Daha önce bu soruyu sordun yok bunu sordun olayı bitsin artık sistem😀 neyse
Daralınca imdat! deyince ne yapıyorsun?

Daha önce bu soruyu sordun yok bunu sordun olayı bitsin artık sistem😀 neyse
Daralınca imdat! deyince ne yapıyorsun?

Sıkılınca dizi veya film izlerim oyun oynarım spor yaparım müzik dinlerim kitap okurum Allahıma el açarım dua ederim dışarı çıkıp hava alırım bir şekilde sıkıntımı gidermeye çalışırım yani 😄🤷♂️ boş durmam zaten şu an da ekpss ve üniversite sınavlarına çalışıyorum tarihler de belli oldu bir tek başvuru yapmak ve parasını ödemek kaldı 😊
Cevap
16Cevap
Sıkılmayacak şeyler yaparım falannss
Bol bol la havle çekiyorum...😄
Sahilde uzunca bir yürüyüş yapmak bana çok iyi geliyor. Bütün stresim, sıkıntım gidiyor sanki.
Mesela şu an saracak yer arıyorum aslında ama kimseyi bunaltmayacağım 🤷♀️ sıkılınca daha çok sıkılmayı seviyorum 😅
Genelde uzun yürüyüşler yapıyorum. Akabiden duş almak ve film izlemek güzel oluyor.
Saat kaçta bu sıkıntı 😄 bazı detaylar önemli çiçeğim 😂 gündüzse evden çıkarım akşamsa çay dizi, geceyse dizi
Sağa sola salça oluyorum ben ya nazımı, saçmalıklarimı çeken kim varsa onlari arıyorum ya da film izliyorum, yürüyüş yapıyorum, üç harfli marketlerin aktüel ürünlerine dadanıyorum..
Kendimi sahil kenarına atıyorum. :D
Genelde burada yorum yapıyorum dizi film izliyorum televizyon izliyorum yani kendimi eğlendirecek bir şeyler
Islerime odaklanirim.
Dolaşırım evden uzak kalırım.
Çıkar biraz dolanırım
Garaja iniyorum malûm 🤦♂️
Arabam canım arabam😀
Angarya is
Tatli
KS
Film repliklerni taklit etmeye çalışırım 😄
Sıkılmaya devam ederim. d
George clooney i gördüm geldim ben bilmiyorum😂
Sıkılmaya çok vakit yok
Film, dizi, yürüyüş, bazen de kafayı vurup uyumak.
Komşu esnafla muhabbet eder çay içerim.
Telefonla ilgilenirim genelde.
Müzik dinlemeyi tercih ederim.
telefonda akraba sohbeti
Müzik
Yürüyüş.
Yemek yerim galiba. Arabayla gezerim
KS ye giriyorum 😂
film izlerim, yürüyüş yaparım, spora giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?