Kişilik & Karakter En sevdiğiniz aktivite hangisi? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kahve içmek Gezmek Müzik dinlemek Uyumak Sevgilinle beraber film izlemek Abur cubur yemek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz aktivite hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kahve içmek 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Akşam mutfak masasında çay sigara içerken KS ye takılmak ruhuma çok iyi geliyor şu an en keyif aldığım aktivite bu diyebilirim 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gezmeye aşığım ama bu aralar gezemiyorum maalesef ki 😔 0 0 Yorumla
DembeZouma Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gezmek ve kuruyemişin alıp çayımı demleyip maç izlemek 0 0 Yorumla
Eliff61 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Arabayla gezmek. Son ses müzik bira eşliğinde. 1 2 Yorumla özgür1022 +1 yıl .👍👍 Yorumla özgür1022 +1 yıl Usb ye müzik yükle geliyorum. biralar benden cerezi senden🤣 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. 2 3 5 sıradaki aktiviteler 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Bilgisayar oyunu oynamak ve çay içmek. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Abur cubur yemek 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Gezmek iyidir. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Cips yemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kahve içmek
Akşam mutfak masasında çay sigara içerken KS ye takılmak ruhuma çok iyi geliyor şu an en keyif aldığım aktivite bu diyebilirim
Gezmeye aşığım ama bu aralar gezemiyorum maalesef ki 😔
Gezmek ve kuruyemişin alıp çayımı demleyip maç izlemek
Arabayla gezmek. Son ses müzik bira eşliğinde.
.👍👍
Usb ye müzik yükle geliyorum. biralar benden cerezi senden🤣
2 3 5 sıradaki aktiviteler
En yakın arkadaşıma uçan tekme atmak
Galatasaray maçlarıyla çekirdek
Bilgisayar oyunu oynamak ve çay içmek.
Sevgilinle beraber film izlemek
Hepsiii
Abur cubur yemek
Gezmek iyidir.
Cips yemek
Spor