Kişilik & Karakter Gece duş alır mısınız? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor üşengeçliğimden gec vakıte kalıyorum siz hangi saatlerde duş alırsınız Gece duş alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet alırım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ben genelde gündüzleri duş alırım ama gece duş almak daha iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Manit abdest aldırıyor sürekli zamanı yok. zina. yapip abdest alıyoruz oda ayrı tezat zaten:) 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gunduz spor sonrasi yani sabah 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Genelde sabah 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl kadınlar sabah dus almayı sevıyor da gene de kışın cok rısklı Yorumla
Kandyy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl evet uyumadan mutlaka 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl hmm sinüzit riski fazla her seferınde tavsıye etmem tabı Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl uykum kaçar hayır 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl neden kacsın sacmalama :D Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Saat hiç fark etmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dustayim😈😂 0 2 Yorumla Sınırlarda_Yaşayan +1 yıl Telefon bozulur ıslatma sakın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sınırlarda_Yaşayan onunda yontemi var knk😂 yapistirma telefon kabi su gecirmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet alırım
Ben genelde gündüzleri duş alırım ama gece duş almak daha iyi geliyor.
Manit abdest aldırıyor sürekli zamanı yok
. zina. yapip abdest alıyoruz oda ayrı tezat zaten:)
Gunduz spor sonrasi yani sabah
Genelde sabah
kadınlar sabah dus almayı sevıyor da gene de kışın cok rısklı
evet uyumadan mutlaka
hmm sinüzit riski fazla her seferınde tavsıye etmem tabı
uykum kaçar hayır
neden kacsın sacmalama :D
Saat hiç fark etmez.
Alırım.
Dustayim😈😂
Telefon bozulur ıslatma sakın
@Sınırlarda_Yaşayan onunda yontemi var knk😂 yapistirma telefon kabi su gecirmez