Ben namaz diyorum ve de spor. Size huzur veren şey nedir
Spor
Namaz
Yemek yapmak
Sosyal medya
Uyumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben namaz diyorum ve de spor. Size huzur veren şey nedir
Merhabalar
Her sabah yürümek... evet sabahları daha iyi oluyor sessiz sakin, kimseler yok, okuluna giden okula gitmiş, işine giden işine gitmis, evde kalanlar uyuyor, ben ise kulaklığımı takmışım en sevdiğim şarkılar çalıyor, birde şimdi her yer kuru yaprak.. tam terapi
Tabii ki namaz, namaz olmazsa o şıklarda ki hiç bir şeyi dibine kadar yaşayıp zevkini almıyorum ama namaz olunca her şeyim tamamlandı gibi hissediyorum. 🌸🥺
Tesbih çekerim bazen de bu sesli saçma ses çıkaranlar oluyor onlar hariç
Spor namaz uyumak ve meditasyon yapmak
Cevap
17Cevap
Şarkı dinlemek film dizi izlemek.
İbadetim namaz değil ama çok iyi geldiğini onlar edemem.
İnkar-
Nasip
Bende iman ediyorum fakat dinim farklı biraz
Inancını ben de merak ettim
Normal İslamiyette İncil, Tevrat ve zeburun değiştirildiği eğitimi veriliyor fakat ben bu kitaplar arasında ayrım yapmadan iman edenlerdenim
Gercegi de hepsinin uydurma olduğu
…
Her zihin farklıdır, bu asil gerçek
Kitaplar insan ürünü
Şizofrenik seyler …
Kimin gerçekten şizofreni olduğu bir sır...
Sen Allah’la konuşunca dindar o senle konuşursa delisin …
Cevap gelince bunu başkasına anlatirsan delisin, cevap beklemez isen cahil bu da ayrı bir kimsenin düşüncesi
Dediğim gibi zihinler farklıdır
İnsanlarda öyle
Spinozanın dinini biliyor musun
Çok fazla duymuştum fakat net bilgi sahibi değilim
Ben ona inanıyorum işte
Benim inancımda filozof sokretesin öğretileri bizim gözümüzde Sokrates bir peygamber gibi mesela
Onun öğrencisinin öğretileri
Güzel Felsefe sorun çözer psikoloji sorun üretir maalesef günümüzde filozof az psikolog çoktur sonucu ortada
Senin inancın Spiritüalizmin modernleşmis egitimlerindeki 5. Boyut haline benziyor
Maalesef evet
Ezbere yaşamayan birisiyle karşılaşmak iyi hissettirdi bu site de
Sokratesin de bizlere aktarmaya çalıştığı şey ezbere yaşam değildir hiç bir zaman zaten o dışarıdan bilgi almaya karşı idi her zaman insan bir şey bilemez sadece fark eder ben hayatımı fark etmemi engelleyen perdeleri kaldirmaya adadım.
Ezbere bir yaşam mantığa ters düşer ve bilinenin aksine zıt kutuplar birbirlerini çekmez iter gerçeklik bundan ibarettir
Ne okuyorsun
Sınava hazırlık yapıyorum fakat hukuk istiyorum hedefim daha doğrusu istemek yetmiyor da djsj
Heheh konuşmak isterim seninle uykun yoksa
Uykum yok fakat kafam aşırı dolu sanırım dinlenmeliyim iyi akşamlar, sağol sohbet için
Kafama sisirme diyorsun ahaha
Tam olarak öyle demedim ama herneyse bsjsjw
Bizim sohbet kafa Acar hakklısın uyu iyi uykular
Ailemle aynı sofrada oturup şenlikli bir şekilde...
KS ye takılmak , sokak hayvanlarını beslemek birde her gün sdakami vermek , yağmurlu havalarda dua etmek ve yağmuru izlemek , sigara ve çay keyfi yapmak
yazıklar olsun bize namz %20 vay be biz bitmişiz allah bize vicdan merhamet nasip etsin inşallah
Spor rahatlatiyor ya da kosmak sinirlendigimde kosuyorum brotal biri oldum sanirim sbjsjs
Keşke bende kılabilsem verdiği huzuru biliyorum da işte, gafillik ediyorum 🤦🏻
İşimi yapmak tabi ki
Sosyal medya dışında hepsi huzur veriyor :)
Bu site dışında herhangi bir sosyal medya hesabım yok, fikirlerin konuşmadığı bedenlerin konuştuğu platformlar beni pek açmıyor
Bence sosyalleşmek 3 yıllık depresyonumu sadece avmye gidince daha önceden konuştuğum çocukla tekrar karşılaşarak atlattım ama cevap vermek seçeneklerin içindeyse uyumayı tercih ederim
Benimle aynı dertleri olan insanları büküp yaşadıklarını okuyorum beni biraz rahatlatiyor
Sessiz ortamda bi şeyler yazmak veya karalamak bana çok iyi geliyor. Bazen de sadece uzaklara dalıp düşünmek.
Dua etmek...
Spor, spor, spor..🍀🗝️
Namaz kılmak bir yıldır kılmadım pişmanım
Elbette namaz. Kalplere huzur veren
Namaz kilinca çok huzurluyum
Müzik eşliğinde koşmak 🐎😉
Uyumak ve müzik dinlemek
İşimi yapmak, ondan sonra spor.
müzik dinlimek
Uyku ve dizi
Sakin ve güzel yerlerde yürüyüş yapmak
Bir de hayvan sevmek
Rastgele biriyle sohbet etmek
Uyumak..
Spor uyumak tabiki.
Spor yapmak tabi ki
Anime izlemek.
Namaz ve sporum
Vücut geliştirme ve ağırlık kaldırma. Ama ağırlık kaldırma daha önemli çünkü yarışlara çıkıyorum, streetlifting ve deadliftten
Uyumak
Uykuuu
Uyumak
Namaz gerisi boş.
muzik
Uyumak
Yemek yemek
Kulaklığım
Spor iyi gelir banq enerjımı atarım
Uyumak
ders çalışmak
Kitap okumak