Kişilik & Karakter Geçmişinizden kopabildiniz mi? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Geçmise mazi geleceğe Niyazi derler. Ama ben geleceğe gazi diyorum 😂 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss Geçmişinizden kopabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet geçmişimden koptum zaten geçmişle hiç işim olmadı.. ben sadece anı düşünüyorum ve anı yaşıyorum.. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gazii çok iyii😂😂 kopmadık belki ama geride bıraktık. 1 0 Yorumla
Seanaajaja Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ay valla geçmişi düşünecek vaktim yok gelecek önemli 😅 1 0 Yorumla
SonnyCorleone24 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Geçmişim kötü değil ki, senin kötü mü? Ne oldu? 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her zaman kopuktum. :D Geçmişte kalmayı sevmem. 1 0 Yorumla
Majorca06 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Beni ben yapan şeyden niye kopayım ki 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Geçmişle bağımı çoktan koparttım.. 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kopmak istiyorum, koptum derken olmuyor bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet geçmişimden koptum zaten geçmişle hiç işim olmadı.. ben sadece anı düşünüyorum ve anı yaşıyorum..
Gazii çok iyii😂😂 kopmadık belki ama geride bıraktık.
Ay valla geçmişi düşünecek vaktim yok gelecek önemli 😅
Geçmişim kötü değil ki, senin kötü mü? Ne oldu?
Her zaman kopuktum. :D
Geçmişte kalmayı sevmem.
İkisi arasında savruluyorum
Beni ben yapan şeyden niye kopayım ki
Geçmişle bağımı çoktan koparttım..
Geçmişim geçmişte kaldı.
Kopmak istiyorum, koptum derken olmuyor bazen
Geçmiş tozdur üfle gitsin.
Geçmişim temiz
Birazı koptu