İbadetimi sosyal medyaya koymam ama gerçekten huzuru buldum bende sosyal medyada birinin videosunu izleyerek namaza başladım

İbadetimi sosyal medyaya koymam ama gerçekten huzuru buldum bende sosyal medyada birinin videosunu izleyerek namaza başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır dine o kadar uzak yaşıyorum ki maalesef... İçimde istek var ama sürdüremiyorum. 😒
Bende öyleydm yaşadığım kötü olaylar üst üste geldi isyan ettm Allaha o kadar uzaklaştım ki bianda namaza başladm
Bende çok istiyorum. Telefona uygulama yükleyim beni teşvik etsin dedim onuda yapmadım. Planlı başlasam bende yaparım ama başlamak ilk etapta zor geliyor alışmak vs.
5 te 5 namaz uygulamasını indir ben onunla alıştm
Bakayım teşekkürler. 🌺
Böyle bir sitede soru için sağol. Soruya gelecek olursak, niyetim var bu aralar hep aklımda.
Umarım tez vakitte başlarsın
Umarım
Allah kabul etsin cok sevindim adina, inshAllah hic birakmazsin...
Amin inşallah bugün 1 ayım doldu
Oh oh ne guzel, bu saatten sonra bence birakmazsin alismissindir artik zaten. Ilk bir iki haftayi atlattin mi alisiyor insan. Bende ramazanligin baslamasiyla basladim dedim hem oruc tutacam hem namaz mi kilmayacam neden kilmiyorum, zaten cok istiyordum boylelikle sebep oldu baslamama 11 ayin sultani...
Ne güzel çifte mutluluk 26 yaşındaym geçmiş namazlarımıda hesaplayım onlarıda kılmaya başlıcam inşallah
Ne guzel ya Allah inshAllah kapanmayi da nasip eder...
Amin inşallah
InshAllah. Hayirli geceler😇
Bir ara başladım sonra nasıl oldu bilmiyorm ama bıraktım :/
Umarım tekrardan başlarsın
Türklüğün 1. Şartı