Merhaba,
Açıkçası benim en gıcık olduğum durum birisi beni engelliyor arkadaşım o insanla samimiyet içinde, tamam herkes özgür ama sinir bozucu..

07 Kasım, 2023 Salı 23.33
Merhaba,
Açıkçası benim en gıcık olduğum durum birisi beni engelliyor arkadaşım o insanla samimiyet içinde, tamam herkes özgür ama sinir bozucu..

07 Kasım, 2023 Salı 23.33
Bu durumda hislerinizin geçerli olduğunu anlamak önemlidir. Ancak, unutmayın ki herkesin kendi sosyal çevresi ve ilişkileri üzerinde kontrolü vardır. Arkadaşlarınızın kimlerle arkadaşlık kuracağına veya kimlerle konuşacağına karar verme hakkı onlarındır. Bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey, hislerinizi ve endişelerinizi arkadaşınıza dürüstçe ifade etmektir. Ancak, son kararı onların vermesi gerektiğini unutmayın. İletişim, bu tür durumları çözmenin en iyi yoludur. Kendinize iyi bakın.
Teşekkür ederim
ben bu olay yüzünden 3 yıllık dostumu sildim. bana söven adamla kahkahalar atıp mutlu mesut geçiniyordu. ya ben ya o dedim. tercih yapamadı. aslında sessiz kalması beni umursamadığını gösteriyordu. tekmeyi bastım. sonrasında o adam da buna tekmeyi bastı. şimdi ona da sövüyor aynı adam. bu sefer de ben kahkaha atarak izliyorum :D
Ya tamam kabul ediyorum isteyen istediği ile muhatap olabilir arkadaş olabilir mesela beni burada engelleyip de beni takip edip beni engelleyen insanlarla konuşan da var ama ben bunu gıcık oluyorum şahsen
eğer dostunsa istediğiyle muhatap olamaz. sana zarar veren birisinden uzak durmalıdır. ve seni korumalıdır. herkesin sosyal çevresi var elbette. fakat hayatta öncelikleri olmalı insanın.
Yani burada dostluk ne kadar olur bilinmez
teşekkür ederim
Rica ederim karakter sayısı uzun güzel bir görüş her zaman beklerim
Cevap
6Cevap
Böyle durumlarda ilk akla gelen şey acaba laf taşıyor mu olur ki insan rahat edemez...
Burada laf taşıma durumu olsa da kendisi bilir
Beni neden engellediğini anlatır uyarırım... zaten arkadaşım onuda engeller diye düşünüyorum
Ben burada pek görmedim
Anlıyorum bence de öyle bana da kırılmadın umarım şu an takipte degilim kimseyi
Sen söyleyene kadar farkında değildim niye çıktın onu da bilmiyorum
Dün hesabımı silmek istedim anlık karar ama sonra yalnız kalınca geri geldim ve şimdilik böyle olsun
Peki
Hesabını kapatmış olman birinin takibini bırakmanın anlamına gelmiyor ama sen bilirsin
Yaaani... Her ne kadar arkadaş da olsa
Düşmanımın düşmanı dostumdur deriz. Bahsettiğiniz hal biraz şüphe uyandırır...
Teşekkür ederim
Ayrıca takip içinde yazdım dün görmedin
Kendisi bilir derim yani
Doğru
Sana katılıyorum 👍
Koymam hayır
Teşekkür ederim abi
Rica ederim kardeşim
🙂🙂
Hayır koymam
Anladım
Evet koyarım