evet ağlamak, gerçekten insanların ağlarken hem rahatladığı hem de sinirlendiği bir duygusal durum. ilk önce ağlamak nedir ; Göz çevresine hormon salgılanır ve endokrin sistemini tetiklenir ve bu da gözyaşlarının akmasına sebep olur. peki bende de olan bu sürekli ağlama isteği neden oluyor, yani hiçbir şey olmasa bile ağlama isteği geliyor peki bunun nedeni nedir bi bakalım ;
Travma ve travma sonrası stres bozukluğu: Travma geçmişi olan veya şu anda travmayla karşı karşıya olan kişiler, durumla orantısız şekilde duygusal tepkiler verebilir. Örneğin, tecavüzden kurtulan bir kişi tecavüzcüsüne benzeyen birini gördüğünde panik yaşayabilir. Veya yoğun duygusal tepkiler verebilir.
Stres: Stres vücudunuza zarar verebilir. Kendinizi stresli veya tükenmiş hissediyorsanız, muhtemelen biraz duygusal hissedeceksiniz. Yüksek stres yaşamak öfke veya depresyon gibi olumsuz duyguları artırabilir. Duygularınızı dengelemenizi engelleyebilir.
Yaşamsal zorluklar: Yas çeşitli, karmaşık ve dağınık bir şeydir. Birini kaybetmenin yasını tutmak, evrensel olarak hepimizin yaşadığı en zor şeylerden biridir. Yani kendinizi iyi hissetmiyorsanız ya da duygularınız aynı değilse, bu normaldir.
peki sürekli ağlamak nasıl geçer ;
kendinizi üzebilecek şeylerden uzak durun , çok fazla stres yapmayın, ağlama durumunda etrafa bakıp sizi oyalayabilecek şeylere odaklanın, insanlarla konuşun, eğer çok fazla ağlıyorsanız psikolog tercih edebilirsiniz.
diyeceklerim bu kadar, size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence stresten oluyordur
Ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden
Sen Sakın ağlama
Kimileri icin aglamak aci cekmek haz veren bir duygudur ama benim sevmedigim uzak durdugum bir duygu
Konudan uzak ama Pp çok datlu🤣🤣
vardir bir sorun
ağlama bence
Teşekkürler superman