gidip başkasını buluyorlar.. %5li SAPIKLAR aldatan yalancı sahtekar pisslik erkekler ise sevmek aşk vs umurlarınada olmadıkları için SEN çağırmasanda bakmasanda ilgilenmesense ZORLA Sana gelip ZROLA tanışıyorlar.. aynı pizza pide örneği gibi.. sen sipariş vermemnişsin ama kapına ilaçlı zehirli pizza getiriyor bir hırsız ve Türk kadınıda "ayy ne güzel ne romantik diye, aşkta sevgide hazıra kondum ne şanslıyım" deyip o zehirli ileçli hırsız pidesini pizasını yiyor ! AFİYET OLSUN ! Bedava peynir ancak fare kapanında olur.. Türk kadınlarının çoğunun hiçbir zaman düzgün erkek bulmamalarının tanışamamlarını aşk sevgiyi yaşayamamalarının hep söylenip şikayet etmelerinin neden BU ! Hedeflerinde bir sevdikleri biri erkek YOK? kendi sevmiyor çabası yok hiçbir şey yapmıyor ama erkekler ayağıma gelsin ben Kraliçeyim prensesim diyorlar ve belalarını buluyorlar.. Sürekli aynı aldatan kandıran saapıık yalancıı pislik erkekler ZORLA köpek taklidi yapıp ayağına gelip onları aldatıp kandırıp gidiyorlar.. NORMALİDE BU , ne ekersen onu biçersin.. Sevmezsen kibirli otorup "ben çok güzelim" erkekler KÖPEK deyip mal gibi beklersen , ozaman ayağına hep aynı sapııklar gelir senni sevmeye tanışmaya çaban yoksa.. etraft aolan hep bu.. Sevdiğin erkeği seçmezsen hep sapıklar gelip seni seçerler..
    İyi erkekler artık bıkmışlar kadınların , mal gibi oturup beklemesinden soğuk davranışlarından kibirli hareketlerinden !!! oyüzden bazı erkekler artık kadınlarla bile uğraşmıyorlar aynı kadınlarınların yaptıkları gibi onları görmezden gelip soğuk davranıp uzakduruyorlar.. Benim böyl eçok arkadaşım var , artık Türk kadınlarının iletişim kurmayışından ilgilenmeyişinden soğuk yabani kibirli şımarık davranılarından soğumuş.. artık uğraşmıyorlar erkeklerde çabalamayı kesmiş BIKMIŞLAR !!! ..

5
    24 Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

Ağzına sağlık, çoğunluk kadın bu şekilde kimi de var ki dünyayla tanışmamış seninle tanışınca mutlu oluyor sevgi veriyor yakınlaşıyor işte aranılan kan budur ❤

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

İyi kadınlar da hep narsistler tarafından hasta ediliyor. 6 yıl arayla ikinci defa hasta oldum. Karşındaki adama benziyor züppe zibidi tip değil geliyor ilgi gösterip kendine bağlıyor. Sonra vazgeçiyor. Kadın bir de edepli ise hiç ilgi çekmiyor. Açık saçık giyinmek boya sürmem yüksek sesle kahkaha atmam sade zarif giyinirim. Sevgiye aşka önem veririm. İhanet etmem ama istenmeyen hep ben olurum. Yanımdaki takma kirpikli dekolteli saçları boyalı kız da aynı anda üç kişiyi idare eder el üstünde tutulur. Efendi erkekler hiçbir zaman düzgün kızlara bakmadı bunu gözlemledim. Hep ulaşılmaz ka. şarlarin peşindeydiler. Bu yüzden yalnızlar

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@bitirim_05 kapalı kadının da bir gizemi vardır ka. şarların hayatı belli.
      Çok geçmiş olsun seven, katlanır, iyinin kötüsünü yansıtır, güzel görür vs

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 Sen hangi efendi erkeklerden bahsediyorsun bilemiyorum? gerçi her şey amaca göre = amacı kısa süreli ilişki yatmak laklmak macera aldatmak olan modern kapitalist dinsiz ahlaksız şehir hayatına ayak uydurmuş erkeklerden bahsediyorsan OK doğru olabilir söylediklerin ve sende öyle bir erkek arayıp onları düzgün zannediyorsan OK devam et hiçbir zaman bulamayacaksın o düzgün erkeği.. Senin sorununda aynı aslında >>> soğuk davranmak tanışamaya hiçbir çaba göstermemek , hoşlandığın erkeğe bakmamak ilgilenmemek ve onu kaybetmek. Bu mantığı sizler ekim aşıladı bilemiyorum , erkeğe soğuk davranacaksın erkeğe yabani duracaksın erkekten kaçacaksın oda köpek olup kovalayacak :-) KOEMİDYE bak? bizler KÖPEK değiliz ! kimseyi kovalamayız ! insan olan insan gibi tanışır iletişim kurar , seviyorsa sever sevmiyorsa kendi yoluna gider ya da kısa süreli ilişki yaşamak isteyen bir yalancı it pislik erkeğin yağcılık boyacılık yalakalıklarınına kanıp inanıp kısa süreli ilişki yaşayıp: "benim hiçbir çabam yoktu ben oturdum bekledim aşkta sevgide hazıra kondum, erkek köpek oldu zorla peşimden koştu ama sonra beni aldattı" deyip kendi kız arkadaşlarına eskidikçe eskiyen hikayeler anlatanlardan olmak.. "Düzgün" hiçbir erkek bu ülkede bir kadınla zorla tnaışmak istenmiyorsa çeker gider başkasını bulur ama sapııklar ittler zorla yatmak için zorla ısrarla tanışırlar ısrarla seviyorum deyip onursuz gurursuz şrefsizce yalakalık köpoeklik yapıp kadını böyle kandırırlar ! türk kadınıda genelde erkek değil yalaka yağcı boyacı köpek aradığı için bu oltaya her zaman düşer.. Tercih senin kirpikleri yapma byalı açık saçık giyinen kaşşarların aşkı PAZARA kadardır. istiyorsan sende pazara kadar aşk yaşa seçim senin.. ya da tanışmaya çaban olsun bak ilgilen sevdiği göster ve "düzgün" erkeklerden birini SEÇ !

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Ben kimseyi aramadım bugüne kadar. Orada burada da kimseyle tanışmadım. Sevgili de olmadım kimseyle. Cok bilmiş beylik laflar ediyorsun ezbere konuşuyosun. Basbayağı makyajı boyası olan cilveli kızlar ilginizi çekiyor. Kitaptan kopyala yapıştır yapma burada. Karşıma çıkan kişi iş arkadaşımdı ve duygusal olarak kendine baglayıp kardeş bacı ayakları cekti. Cunku öteki kızlar gibi davetkar degildim dolayısıyla cekici gelmedim. Ama ilgimi de kaybetmek istemiyor. Ailesine bağlı sürekli okuyan siiir seven çalışkan bir tip. Gel gelelim narsist cıktı. Narsistlik sanki anlaşılabilen birsey. Ne bilelim biz. İyi niyetli olan kanıyor

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 __ Sen bana , beni mi tarif ediyorsun? kimi sevip kimi sevmediğimi sen mi bileceksin ben mi? *** makyajı boyası olan cilveli kızlar """ ilgimi falan çekmiyor , beyni olan bir erkek makyajına boyasına BAKMAZ ! cilveden kastın sevdiği beğendiği erkeğe sevdiğini göstermekse EVET bunu her erkek bekler !!! karşısındaki kadının YABANİ DOMUZ , erkek düşmanı feminist arıza biri olmasını kims eistemez ama bunun makyajla açıks açık giyinmeyle hiçbir alakası yok ! "İNSANLIK" bu.. seviyorsan karşındaki erkeğe sevdiği hoşlandığını belli edeceksin !!! akıl hastası KEL GAY top , ya da feminist erkek düşmanı akıl hastası ikendisini ilişki prfesörü sanan yalancı tipleri dinleme ve onların sözlerine inanıp gelip burada bana akıl öğretmeye çalışma ERKEK benim , erkeği erkeğe mi öğretiyorsun? ayrıca ayrımı farkı yazdım = o tür açık saçık boyalı kaşşar kızların alıcı bellidir = kısa süreli ilişki yaşmak isteyen yağcılık boyacılıky alakalık yapan sürekli gülen çok konuşan erkekler.. yattıktan sonra aldatıp giderler ! erkeğin çok konuşanı çok güleni sırıtanı güvenilmezdir ! bunu bilmiyormusun? ağır oturmasını kalkmasını bilen yalak ayağcı sırıtıp durmayan çok konuşmayan boş konuşmayan yerinde konuşan erkekler = erkektir ama onlar yalakalık yağcılık boyacılık yapmazlar kadınlara , tanışmak isteyen kadın o erkek onla ilgileniyorsa ona bakıyorsa karşılık verir bakar ilgilenir belki biaz gülümser vs ama küfreder gibi bakmaz! görmezden gelmez.. Narsistlik konusunu sizlere öğreten KEL GAY akıl hastası top bir herif var sanırım sende ondan öğrendin bu tarz tanımları.. O erkeği Narsist diye karalıyorsun , senin kimbilir ne arızaların yanlışların sorunların var? sen çok mu mükemmelmisin? bir erkek seni neden istesin? daha şimdiden o narsist bu bilmemne yargı dağıtmaya başlamışsın..

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@bitirim_05 o nasip artık içini bilemiyoruz bu bir davranış değil karakter ve kişilik... Yorum yapamayız teşekkür ediyorum

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Ben kendi halimde çalışırken gelip ilgi göstererek aklımı çelmeye çalışan oydu. Benden poğaçalar börekler istedi kırılmasın dedim yaptım. Ha bire WhatsApptan yazmaya başlayan da oydu. Ertesi gün de gördüğü yerde selam vermeden geçen de oydu. Aklı sıra dikkat çekip İlgisiz erkeği oynayıp beni peşinden koşturmak istedi. Ama koşmadım tam tersine ben selamı kestim. Bu sefer o peşimden koştu durup dururken aşk şarkısı attı bana. Teşekkür ettim. Ertesi gün başka kızla gözümün önünde samimiyet kurdu. Yine tanımamazlıktan geldi beni. Narsist insan davranışı böyle oluyor işte. Senin gibi ezbere konuşmam ben. İftira da atma bana. Sizler busunuz işte. Bir kızın ilgisini sezince kendinizi birsey sanıyorsunuz. O kız artık sizin cebinizde sanıyorsunuz. Cilveli kız evinde cilvesini kocasına gösterir. Dışarıda ona buna değil. Ağır başlı kızlar Sizler için sadece kardeş arkadaş olabilir. Ötekiler el üstünde tuttuğunuz sahtekarlar.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 Halaaa inatla benim söylediğim hataları yapmaya devam ediyorsun ! Seviyorsan sevdiğini göstereceksin (!) bu kadar NOKTA ! .. demekki o erkeği sevmiyorsun ve anlatmak istediğin bir hikaye olsun diye o erkeği gelmiş burada anlatıyorsun? sevsen o erkekle çoktan iletişim kurar onla görüşür güzel bri hayata başlamak için çaban olurdu? çaban yok birde üzerine ondan kaçıyorsun :-) bilemiyorum o erkek düzgün mü bozuk mu? gece hayatı alkol uyuşturucu vs var mı? belkide kötü biridiri o yüzden sevmemişsindir ve böyle hikayeler anlatıyorsun.. yok o iyi bir erkekte sen arıza çıkartıp kendi aklınla değil akıl hastası ilişki uzmanlarını aklıyla o erkeğe durup dururken "KİBİRLE" ukalaca saçma sapan hareketler yaptıysan o erkek sana nispet yapar gibi seni önünde başka kızla görüşmüş samimiyet kurmuş.. bilemiyorum çocukça şeyler bunlar çocukça düşünceler basit ilkel acizce hareketler.. yok ilkokul çocuğu kıskandırma hareketleri :-) bu ülke bu yüzden hiçbir yere gidemez hiçbir şey geliştiremez başarılıda olamaz çünkü insan ilişkileri BOZUK YAMUK ARIZALI insanlar birbirine düşman ve kadın erkek arasına saçma sapıık savaşlar sokulmuş KİBİR savaşları var. Erkek köpek olsun peşimden koşsun mantığındasın? iyi erkek ya da kötü erkek? bu yanlış bir davranış kimse KÖPEK DEĞİL ! o erkekte ayrı MAL cahil ezik aciz BETA ötesi bir herifmiş, senin bu kadar NEGATİF isteksiz kendini yüksekte gören davranışlarına rağmen ısrarla zorla senin peşinde gezmiş ACİZLİK resmen, istenmediğin yerde durmazsın yüzsüz bir erkekmiş o yok başka kızla seni kıskandırmak vs komik :-)) aklı olan olgun duruşlu karakterli bir erkek senin soğuk negatif isteksiz davranışlarını görür görmez senden uzaklaşır gider başkasını bulur? tanışmak isteyen konuşmak isteyen tanışmaya çabası olan insan gibi karşısındaki erkeği "ADAM" yerine koyan bir kızı bulur..

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Bana iftira atma o zaman sanki ben suçluymuşum gibi. Kendileri peşime düşüyor duygularımla oynuyor geçmişte yedikleri kazıkların acısını benm gibi birinden cıkarıyorlar. Bunu yapanlar da gayet çalışkan efendi görünümlü kişiler. Efendilerin de Psikolojik sorunları oluyormş demek. İç dünyasını açıp bakamıyoruz kızlara suç bulmayın. Yok şuna inanıyorsnz falan. Millet 30 yıllık kocasını tanıyamıyor biz ne bilelim. Karşı taraf sana kapıları kapatıyor ümit verip bacım diyor. Buna mı sevdiğimi gösterecepim. Delikanlı adam çıkar kızın karşısına adam gibi itiraf eder seviyorsa. Bu kişi kocam mı sevdiğimi gösterecepm? Guleryüz gösterdik adam bacım dedi

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 adam "bacım" dediyse ozaman yapacak bir şey YOK? demekki karşındaki erkek ezik BETA aciz salağın teki.. ozaman sende başkasını bulursun? Normal bir erkek seviyorsa bacım falan demez ! Bacım diyorsada ozaman gelip senle sevgili olmak sevmek istemez ! .. demekki o karşındaki erkektede YAMUKLUK var adam değil.. ? bilemiyoırum bu ülkede zaten ne normal ki her şey bozuk arızalı yamuk ilişkilede öyle.. Seninde bu kadar hikaye anlatana gerek yok demekki ezik aciz korkak biri ozaman git başkasını bul.. ama karşındaki erkeğe seviyorsan onu sevmiyormuş gibi soğuk yapma! ilgilen belki hafifi gülümse (gülme gülümse! ya da selam ver vs vs ) suratsız yabani soğuk davranma! bence.. o şekidle kötü negatif davranırsan %90 kaybedersin , düzgün erkekler senden kaçarlar erkek düşmanı diye. ama yüzsüz itt sappık zorla kadını peşind ekoşan ittler zorla gelir zorla senle tanışırlar çünkü onlar herkese bunu yapıyorlar ve alışmışlar yüzsüzlüğü ittliğe.. yüzüne tükürsen gitmezler karaktersiz onursuz zşerefsizler..

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Bacım diyen kişi daha üç gün önce peşime düştü. Soğuk davrandım çünkü guleryüz gösterince ertesi gün başka kızla gözümün önünde samımı oluyor. Daha dört hafta önce aşk şarkısı attı bana aklıma sen geldin dedi. İş icabı telefonu var bende. Tam aksine ona olan ilgimi daha fazla hissettırip alay konusu olamam. Ben onunla konuşmuyorum o gelip aklımı karıştırıyor. İçten içe devam etmek zorunda sevgim. Zaten hasta oldum. Doktorlarda çare arayacağım unutmak için. Onu görmesem işim biraz daha kolay olurdu. Gözümün önünde başkasıyla görmek öldürüyor beni.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05
      Söylediklerin ve yaptıkların birbirini tutmuyor? Sen o çocuğu sevMiyorsun gibi konuşuyorsun şimdide halaa o çocuğu anlatıyorsun bana? git başkasını bul ozaman.. aynı hikayenin etrafında dönüp duruyorsun? hem istemiyorum diyrosun hemde o erkek ne yapmış ne etmiş onları gözlemleyip bana anlatıyorsun istemez yan cebime koy der gibisin?
      Senin kendi duruşun yok ki?
      ne yaptığını sen kendin biliyormusun?
      Madem sana bacım dedi o dangalak ozaman git başkasını bul ve onun ne yaptığını önemseme YOK say görmezden gel ve kendi yoluna git.. ayrıca o embesil ezik aciz halaa seni kıskandırmak istiyorsa o da erkek değil aciz biri hala senle uğraşıyor? bu ülkedeki insanların abuk sabuk hareketlerinden midem bulanıyor benim.. tamam bana daha fazla anlatma artık bu konuyu..! gıcık oldum.. en sinir olduğum gıcık olduğum davranışlar bunlar !!! sevgiyi gizlemek sevdiğini söylememk sürekli kaçmak saklanmak ya da nispet yapmak ilkokul çocuğu gibi.. abuk sabuk şeyler

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Hasta oldum diyorum farkındaysan. Bu durum beni her gün öldürüyor. Bana dengesizce davranan birine aşk itirafı yapmam ben. İnsanlar birini sevmek için ona dokunmak zorunda değil. Elinde olmadan kapılır. Senin dediğin gibi öyle ha diyince unutulup başkası bulunmaz. Ayrıca bundan sonra kimseyi de istemiyorum. Ben iyileşmek istiyorum. Gülmeyi unuttum. Arkadaşlar ruh gibisin çok değiştin diyorlar. Ben hayata dönmek için çare arıyorum. Ne kadar duygusuz ve insafsız yorumların var. Gerçekten karşındakini anlamaya çalışmadan vuruyorsun

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 Tamam kızmayacağım sakinim ! hmm.. birkere benim senle alakam yoktu konu dışı konuy adahil oldun ve bana kendi hikayeni anlatmaya başladın.. Konuyu baştan anlat , sen bu bahsettiğin yamuk erkekle nerede tanışitın? nasıl tanıştın ya da nrede görüyorsunuz birbirinizi? nasıl olduda senle konuştu ve sana "bacım" dedi bu embesil?

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

İş arkadaşım. İş konusunda yardım istedi ettim. İş nedeniyle yüz göz olmak zorunda olduğum biri. Bir gün seni kendime yakın hissettim dedi ısındım dedi. Hayatını anlattı. Geçmişte girip çıkmadığı iş kalmamış. Bir yandan da okumuş. Yurt dışında çalışmış. Her ülkeden insan tanımış ve ırkçılığı yıkmış. Eski Türk filmleri hastasıyım. O da severmiş. Sürekli birbirimize güzel filmler atardık. Baktım tam kafama göre. Eskilere değer veriyor. Benden hamur işleri ister yapardım. Sonra bana durmadan bakmaya gözlerini ayırmamaya başladı. Elımı tutma bahanesiyle gözlerimin içine bakarak uzunca tokalaşıp onu fark etmemi sağladı. Akşamlar WhatsApp durumuna aşk şarkıları atıp ben baktıktan sonra kaldırırdı. İlk başta benimle ilgili değildir dedim ama basbayağı bana gönderme yapıyor. Beni biriyle molada görse kıskanırdı. Akşama yine kıskançlık içerikli şarkı paylaşıp gönderme yaptı. Bu durum aylarca devam etti. Bir yandan bana havadan sudan yazmaya devam eder. Çok gezerim benle de gezin dedi bir gün. İnşallah dedim. Sonra benı gördüğü yerde herkese selam verip bana bakmadan geçmeye başladı. Dayanamdm sordum. Sen niye bana selam vermiyorsun millete veriyorsun beni görmezden geliyorsun dedim. Dövecektim neredeyse. İnkar etti. Olur mu öyle şey size hem de yapar mıyım dedi. Bir daha olmasın dedim. Sonra baktım hediye almış bana. Masama bırakmış. İçinde sevdiğim filmlerin aşk replikleri aşk şiirleri içerikli dergi ve afişler vardı. Çok mutlu oldum dedim. Sana karşılığnda köfteler yapacağım dedim. Araya bayram girdi. Ne aradı ne sordu.

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Bayram sonrası işe gıttık. Yine yabancı gibiydı bana karşı. Sanki o hediyeyi alan o değil. Ben de çekinio herhalde dedim kendim arkadasınn yanındayken guleryüzle yanına gittim. Hal hatır sordum. Diğer gün de gittim. Arkadasına da benı anlatmş galıba benı görünce ona kaş göz yapıyor geliyor senınki der gibi. Akşam bana yazdı havadan sudan konuşurken konu gunumz sahte insanlarına geldı. Eskı sevgılısı hainmiş. Laf arasında bana kardeşim dostum diye hitap etti. Bozuldm belli etmedim. Kızın biri geçen gün benimle tanışmak istedi yemeğe gittik dedi. Kız yamuk çıktı anlaşamadık dedi. Sonra sen gönül İnsanısın düzgün birisin dedi. Senn için dua edeceğim seni seven biri çıksın diye dedi. Ben ağlıyorum ona gülerek teşekkür ediyorum. Ertesi günler üzüntüden ona soğuk davrandım. Yüzüne bakmak içimden gelmedi. Sanki ben ona yürüyorum o istemiyor gibi konuşmuş oldu gururum kırıldı. Akşama WhatsApp a Ahmet Kaya dan yanımdasın susuyorsn susuyor konuşmuyorsn şarkısını attı. Ben görünce kaldırdı. Ertesi gün yine yüzüne bakmadm. Akşam direk bana şarkı attı. Ben senı unutmak için sevmedim şarkısı. Aklıma sen geldin dedi güldü. Teşekkür ettim. Sonraki günler yine yabancı gibi davrandı.

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

O arkadaşıyla beni çekiştirirkn görüorum. Başka kızla molada baş başa gördüm. Sonra babam ameliyat oldu. O da öğrendi. Bir akşam iş çıkışı moralim bozuldu diye o ve iki arkadaşım yemege götürdü beni. Dertleştik. Ağladım. Onun da gözleri doldu onun da annesi olmuş üzüldü bu yüzden hatırlayıp. Gece yarısı oldu gitme hemen diyor buraya senı konuşturmaya geldim kendini anlat dedi. Eve geldim sonra bana yazdı merak ettim seni dedi. Pazartesi oldu. Baktım önümden yabancı gibi geçti selam bile vermedi. Kızı aldı gözümün önünde dışarı çıkardı. Bütün gün onunla kakara kikiri yaptı. Yine içime oturdu. Başka bır gün de o kızın arkadaşlarından biriyle baş başa yemeğe gitti. Onları gördüm çocukla göz göze geldik. Çocuk benı görünce bir yavaşladı kafamı çevirdim. O kızlar da yırtık bayağı. Babam hasta hiç sormuyor aramıyor. Beni görünce yapmacık soruyor. Bu cuma çocuk bana yanaşmaya çalıştı. Nasılsın dedi eyvallah sağol dedim bozuldu. Babamı sordu hadı güle güle ben dışarı çıkıyorum dedim. Kaldı öylece. Akşam iş çıkışı beni beklediğin fark ettim. Hemen yolumu değiştirdim. Sanki birileri onu şutlamış sığınacak liman arıyor gibiydı. Bu durum toplam bir yıl sürdü işte böyle. Adam sandık ısındık. Bağlandım farkında olmadan. O ilgimi fark etti. Bile bile acı çektiriyor hem de babam bu durumda iken bile. Ağlama krizlerine giriyorum son iki üç aydır. Yemek yiyemiyorum zayıfladm bayağı. Dengemi alt üst etti bu

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Üç paragraf yazdım uzun çünkü

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 Eğer yazdıklarında bir ekleme çıkartma fazlası eksiği yoksa sana şunu söyleyeceğim.. Bu vatandaş başka kızlarla zaten görüşüyor belli ve GÜVENİLMEZ biri ! Senide sevmiyor cebinde tutuyor (du) ama sen gariplikleri farketmişsin? Bu kişi senin sevip bağlanmaman gerekn biri ! AÇIK ve NET %100 ! Eğer seni tam olarak net seviyor olsaydı bu anlakttıklarına bakarak şunu söyleyebilirim bukadar tanışmaya konuşmaya çoooktaan görüşüyor olurdunuz sevgili olurdunuz vs vs vs.. Bu vatandaş GÜVENİLMEZ biri , stabilitesi YOK (Stabilite=kararlı duruşu yok, ne istediğini bilen bir erkek değil !) Seni seçmemiş , sende karar vermemiş, seni hayatına dahil etmemiş? bu anlattıklarından onu anlıyorum.. Ağır laflar etmek istemiyorum ona ama aklınca senide elinde tutmaya çalışıyor? biz erkekler "stepne olmak" deriz bu konuda (yedek olmak) ..
      Sen ailevi durumunu anlattığın içinde senle tamamen alakayı kesmemiş olabilir? bilemiyorum ama önemi YOK? Bu vatandaş sana göre değil çocuk olma , kendini topla düzel ve onu kafandan sil.. o sana uygun biri DEĞİL ! arayışa devam et.. Salağın embesil beyinsizin biri sana dengesiz hareketler yaptı diye hayata küsüp sende diğer akıl hastası kadınlar gibi "erkekler aynı, adam gibi adam yok" muhabbetlerine başlama ! Bu salağa sen imkan vermişsin sen ilgilenmişsin? yanlış seçimi sen yapmışsın.. Buarada sen güvenlik işi mi yapıyorsun? öyle gibi geldi.. hmm neyse

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Sonuç = Bu vatandaşı kafandan sil , ben neden üzüldüğünüde anlamadım? tam tersi kurtulmuşsun , onla resmi ol , yüzeysel konuş ve her özelini onla paylaşMA o babanımn oğlu değil ! ve NET olarak seni seviyorum aşkım sevdiğim ddemeyen bir erkeğe bir daha böyle gereksiz yere bağlanMA? bak kimseye bağlanma demiyorum , NET olmayana bağlanMA sevME ! bu vatandaş salağın teki? net değil belirsiz? başka kızla görüşüyor? başka erkeklerde vardır illaki sana bakan uzaktan ama sen ilgilenmezsen sende o sana bakan erkeğe bakmazsan (yeni insanlardan bahsediyorum, bakmak gülümsemek sadece hafif gülümsemek tebessüm selam vs okadar!) ilgilendiğin ve sana bakan yeni bir erkeğe adım atarsan o da sana adım atar.. bu ülkede düzgün erkekler kendilerini geri çekmiş durumdalar , TVde sürekli bizlere saapık taacizci kaatill pislik psiilik hakaretler ediliyor ve artık düzgün erkekle rkendilerini istemeyen bi rkadına asla zorl agitmezler.. ayrıca bir kadınının tanışmay açabası yoksa asık suratlı soğuk vs ise belkide o kadın evli sevgilisi var nişanlı oyüzden surat yapıyordur? bunu %95 erkekler böyl edüşünürler.. beni istemiyorki surat yapıyor bakmıyor ilgilenmiyor demekki sevgilis var.. ozaman ilgileneceksin sende bakacaksın ve çaban olacak ve yeni birini bulacaksın vs vs vs ama NE TOLACAK bu canım ezik ne yaptığı belirsiz embesil gibi olmayacak erkek ! unutma

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Yok guvenlik değılım. İkimizde özel sektörde masa başı beyaz yakalı memurz oldukça kalabalık bır yer. Olduğu gibi anlattım ne diye eksik fazla yazayım ki ne geçecek elime? Ben aşırı duygusal biriyim. Bir bağlandım mı en az bir sene aklımdan çıkmaz. Daha önce de iki defa oldu. Hayalimde eski filmlerdeki aşklar var. Gerçekler benı şaşırtıyor. Kabul edemiyorum. Ben o filmleri yaşıyorum izlerken. Çocukken de aşık oldum kaç defa. Sınıf arkadaşım 4. Sınıftayım. Sınıftakiler gürültü yapıyor diye ağladım. Cocuk ben ağlıyorum diye bütün sınıfa bağırdı. Gözümde kahraman oldu tutuldum o yaşta içten içe. Ben böyleyim ne yapayım

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@bitirim_05 Filmler = uydurma senaryo hayal ürünü konulardır , gerçek olanlarda var tabiki ama Türk filmleri hayal ürünüdür genelde.. adamın ya da kadının teki senaryo hikaye yazar ve bu hikaye genelde izlyenelerin hoşna gidecek insanların haalindeki görmek duymak istedikleri sözleri görselleri sunarlar bu yüzden aslına bakarsan filmler kötü örnektir gerçek hayata göre.. ÖZellikle kadınlar çok fazla etkileniyorlar butür aşk filmlerinden vs.. gerçek hayat farklı.. gerçekler var.. Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz artık insanlarda çok büyük bozulmalar var, erkeklerde senin bu anlattığın olayların kötü kadın versionlarını yaşıyorlar sık sık ve konu hep PARAYA geliyor kadınların derdide zengin erkek bulmak malum ülke çöküşte ekonomi bozuk ve kendini akıllı sanan kadınlarda ellerini soğuk sudan sıcak suya sokmak istemeden zehmetsizce aşk sevgi armut gibi pişip ağızlarına düşcek sanıyorular.. hani etrafta gösterilen şu propaganda yaland olan videolar gibi = kadınlar erkekler süper pahalı lüks partiler eğlenceler yapıyorlar pahalı evlerde yaşayıp pahalı arabalara binip hava atıyorlar ama gerçek hayatta düzgün insanlar/erkekler ekonomik sorunlarla boğuşuyor ve mutsuzlar vs vs.. neyse konu farklı.. İnşallah düzgün yeni biriyle tanışırsın ama işyerinden birini bulMAMAnı öneririm sana. Ben işyerinden aşk sevgili olaylarını işleri bozacağına iş ciddiyetini aksatacağına inanan biriyim ve düzgün erkekler işyerinden kadınlarl aaşk yaşamazlar ya da birbirinden uzka olman gerek biraz sürekli dip dibe olMAZ ! aklın işe değil aşka sevgiliye gider işini yapamazsın ya da sevdiğin insanın yanında birini görürsün aklın karışır işe odaklanamazsın kıskançlık başlar vs vs.. işeri dışında birini bulmayı dene bence ! benim prenseiplerim böyledir sana uyarsa dene.. hayrlısı diyelim , Selamlar.. şuanda daha fazla yazamayacağım işim var netten çıkmam gerek !

Yorumla
    • bitirim_05
      bitirim_05
      +1 yıl

Zaten su an bile kıskançlık duyguları sardı beni. Ortak kız arkadaşlarla gormek zorunda kalıyorum onu. Bu kadar yıpranmısken kimseyi istemiyorum artık. Duygularımı aldırma imkanım olsa doktora giderim. Yalnız olmak istiyorum. Zaten yıllardır yalnız gezen biriyim. Herkes bana şaşıyor. Nasıl yalnız dolaşıyorum diye. Yalnız adalara gidiyorum, İstanbul u turluyorum. Ama ansızın karşıma ara sıra böyle talihsiz hikayeler çıkıyor. Tutuluyorum ben kaçtıkça kendimi aşk denen çamurun içinde buluyorum. Yeşilçamı saçma da olsa seviyorum. Beni bambaşka hayatlara götürüyor. Mutlu oluyorum izledikçe

Yorumla

En İyi Cevaplar

• RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kadınlar hhipergamiktir, yani; bulundukları sosyal statüden daha yüksekteki bir erkeği isterler. Aynı zamanda makyavelist ve narsist erkekleri kadınlar iç güdüsel açıdan daha çekici buluyor. Tabi sonu kötü.

10. +

9. +

8. +

7. +

6. +

5

4

3

2

1

Bak burada yer alan + olmayanlar varya işte o erkekler sizin iyi diye tabir ettiğiniz ama hiçbir kadının ilgi göstermediği erkekler. Yani o erkekler, kadınlar tarafından görülmüyor. Nerede diye soruyorsanız ilgi duymadığınız erkeklere bakın.

Yüksek değer erkeği iyi erkek olarak tanımlıyorsanız ve bulamıyorsanız muhtemelen size (kadınlara) bakmıyordur daha yüksek kriterleri vardır ve çoğu kadın ona ilgi duyduğu için seçicidir. Bu tip erkekler genelde 30 dan sonra bulunur. 30 sonrası dedim çünkü kadınlar ileri yaşlarda olmuş erkek ister. Sosyal, finansal ve mesleki statü elde etmiş başarılı. Tabi bu tarz erkeğe ulaşmak için feminen olmak gerek.

0
    0 Yorumla
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Madalyonun iki yüzü var.

Birinci yüz; bir kadına sahip olacak yeterlilik ve yetişkinliğe ulaşabilmeniz için ya kötülüğün tezgahında pişmek gerekir ya da kötülükle kahramanca mücadele edecek cesarete sahip olmalısınız.

İkinci yüz; iyilik dediğimiz şey, fakir ve güçsüz olup iyilerin safında olmak değil her türlü maddiyat ve karizma sizdeyken kötülüğü değil ucunda esaret de olsa, ölüm de olsa iyiliği tercih etmektir. Tıpkı Mısırlı Yusuf gibi...

Masum görünen herkes iyi değil. Çoğu fakir ve güçsüz olduğu için zararsız. Tıpkı benim gibi...

https://www.youtube.com/embed/oGsjqBHK_1I
    0
    0 Yorumla
  • YusufErenAY
    YusufErenAY Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar,
    Bence ben kendimin iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Olabildiğince insanlara yardım ederim hiç bir karşalık beklemem. Elimden gelenin en iyisiyle yardım etmeye çalışıyorum. Ve gerçektende çok yalnız renksiz bir hayatım vardı çalışmaktan başka hiçbir şey yapmıyordum. Ama biriyle tanıştım çok iyi kalpli biri. Onu çok seviyorum oda beni çok seviyor. Yani bu yüzden bu düşünceye belki eskiden katılabilirdim ama şimdi asla. Umarım sizin karşınızada iyi insanlar çıkacaktır. Hem birbirinizle konuşmaya neden şimdiden başlamıyorsunuz. Sadece bir fikir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

104

Cevap

251

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.

İyi adamlar yalnızlıktan iyi kadınlar da kötü adamların balkonunda Gök yüzünde bakarken ölüyor diye bir söz vardı. Sanırım onun doğruluğu yüzünden

23
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.

Yalnızların hepsinin iyi, ilişkisi olanların da hepsinin kötü olma ihtimali olmadığına göre tez çürütülmüştür benim için..

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

İyi erkekler genelde pasif görünür

5
    0 Yorumla
  • Sessiz-Birey
    Sessiz-Birey Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Bugüne dek çoğunlukla hoşgörüye sevgiye inandım naifliğe inandım gelmişim 25 yaşına, sonuçta bir erkeğin kalitesi yine annesinden aldığı eğitimden geçiyor bu bir gerçek. Şunu söylemeden edemiycem gerçekten bazen böyle zibii tarzı takılıyorum yalandan, kızların bakışları değişiyor ulan efendi efendi otursam o kız gelip numaramı istemiycek bunlar o kadar toy zihniyetli kız çocukları. Kaldıkı bu tiplerinde genelde kafası boş ortamcı oluyolar yani bu tür kızlarla hayatınızı paylaşmayı bırak, kendini tanımadığını gördükçe, iki kelime etmekten aciz olduğunu gördükçe güzelliğinden bile soğuyabiliyorsunuz.

Bu ülke gerçekten her haliyle tiksindirici ve eğitimsiz bir ülke, paraya tav olan yosmalarla, abaza erkeklerin yuvası gibi. Ama ben hep şuna inandım özel olanı özel olan hissediyor, görmeyi bilen hissediyor. Zaten hayatın en güzel piştiside bu, basit basit farklıyla farklı yaşamak.

Kız erkek farketmez dünyanın en güzel kızıysanda en yakışıklı erkeğide olsa kafa boşsa tiksiniyosun. Kaldı ki dışardaki hayat pahalı görünen ucuz insanların. Umarım kalbiniz kadar yaşarsınız.

3
    3 Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

Göreni gören, görülmek isteyeni gören görmek isteyeni gören, gördüğünü tanıyanlar var ya işte umudum o kızlar kalpciklerine selam olsun

Yorumla
    • Sessiz-Birey
      Sessiz-Birey
      +1 yıl

@visualsutdio o kızlarda zaten zerre gösteriş bulamazsın iddialı olma gibi bir dertleri yok, toy kızlar gibi rekabetçi değiller.

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@sessiz-birey ağzına sağlık taktir ettim hem seni hem o kızları 🙈🎉 💫

Yorumla
  • güldora
    güldora Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Birincisi... Benim 4 erkek kardeşim var 2 abim 2 erkek kardeşim...
    Örnek olarak...1 abim...1 erkek kardeşim onların yaşları 33...21 yaşinda bu ikisi çok iyi ve kadın ruhundan iyi anlayanlar ki en sevdiklerim dur
    Örnek olarak...1 abim...1... Erkek kardeşim onlarda öteki abimle erkek kaedesimin zıttılar. onlarida o kadar kendini beğenmiş hakaretcilerki hiç hoşuma gitmiyor bu durumları
    Misal ben evleneceğim erkeği yalan değil gıcık olduğum tiplerden seçerim neden çekici geliyor sert erkeği temsil ediyorlar yanı gıcık patavatsız olduğu için değil sert erkek mizacı olduğu için kadınlar bu tiplerden çok aşırı hoşlaniyor güçlü duruyorlar ki kadın güçsüz görünen erkek sevmez benim sakın akıllı dediğim 1 abim 1 erkek kardeşim onlar ruhen çok kadın ruhunu iyi anlıyorlar ama dıştan pasif güçsüz tatlı duruyorlar... anliycagin
    burada demek istediğim şey...
    Güçlü görünen erkekle sevgili olan kadın tanıdıkça soğuyor evlenince onun değiştirmesi gereken şey tavırları yani gıcık itici hareketlerden uzak durmalı
    Güçsüz tatlı görünen erkekle sevgili olan kadında tanıdıkça dıştan çok güçsüz ama ruhen çok iyi biri ama keşke güçlü görünse der sıkıntı bu bence biraz güçlü durun pasif pısırık korkak duruyor çok ya da çok canım hareket ediyorlar bunları hiç beceremiyorsan çok ağır başlı olmayı dene emin olki kadın çok ağır başlı erkektende çok hoşlanır

2
    3 Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

Sonuç
      Kadınlar, kötü erkeklerdeki istediği özelliği iyi erkeklerde bulamaması (güç, ağırbaşlı, efendi vs.)
      Kadınlar evlenmeden önce neden itici hareketlere ilgi duyuyorlar peki

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

Kısacası kadınların herkes için demiyorum çoğunlukla kötü erkekleri beğenmesinin uzun açıklamasını yapmışsın heralde sonrada iyi olanlarada en azından ağırbaşlı olun tavsiyesi vermişsin onlar zaten ağırbaşlı iyiliklerinin içinde bunuda barındırıyorlar zaten ayrıca o yüzden kaybediyorlar hep...

Yorumla
    • güldora
      güldora
      +1 yıl

Hayır korkak duruyorlar kiskanmiyorlar pek bide çok rahat bırakıyorlar eşlerini yani onlarda bu tavırlarını degistirseler emin olki on numara ruhlara sahipler sadece dişli olsunlar pasif ya da kız gibi utangaç olmasınlar hafif utangaç olabilir fazlası çok kız gibi duruyo

Yorumla
  • ReİsSfA
    ReİsSfA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım kurnaz cin fikirli p*ç erkekler kadınlara daha çekici geliyor iyi yürekli erkekler ise genelde kadınların gözünde sa*ak gibi gözüküyorlar diye düşünüyorum sora kadınların yaşı ilerleyip oturaklı olgun kişilikler olduktan sora o iyi erkekleri mumla arıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor bir söz vardır ya hani iyi adamlar yanlızlıktan iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gök yüzüne bakarak ölüyor diye burdan genç hanımlara tavsiyem bırakın şu p*ç ruhlu insanları bi gün ziyan olacaksınız ziyan olduğunuzu fark ettiğinizde çok geç olacak..

2
    1 Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

İşte bu adamsın kardeşim...👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Yorumla
  • hakanmelikoglu
    hakanmelikoglu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

İyi biri mi yoksa kötü biri miyim? Bilemem, kime göre neye göre.. Özel hayatımda evet yalnızım, eskiden hayatımda olanlar ile de fazla sürmedi çünkü zeka ve mantık her zaman benim için ön planda. Laylaylom konuşmalara, şımarmalara gelemiyorum. Aslında bir bakıma bunu ben seçtim hayatımda kimseyi istemiyorum zaten benim gibi ciddi birini de hiç bir kadın istemez. Evlenmekmiş aile kurmakmış bunları çoktan kafamda bitirdim. Sevgili bile edinmiyorum boşa zaman kaybı. Sevgili olmak bana zevk işi geliyor, yemek masasında kola çıkartmak gibi, hani olsa da olur olmasa da olur. Olursa da zevk için olur. Hayatımın hiç bir alanında önem teşkil etmiyor.

1
    0 Yorumla
  • TheSexCoach
    TheSexCoach Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 66%
    +1 yıl

Türk kadını iyi erkekten anlamaz. Anası babası tarafından aşağılanarak ve hakaretlerle büyütülüyor bir çoğu, o yüzden anası babası gibi davranan berduşların peşinde koşarlar.

Sonra o iyi erkekleri Ukraynalı kadınlar kaparlar!

Türk kadını berduşa varır 2 tane doğurur milyon çile çeker aklı başına gelir: İŞ İŞTEN GEÇELİ FERSAH YIL olmuştur, sonra kenarda köşede kalan iyi erkeklerde de, boşanmış 2 çocuklu kadını kaleye almaz sadece sever geçer.

Ukraynalı kadınları da o bu diye yargılarlar, saçının teli olamayacaklarını bildiklerinden!

Hikaye de budur, özette.

0
    0 Yorumla
  • asdasdas285
    asdasdas285 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

İyi değilde, karakterini p*iç etmeyen insan yalnızdır.

Kötü birşeyde değil, yani sorun yalnızlık değil, acizliktir.

Acizlik duygusu, başkalarının baskısı veya beklentileri nedeniyle kendi isteklerinizden vazgeçme veya onların istediklerini yapma ihtiyacı hissettiğinizde ortaya çıkar. Ancak, başkalarının beklentilerine boyun eğmek veya onların istediklerini yapmak zorunda değilsiniz. Kendi değerlerinizi, isteklerinizi ve hedeflerinizi koruma hakkınıza sahipsiniz. Başkalarının düşünceleri ve istekleri önemlidir, ancak kendi iyiliğinizi ve mutluluğunuzu göz ardı etmemelisiniz. Kendinizi aciz hissettiğinizde, kendi yolunuzu seçmek ve kendi kararlarınızı vermek için cesaretinizi toplamalısınız.

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çünkü onlara 'Hayır istemiyorum' dediğinizde gerçekten istemediğinizi düşünüp rahatsız etmek istemezler.. Çiftleşme dansı yapan arizona kertenkelesi tipler ise anasına bacısına sövseniz vazheçmezler, bir şekilde kadınları ikna ederler. Ardından alacaklarını alıp hayatlarını alt üst edip giderler... İyiler ise bunları uzaktan görüp o arizona kertenkelesi gibi olanları görüp, onlar yerine kendileri utanır, kabuğuna çekilirler... Yılmaz Erdoğan'ın bir sözü özetliyor aslında... "Kadınlar efendi erkeklere aşık olurlar ama kötülerle sevişirler"

0
    0 Yorumla
  • silhoutte
    silhoutte Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 75%
    +1 yıl

Bunu bir dizi üzerinden açıklayalım. Eğer burada sorsak La Casa De Papel’deki Berlin karakteri mi yoksa baskın yapan özel timin başındaki polis memuru mu diye, çoğunluk Berlin diyecektir. Peki ya neden? Cevap psikolojide gizli. Çünkü daha heyecan uyandırıyor, özgüvenli, cesur, kelimeleri iyi kullanıyor, etkileyici. Oysa ki diğeri işini düzgün yapan, daha iyi eğitimli, daha saygın bir adam ama dünya Berlin karakterini sevmiştir. Farklı olan çekicidir, görüntünün içindeki kimse öğrenmek istemez. Peki Berlin düzgün bir karakter miydi? Sorgulamak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

1) İyi erkeklerin değeri ve kıymeti bilinmediği için olabilir.
    2) İyi erkek olmak bir ilişki için yeterli bir kriter olmayabilir.
    3) İyi erkektir fakat sohbet ve muhabbeti İyi olmayabilir
    4) İyi erkektir fakat cebi boş olduğu için tercih edilmemiş olabilir
    5) İyi erkek kendi özgür iradesi ile yalnızlığı seçmiş olabilir.
    6) İyi erkek bir çok alternatif sebepten dolayı yalnız kalmış olabilir

3
    1 Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Çoğu maddeye katılmadım bayağı saçmalamışsın

Yorumla
  • helendnz
    helendnz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes için söylemiyorum ama kızların çoğu peşinden koşturan gizem erkek seviyor. İyi erkekler bunu yapmıyor. Sonra kız da diyor ki neden bunlar benim başıma geliyor. Valla ne demişler kaçan kovalanır😅 Kaçsınlar biraz. Kızlar anlamıyor yoksa.
    Tabii sırf iyi erkekler değil, iyi kadınlar da yalnız. Güvenmemekten yoruldular. Söylemek istedim:)

3
    0 Yorumla
  • Allfather
    Allfather Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Hocam ağzımı açmak istemedim ama eksik de kalmak istemedim, şans verdiğiniz şeref yoksunu, kanka, sokak serserisi, ne kadar toplumun iQ seviyesini düşüren, giydiği ayakkabı numarası iQ seviyesinden yüksek ne kadar hıyar varsa onlara verdiğiniz şansı biz iyi adamlara vermiyorsunuz, merak bile etmiyorsunuz bu yüzden varlığımızı bile hissetmiyorsunuz. Açıklaması bu.

Sağlıcakla kalın.🙂👌

1
    2 Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

İşte aradığım yorum 👏👏👏👏👏👏👏 adamsın kardeşim...

Yorumla
    • Allfather
      Allfather
      +1 yıl

Siz ve sizin gibi bu yorumu beğenenlerde öyle hocam 😇

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Okumadım ama eminim ki burada da "kızlar kötü erkek sever" diyenler vardır yoksa da düşünen çoktur ama iyi kızlar da genelde yalnızdır. İyi demeyelim de kimin ne olduğunu fark edenler genelde yalnızdır çünkü kolay kolay kandırılamazlar veya gereksiz duygusallığa girmezler.

1
    6 Yorumla
    • omer04500
      omer04500
      +1 yıl

yorumların içinde en doğrusu

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Sağol 🥰

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Erkeklerin çoğu kızların kötü erkek sevdiğini düşündüğü için kötü buda benden bir itiraf olsun size erkeklere iyi erkek severiz diye motto vermeniz lazımdı da o iş geçti artık

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Erkekler sadece öyle düşündüğü için mi kötü cidden 😃

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Bazıları cidden öyle ama hepsi öyle değil

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Önceden iyi olup kızlardan yüz bulamayınca sonradan kötü olan da çok var

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.

Erkek İyi olupda maaşını ve işini begenmedikleri için kadınlar terkedip gidiyorlar.
    Maaşını ve işini duyduktan sonra iyi erkekler terkediliyor.
    İyi erkek bir kere sadık , sadakatli, sevgi dolu, saygılı, anlayışlı, güler yüzlü, sevdigiyle istediği konudan sohbet edebilecek bir erkektir.
    Neyse boşverin iyi erkekleri , siz devam edin kaldığınız yerden.

1
    0 Yorumla
  • IgotWhatUneed
    IgotWhatUneed Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çünkü kızların çoğu iyilikten, naiflikten anlamıyor. El üstünde tutanı, sevip sayanı değil, macerayı istiyor kızlar. Erkek seçmesini de bilmiyorlar ne yazık ki.

Tekrar ediyorum, bütün kızlar böyle değil tabii ki. Ama büyük çoğunluğu böyle.

1
    0 Yorumla
  • nєslıtukєnmısєrkєkk
    nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı.

İyiler her zaman kaybeder doğanın kanunu bu dünya iyi bir yer olur kimse ölmek istemezdi. İyi erkeklere gelince kadın olsun erkek olsun iyi erkeklere dost, arkadaş, sevgili vs olmak gibi dertleri yok çünkü insanların iyi olmak, erdemli olmak konulara ilgisi yok. İnsanların tek derdi egosunu büyütmek, sadist, bencil ve hastalıklı ruhlarını doyurmak, menfaatleri ön planda o yüzden iyi erkeklerin cazibesi yok adam gibi adam olsun derler ama hepsi hikaye

1
    1 Yorumla
    • nєslıtukєnmısєrkєkk
      nєslıtukєnmısєrkєkk
      +1 yıl

Sevenin, değer verenin, önemseyenin, üzerine titreyenin ağzına s. çılıyor her türlü

Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların çoğunun kafası çalışmıyor çünkü. Güçlü dedikleri adamlar gariplerimi manipüle ediyorlar, ruhunu emiyorlar, yaşam enerjilerini caliyorlar, bu embes. l kızlar da diyorlar ki ne güçlü adam.

Adam güçlü değil sen kendini aşağılık hissediyorsun, adam güçlü değil senin çocukluk yaraların olduğu için o adam seni kullanabiliyor, adam güçlü değil senin kendine ait bir değerin yok o yüzden değer verenden korkuyorsun, en önemlisi değişime cesaretin yok

2
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Toksik ilişkiler yaşamış kadınlara cazip gelmezler çünkü acı çektirmezler guvenilirler durustler sevdilerini hissettirir değer verirler ve çoğu kadın bunlara alışık değil ondan sebep alıştıkları düzene geri dönüp ait oldukları kişilere benzer kişiler tercih ediyorlar

1
    0 Yorumla
  • Nebileyimyaaaa
    Nebileyimyaaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Iyi demekten kastın ahlaklı ve dürüst mü?

Bak bi örnek vereyim. Benim arkadaşım tam da bu söylediğin tanıma uyuyor. Bi kız görsün sizli konusmaya başlıyor dogru düzgün kıza yaklaşmıyor kızda da bi ilgi uyandirmıyor; ulan bu da pısırığın teki diyor muhtemelen kız.

Bi diğer arkadaşımdan örnek vereyim. Çocuk bindi halk otobüsüne, iğne atsan yere düşmez aşırı dolu adım atilacak yer yok. Zorla bi kız bindi kız ortalara doğru geldi sıkışa sıkışa. Tutunacak yer bulamadı tabi, otobüs de viraj falan dönüyor kız düşecek. Yanindaki cocugu ittirdi kıza seslendi şöyle gelebilirsin diye, kız geldi dibine durdu bizim cocugun. Yolculuk boyunca bizim arkadaş kızın dibine girdi kıza baktı tebessüm etti işte ne bileyim kız hafiften dengsini bile kaybetse destek verdi koluyla. Sonra ne mi oldu? Kız önünde instasını açtı 3 5 saniye bekledi sonra kapatti telefonu cebine koydu.

Meali: pasifsen kaybedersin.

0
    0 Yorumla
  • Dark-black
    Dark-black Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

İyi biri olabilmek için doğru olduğuna inandığınız prensiplere sahip olmak ve ödün vermemek gerekir.

Argo dilde bir raconunuz olmalıdır yani.

Dolayısı ile bu kurallara sıkı sıkıya bağlı oldukları için arkadaş ve dost seçiminde titiz davranırlar. Kırmızı çizgilerinden taviz vermemeleri de O'nlari yalnızlaştırır.

0
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Kaliteli , liyakatli kız çok az bu ülkede ve ülkemizde ne yazikki nerde zengin, züppe tipler var onlar beğeniliyor sonrada beni aldattı beni dövdü diye ağlıyor o kızlar. Ben mesela sarışın yeşil gözlü tüm işim gücüm çok iyi ama gelgelelim elde sıfır. OGuvende zayıf olunca kader iste

0
    0 Yorumla
  • BendenizEmreniz
    BendenizEmreniz Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı.

Kadınlar macera sever çünkü, çarpışacak bir duygu ister. Erkeklerde de bu böyledir. İki insan sürekli karmaşa yaşamalı ki değer anlasın, zıtlaşsın ki arada bir yalnız kalmaya neden olsun. Kadınlar çözüm odaklıdır ve bu yüzden iyi niyetli her istediğini yapan erkeğe bir süre sonra soğuk bakar. İnsan psikilojisinde de bu böyledir, sürekli iyi biriyle anlaşamaz.

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.

İyi erkekler alışmışlar bi düzene o yüzden standart dışına çıkmayı doğru bulamazlar. 30 undan sonra da efendi adamı doğru bulurlar ama o zamandan sonra da iş geçmiş olur ki sana baksin. Zaten bi yaştan sonra kişi herseyi yaşamış bilmiş olur ve sakinliği doğru bulur. Bi erkek olarak mesela hayatıma girecek kadın bana ne katar hesabı yaparım. Cimsellik diyorsanız onu basit kadınla da yaşarım. O zaman kadinin bana vereceği şey ne?

0
    0 Yorumla
  • esmer_adam34
    esmer_adam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

İyi erkekler yalnız olmak zorunda değillerdir. İlişkiler karmaşıktır ve birçok faktör etkiler. İyi bir insan olmak, ilişkilerde başarılı olmanın bir anahtarı olabilir. Ancak ilişkilerde başarının sadece kişiliğe değil, iletişime, paylaşıma ve uyuma dayandığını unutmamak önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • meftun35
    meftun35 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Yakın zamanda bizzat yaşadım. Bir kız arkadaş bana kötü ol biraz, serseri ol öğren falan dedi. Kızlar genel de böyle tipleri beğeniyor ondan da ilişki anlamında yalnız kalıyor iyi olan erkek. Kızlar daha çok umursamayan, tuttuğunu koparan, onlara değer vermeyen erkekleri seviyor. Tabi her kız değil ama gördüğüm çoğunluk böyleydi.

0
    0 Yorumla
  • 122334444
    122334444 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sıkıcı tip olarak lanse edilirler. Erkeksi bulmazlar, güçsüz sanırlar oysa güçlü olanın reklama ihtiyacı yoktur ya neyse... Eğlenceli ve serseri tip görünümü vermezler. Kızlarla nasıl konuşulacağını bilmezler. Çekingen ve utangaçtırlar. Geçmiş ilişkilerinden etkilenmiş olabilirler.

0
    0 Yorumla
  • JuniorForeverrrr
    JuniorForeverrrr Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

bu tür genellemeler her durum için geçerli değil. İyi erkeklerin yalnız hissetmeleri farklı nedenlere bağlı oluyor mesela iletişim eksikliği, uyumsuzluk veya geçmiş deneyimlerin etkisi, iyi bir erkeğin sonuçta kendisine iyi bir kızda bulması zordur öbür takdirde ilişkide sadece kullanılan taraf olur ve buda onu diğer ilişkilere zamanlı kapatır

0
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.

Yanlış insanlara iyi oldukları için :) bazen doğru hisler, davranışlar doğru insanlara denk gelmeyebilir.

5
    1 Yorumla
    • Muscovite
      Muscovite
      +1 yıl

Evet, olay bundan ibaret aslında

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Çünkü bu devirde iyi erkek sevilmiyor nerde şerefsiz olan seviliyor anlamsızca bende onu anlamıyorum ama kaliteli olan erkek hep yalnızdır örnek ben gibi 😉

3
    4 Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

Kaliteli kadınların yanliz olduğu gibi,

Yorumla
    • Tuğberk_Bey
      Tuğberk_Bey
      +1 yıl

Evet kaliteli olan yalnızdır her zaman 👍

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

Nerde , hoppala var onların yeri daha fazla, MK.

Yorumla
    • Tuğberk_Bey
      Tuğberk_Bey
      +1 yıl

Aynen öyle durum bu maalesef

Yorumla
  • DoctorDS
    DoctorDS Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

İyi adamlar yalnızlıktan ölür, iyi kadınlar kötü adamların penceresinden gökyüzüne bakarken…

- Dostoyevski

Üstad böyle demiş, her halde doğanın kanunu bu

3
    0 Yorumla
  • ali2231453
    ali2231453 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Bana göre iyi erkeklerin yanlız olmasının nedeni diğer insanların yaptığı gibi hataları sürekli başkalarında aramak yerine sorunun kendilerinde olduğunu düşünmeleri bu yüzden de oluşabilecek hatalardan çevresindeki insanların etkilenmelerini istememleri yani kendilerinden çok başkalarını düşünmeleri.

2
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
    • Yalnız kalmayı seviyordur
    • Kendisini geri plana çektiği için fark edilmiyordur
    • Zamanında aşktan yana güven problemi yaşadığı için artık bu konudan uzak kalmak istiyordur
    0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.

İyi olmasından dolayı.
    Çünkü kadın yasayamadiklarını erkekten bekler.
    Erkeginde aileden aldığı egitiim ve terbiye kadının beklentilerinin tam tersine düşüyorsa yanlız kalmaya her zaman mahkumdur.
    Bizim gibiler yani.

0
    0 Yorumla
  • Dayêmıntenênehile
    Dayêmıntenênehile Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

İyi adam olmak başkadır
    İyi oynayamamak başkadır
    İyi dediğiniz kişi zavallı gariban zararsız biri olmalı
    Kadınların yüzde 99 gariban erkekleri sevmezler aksine nefret ederler
    İyi olun iyi görünün ama sakın gariban mazlum görünmeyin

0
    1 Yorumla
    • Dayêmıntenênehile
      Dayêmıntenênehile
      +1 yıl

İyi erkekler canım oldukları için
      Aynı kemal Sunal filmlerinde olduğu gibi ŞAŞKIN DAMAT filmini bilenler bilir
      Böyle canım genellikle hep yanlızdır

Yorumla
  • Ya_özgürlük_ya_ölüm
    Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sorunlu olanı düzeltmek ister kızlar içgüdüsel bir şeydir bu annenin evladına yaptığı gibi. İyi olan erkekler de zaten düzeltecek bir şey yok diye düşünürler ilgilerini çekmez gizemli olanı, karmaşık olanı severler bence

0
    0 Yorumla
  • pessimistiic07
    pessimistiic07 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Iyi erkeklerde sizin aradiginiz kusursuz tip olmayabilir surekli erkekten beklemenizden kaynakli olabilir karakter haric her seye baktiginiz icin olabilir kotu tipi ve karakteri olan bazi erkekler yalniz kalmaz neden acaba 🤔

0
    0 Yorumla
  • rariw0
    rariw0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

İyi oldukları için. Bu dünya iyi insanlar için cehennemdir. Sevgili yaparsın çok iyi olduğun için hatta çok aksiyonsuz olduğun için sıkılıp ayrılırlar.

1
    0 Yorumla
  • Helix8233
    Helix8233 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Kadınlar maskülen erkek sever bu tür arkadaşlar da mülayim insanlar olduklar için yalnız kalıyorlar. Kadınlar ne kadar söylemeseler de maskülen olan erkekleri daha çekici buluyorlar dostlar.

1
    0 Yorumla
  • Kemal14531040
    Kemal14531040 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Kadın kötü erkek ister çünkü kötü erkek ona istediğini verir kızar söver döver ederde eder iyi erkek nayiftir severde sever çiçekler böcekler onuda kötü kadınlar sever ezerde ezer

1
    0 Yorumla
  • Altay_ankara
    Altay_ankara Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadınlar yanında güçlü erkek ister eril enerjisini hissettiği erkeğin yanında olur maalesef günümüzde doğruluk dürüstlük safça ve masumca geldiği için kadın o eril enerjiyi hissedemez ve iyi olqn erkeğe yanaşmaz yanaşırsa da onu kullanmak kendisine uydu yapmak için kullanır sözümüz meclisten dışarı tabi bütün kızlar içim geçerli değil ama günümüz ilişkileri bu yönde

1
    0 Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.

İyi erkek ve iyi kadın neden hiç bir zaman bir birlerine denk gelmiyo acabaa

4
    6 Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Kadınlar iyi erkek sevmediği için

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

(Bazı) kadınlar

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

He ayrıca erkekler de iyi kadınları sevmez nedense ( çoğu bazıları)

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Severiz ya

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Hihimm

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Valla

Yorumla
  • Kur0miiwq
    Kur0miiwq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 75%
    +1 yıl

Genelde iyimser, çekingen olurlar. Çekingen oldukları için arkadaş edinemiyorlar ama ben gayet iyi anlaşıyorum.

2
    0 Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlarla iletişime korkarlar, erkeklerle iletişimde de ihanet korkusu yaşayıp geriye çekilirler.

2
    19 Yorumla
    • Inececity
      Inececity
      +1 yıl

Alakası yok bence. Kadınlarla iletişimi güçlü olan iyi erkekler de yalnızlar. Kadınlar iyi erkek sevmiyor bence.

Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

On numara tespit ben yazacaktim, ağzımdan aldin, kendine güveni olmaz, bu kız beni begenmwz, ben kimimki der, ozellikle birde aşık olduğu var ise yandı gülüm keten helvasi, söylesin soyleyebilirse, o kalbinde yaşar ve ölür, burada iş kız tarafina düşüyor, deniz feneri yakması lazim bu iyi erkeklerin anlaması ve yanaşmasi için

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@inececity seni temsilci mi seçsek 😅 gerçeklerin efendisi

Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

Iyi kadin değildir onlar

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

Merhaba kardeşim dm'den bir dönüş sağlarmısın bir şey danışacağım sana...

Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

Dm atamıyorum sen at

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Kadınlar iyi sadık bir erkekle aşk yaşamak istiyosa kendileri adım atmalı çünkü iyi erkekler kız tavlamasini pek bilmiyor

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

@paulmartel kardeşim nasıl olacak o dediğin anlayamadım? tamam biz iyiyizde nasıl olacak misal benim sevdiğim kadın benle aynı şehirde bile değil şimdilik beni tanımıyor bile hatta?

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

@ttr1903 adım atman lazım işte

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

@paulmartel_Kadınlar adım atmalı yazmışsın kardeşim?

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

@ttr1903 iyi erkekler çekingen olduğu için iyi erkek isteyen kadınlar adım atmayı deneyebilir demek istedim

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

Anladım kardeşim ama keşke dediğin gibi olsa biraz da ama o dediğin bu devirde biraz maalesef zor üstelik gerçekten sevenlerinde düzgün adamların hakkını da güzel veriyorlar maalesef ben anlayamıyorum bu olayı bu kadınlar niye böyle...

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

@ttr1903 valla dostum sen bozulma düzgün kal ama ben kendimi bozalı uzun zaman oldu

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Çoğu kız kabul ediyor 'da kötü adam sevdiğini

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@paulmartel_ sözünüzü balla keseyim kızlar utangaç/çekingen bir kişilikle en son çare evlenirler

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

Vallahi kardeşim hayatımda iyiye giden bir şey yok zaten ölümle yaşamı ayıran çizgideyim sanki hayatımda ilk defa birini bu kadar seviyorum bakalım son şansım büyük ihtimalle...

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

@visualsutdio öyle zaten gözü kapalı saf erkekler onun bunun yediği hoplattığı zıplattığı kızla evlenir

Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Bak geçen bir kızla tartıştım kızlar iyi erkek sevmez ben kendimi bozcam dedim çoğu erkek bozuk zaten sen bari düzgün kal tamam çoğu kız kötü erkek seviyor ama sen kötü olma dedi. Taş. şak geçiyor bildiğin aq biz kötü erkek severiz ama sen kötü olma diyor komedi bu kızlar resmen ya beyin yok çoğunda

Yorumla
    • ttr1903
      ttr1903
      +1 yıl

@paulmartel_ben de anlayamıyorum gerçekten bazen nasıl bir bakış açıları var bilmiyorum...

Yorumla
  • Erkan5678
    Erkan5678 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

İyi erkeklerin değeri hiç bir zaman bilinmiyor çünkü hep cikar için sevildik bu güne kadar ilgi için hiç kimse bizi sevmedi aslında hep kendileri için iyi geldiğimiz için kullanıldık ilk fırsatta da terk edildik ama sonra dan geldiler yine aradıklarını bulamayınca bizi hak etmiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • umeyirarsln
    umeyirarsln Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü insanların ne kadar saçma sapan ilişkilerde olduklarını görüyor ve tecrübe ediyoruz. Ve bize göre birini bulmak çok zor. Herşeyin farkındayız ama insanlar değiller

0
    0 Yorumla
  • _Versace_
    _Versace_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

İyi niyetli oldukları için, kızlar böyle erkeklere genel olarak arkadaş gözüyle bakarlar. Kızlar ağzı bozuk, serseri tipleri tercih eder çoğunluk olarak ve böyle erkeklerde yalnız hayat sürer

0
    0 Yorumla
  • linley
    linley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ne tür iyilikten bahsediyoruz? Yardımsever sevdiğine sadık dürüst kavga gürültü yapmayan erkekler mi yoksa yakışıklı boylu poslu kızlar konusunda sorun yaşamayan durumu iyi erkekler mi iyi erkektir

0
    0 Yorumla
  • GİDENLERDENN
    GİDENLERDENN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

İyi kadınlar kötü erkekleri seçme konusunda %100 başarılı oldukları için

3
    10 Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Daha güzel yorum olamaz

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      +1 yıl

@İsviçrededelibiri ama netice değişmiyor :)

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Evet keşke değişse ama değişmiyor. Kaybeden kim burada bilmiyorum ama 😊

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      +1 yıl

@İsviçrededelibiri iki tarafta hem kaybediyor hem kazanıyor. Kötü olan o iyi kadıı kaybettiğinde bir süre sonra aklı başna gelip ben kimi kaybettim diyor ve düzelmeye çalışıyor iyi kadın da ben bu adamın kötü olduğunu nasıl göremedim bakışımı değiştirmeliyim diyip iyi adamı bulmaya yaklaşıyor aslında kayıp olarak gördüğümüz ve diğerinin kazanç olarak gördüğü şey iki tarafında hem kaybı hem kazancı

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Sınandığımız gerçeğini vurguluyorsun 😊

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      +1 yıl

@İsviçrededelibiri Hayatta olduğun sürece sınanırsın. Bu sınav ölünce biter

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Kiminin sınavı başkasının ödülü oluyor işte kötü insana iyi insan ödüldür fakat iyi insana kötü insan sınav

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      +1 yıl

@İsviçrededelibiri değil işte kötü insan sence o iyinin farkında mı alıp değer veriyor olsa kötü olmaz o da sınavını böyle veriyor o iyi insanı bile ne hale getirdiği ne kadar üzdüğü ile sınavını veriyor ve karşısına emin ol uzun bir süre onun gibi birini çıkartmıyor ki yaptığı yanlışı anlasın diye.

Yorumla
    • İsviçrededelibiri
      İsviçrededelibiri
      +1 yıl

Doğanın dengesi mi ilahi adalet mi bilmem ama bu gerçekleşene kadar iyilerde sabır kalmıyor artık

Yorumla
    • GİDENLERDENN
      GİDENLERDENN
      +1 yıl

Yani diyoruz ya neden karşıma doğru adam /doğru kadın çıkmıyor hepimizin zamanında o iyi insanları üzmüşlüğümüz var veyahut başka bir şekilde birilerini mutlu etmeyişimiz var karma da diyebiliriz. Ha bir de kimseyi mutsuz etmediği halde mutsuz olanlar vardır o da bir sınav bakıyorsun isyan ediyor mu hala iyi kalmaya devam mı ediyor yoksa o da mı kötü olmaya karar veriyor. Diyorum ya bu dünyada iyininde kötününde sınavı vardır öyle olsa tüm iyiler mutlu tüm kötüler mutsuz olurdu.

Yorumla
  • Asosyal07
    Asosyal07 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Çünkü kötülük hareketlilik demektir heyecan demektir iyi şeyler monotonluk belirtisi gibidir güvenilirdir risk yoktur

1
    0 Yorumla
  • ichbiinkaann
    ichbiinkaann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 36%
    +1 yıl

bunun iyisi ile kötüsü yok diyeceğim de kötü insan hep kazanır itlik ve serserilik modunda olduğu icin :)

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Bilmiyorum iyi biri miyim ama en azından kimseye tepeden bakmam, dürüst biriyim ve sonuç: koskoca yalnızlık.

1
    0 Yorumla
  • Ramço0606
    Ramço0606 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Çünkü kızların istediği gibi olmadığımız için it çakal puşt olsam kesin 50 tane sevgilim oluru

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

İyi erkek vasıfsız gibi görünür show peşinde değil güç sergilemeyi sevmezler eşitlikten adaletten yanadır diğer ilgi görenlerse tam tersidir

1
    0 Yorumla
  • jsaoowwowp
    jsaoowwowp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Çünkü iyi kadinlar kötü adamların balkonundan dunayaya bakıyor

2
    1 Yorumla
    • paulmartel_
      paulmartel_
      +1 yıl

Neden işte bunun sebebini bir türlü anlayamadık

Yorumla
  • b_aretias
    b_aretias Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

iyi erkek ince ruhlu olur, gururlu olur ve biraz çekingen kalır
    bu işin sırrı aktif olmakta

2
    0 Yorumla
  • Bullent33344
    Bullent33344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 39%
    +1 yıl

Ben birini çok sevdim onun için canımı verirdim ama o bıraktı giti şimdi spora basladim spor iş ev bundan sonra böyle 💔💔

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

İyi erkek diye bir şey yok. Hurafe o safsata, koca karı dedikoduları falan. Aramayınız boşuna açmıyorlar meşgule atıyorlar🤪

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yanlış kadınlara doğru değer verdiğimiz için bizi hayal kırıklığına uğrattıklarından dolayı güvensiziz bundan ötürü de yalnızız

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (295)
Devamını Gör(340)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İyi erkekler neden yalnızdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İyi erkekler neden yalnızdır? 66 cevap verildi
Neden iyi erkekler yalnız? 11 cevap verildi
İyi adamların yalnız olma nedeni nedir? 4 cevap verildi
Doğru düzgün adamlar neden hep yalnız? 8 cevap verildi
'İyi adamlar' neden yalnızdır? 15 cevap verildi
Böyle erkekler niye yalnızdır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨