Selam, mutlu pazartesi akşamları.. 🌼 Kadın denince aklına hangi çiçek geliyor?
#inci🤍
Selam, mutlu pazartesi akşamları.. 🌼 Kadın denince aklına hangi çiçek geliyor?
#inci🤍
Karahindiba.
Adamın biri büyük bir alana ev yapmış. Hayalimde çok güzel bir bahçe varmış. Başlamış hayalindeki bahçeyi gerçekleştirmeye, çok güzel ağaçlar çiçekler ıvır zıvır ne varsa doldurmuş güzelleştirmiş. Adam hayalindeki bahçeye kavuşmuş. Bir zaman sonra bir de bakmış ki bahçesinde yabani karahindibalar türemeye başlamış. Rahatsız olan adam onları koparmış toplamış atmış. Bir hafta sonra bakmış ki tekrar açmışlar yine koparmış toplamış atmış bahçesinden. Bir de ne görsün karahindibalar tekrar yeşermiş, koparmakla olmayacağını anlayan adam bu sefer tarım ilaçlarına başvurmuş. Bir süre ile yarasa da karahindibalar tekrar açmış. Sinir küpüne dönen adam ne yapacağını şaşırmış ve olayı birine anlatmış dinleyen adam sorunun diğer komşularının bahçesinde olan karahindibalarda olduğunu söylemiş. Adam komşularından izin alarak komşularının bahçesindeki karahindibaları da öldürmüş. Uzun bir süre karahindibalarla mücadele eden adam hiçbir şeyin işe yaramadığını görünce çıldırmış. Uzmanlardan ziraatçilelerden ondan bundan fayda göremeyince en son Tarım Bakanlığından yardım almak istemiş ve bir mektup yazmış. Bir kaç hafta sonra Tarım Bakanlığından cevap gelmiş. Adam çok heyecanlanmış ve heyecanla oturmuş başlamış mektubu okumaya. Gelen mektupta şöyle bir cevap varmış;
"Sayın Beyefendi, bize yazdığınız sorun üzerine düşündük ve uzmanlarımıza danıştık. Dikkatli bir değerlendirmeden sonra, size çok iyi bir tavsiye verebileceğimizi düşünüyoruz. Beyefendi, size tavsiyemiz şudur ki : karahindibaları sevmeyi öğrenmelisiniz."
O kayaların üstünde yetişen vardı adı neydi ondan
Aynen helal sana bulmuşsun
Görmüş oldum bende güzel yorum oldu teşekkürler
Asıl ben teşekkür ederim böyle soru için
Kadınlar öyle her yerde yetişen bir çiçek olamaz nadir ender bulunan böyle yerlerde yetişen çiçek gibiler onun kokusu görüntüsü baş döndürüyor
Papatya gibisin beyaz ve incee
Cevap
31Cevap
Papatya elbette... Yapraklarını kopara kopara seviyorsun 😈
😂ya bu nasil. yorum papatyayı anladim gerisi 😀
Hard seks diyorum, incitmek diyorum, amansız olmak, düşman gibi davranmak diyorum.😂😂😂
Gül peygamber efendimizin terinden çıktığı ve bütün evliyalar gül koktuğu için asla gül demem ve hiç bir kadına gül almam. Her kadın farklı bir çiçek bende. Kimisi kır çiçeği, kimisi lale, kimisi papatya. En özeli de en narin olanı orkidedir
Gül.
Kesinlikle 🌹
Ama dalında güzel.
Kopartilmasından hiç hoslanmam.
Hiç yetistirdiniz mi?
Onunla konuştuktan sonra nasıl açtığına tanık oldunuz mu?
Gül geliyor. Koklarsan güzel kokar. Dikkat etmezsen dikeni batar. Gül seni yanı güldürür ya da soldurur.
Kadından kadına değişir ama niyeyse bende hep "gelincik" çiçeği çağrışımı yapar.. Çok hassas ve kırılgan...
Direk bir çiçek gelmedi. Güzel kokanlar demek istedim.
Kadın kadındır çiçek babandır diyorlar onun için kadın çiçek değil babamdır😜😜
Kayalıkta açan bir çiçek vardı bembeyaz çana benziyor
küstüm çiçeği
😂😂evett
Papatya
Lale geliyor benim
Direkt gül 🌹 geldi 🤔
papatya ve gül
Gül...
Kadın denince Zambak aklıma geliyor.
Kaktüs😆😆
🙄 Çiçek açıyor ama renk renk