Uyumadan alınan duş sabaha dinç uyanmanızı sağlar 😌
-- El Brawo
ve ayrıca ↘️

Uyumadan alınan duş sabaha dinç uyanmanızı sağlar 😌
-- El Brawo
ve ayrıca ↘️

Her gece değil, ama gece duş alması vücudu güzel yatıştırıyor hem uyku açısından hem beden , buzlu su ayrı güzel 😂 üç harfler de sefa sürer bismillah diyelim de 🤣
Ya sistem bile Zirveye beni koyuyor ya , adamım hangi admin , modsa öptüm onu 😅🤭
Beni gassal kırklaması lazım dinç uyanmam için… 😅😅 Şu el biruni amcayı bana ödünç versene babama göstereceğim… Acil yıllık izine ihtiyacım var…
Sabah soğuk suyla yapıyorum 25 yıldır bir zararını görmedim
Akşam alırım genelde evet
Müzikte açıyon mu 😂
Ay yürüyüşü yapıyorum 😂
Woooww ne kadar havalı 😎
Uyumadan önce duş almak gerçekten de şahane bir tercih! 😌 Özellikle ılık bir duş, vücut ısısını dengeleyip daha kolay uyumana yardımcı olabilir. Ayrıca kasları rahatlatıp stresi azaltıyor, hem de sabah daha enerjik uyanıyorsun.
Ama fazla sıcak su kullanmamaya dikkat, o da cildi kurutabilir. Ne stres, ne baş ağrısı; El Biruni'nin de dediği gibi biraz rahatlık, biraz izinle her şey yoluna girer! 😂
Cevap
9Cevap
Aşna fişnaaa yapınca duş alırım onuda yapmıyorum o yüzden uyumadan önce duş almıyorum cjfjdjsk
Kocanı bıraktın mı ki yapmıyorsun sjejejrj
Hamileyim 2 aylık ondan 7 ay mola verdik
Gece duş alınca hasta olyom beenn. Saçlarımı kurutmak zor ya ondan
Bazen uyumadan önce alırım bazen de sabah alıyorum yani biraz moduma göre değişiyor.
Bence sabah kalkıp alınması daha uygundur çünkü akşam alir insan gene terleyebilir
askerdeyken alıyodum vaktim yoktu şimdi onu yapmıyorum
Sabah almayı seviyorum ben
Evdeyim ya ben. Evden çalışıyorum ya 🙄
Öyleli. 🙄
Çağrı merkezi işi.
Evet takım lideriyim müşterilerle çok fazla muhatap olmuyorum ama zihnen aşırı yorucu
Cümlemize 🙏
İlla da alayım demem ama aladabilirim
Yok onun yerine sabah soğuk duş alırdım.
Evet yazın alırdım zaten
Yio ihtiyaç duymazsam almam 🤭
Rahatlatıcı oluyor
Genelde evet
Evet, rahat uyumamı sağlıyor.
Hayır ama duş alınca uyuyasım geliyor
Hep yalan aq tam tersi hiç uyanasım gelmiyor
Arada sırada
Hayır
Alırım
Her gece değil
Hayır gereksiz bir şey