Kişilik & Karakter Sıkılınca neler yaparsınzı? Luucie Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben eterle kendimi bayıltıyorum eğlenceli Güncellemeler+1 yıl çok yaratıcı şeyler söylenmiş Sıkılınca neler yaparsınzı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KürkMantoluHayri Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dışarı çıkıyorum arkilerimle görüşüyorum 1 0 Yorumla
__PersonaNonGrata__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/nN-PooVQkLM 2 5 Yorumla Luucie +1 yıl hahahahah Yorumla Luucie +1 yıl aaa bu nicki ben kullanırdım bir zamanlar Yorumla __PersonaNonGrata__ +1 yıl Bu nicki benden hariç herkes kullanmış galiba bir dönem 🤣 Yorumla Luucie +1 yıl bilmiyorum ama çok havalı. burada kullanmamıştım nerelerde kullandım hatırlamıyorum ama kullandım ajxkdm Yorumla __PersonaNonGrata__ +1 yıl Sağolasın 😀 Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sanayide boyacıda işe başla. Hem bolca tiner kokusu almış olursun hem de para kazanırsın minnak 1 0 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Sahile gidiyorum dolaşmaya bisikletle dolaşıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum 0 0 Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Güzel aktivite olabilir bu arada. Beğendim. 0 0 Yorumla
Kuzuuu777 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tek olduğum Zamanlar müziği son ses açıp dans ederim 0 0 Yorumla
obsesifmilitan Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl çakmakla parmaklarımı yakıyorum yani yakmak derken morarma falan olmuyor acı vermek babında yazdım 0 0 Yorumla
RestalFox Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. LoL e girerim. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun sanırım. 1 0 Yorumla
mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyun oynarım müzik dinlerim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aticam kendimi az kaldo 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oyun oynarım, kitap okurum veya film izlerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Köpüklü kahveyle banyo yapıyorum😏👍 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha bide yazmayı unutmuştum Dans ediyorum ve bale son tercihim😏 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk espirin mi? 1 9 Yorumla Luucie +1 yıl aynen beğendin mi Yorumla minikkladyy +1 yıl Tamam bidaha olmasın Yorumla Bozuküçlüpriz +1 yıl 🤣😅🤣 Yorumla Luucie +1 yıl leydiliğin bana sökmez Yorumla minikkladyy +1 yıl Ne alaka şu an? :DD Yorumla Luucie +1 yıl sus. Yorumla minikkladyy +1 yıl Tamam varoş gülü. Yorumla Luucie +1 yıl zeka bu kadar işte Yorumla minikkladyy +1 yıl Yahu rahatsız oluyorsan sil görüşümü? Zekamı sorgulayacak en son kişi sensin. İki eğlendim sağol Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Cin çağırıyorum. 2 2 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Geliyomu peki? Yorumla Kompetankedi06 +1 yıl Filimlerdeki gibi çağırmayı denersen 3 ün 1 ini alırsın dostum bunlar gel demeyle gelmezler okuman gereken sureler var yapman gereken işlemler var daha sonrası müslüman cinlerden 1 tanesi davetine gelir Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Müthiş buluş Bayıldım 😂 0 0 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. Deniycem 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Resim çekiyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Google da kaybolurum 0 0 Yorumla
OnlyOneEscape Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sıkılmam 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yuh. 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. Yemin et harbi mi? 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Küfür ederim 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yemek yaparım 0 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. sıkılmam 0 0 Yorumla
Capkinnn07 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı. 10+20+1= ;) 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Daha çok sıkılırım 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Hahshahba deli ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Dışarı çıkıyorum arkilerimle görüşüyorum
hahahahah
aaa bu nicki ben kullanırdım bir zamanlar
Bu nicki benden hariç herkes kullanmış galiba bir dönem 🤣
bilmiyorum ama çok havalı. burada kullanmamıştım nerelerde kullandım hatırlamıyorum ama kullandım ajxkdm
Sağolasın 😀
Sanayide boyacıda işe başla. Hem bolca tiner kokusu almış olursun hem de para kazanırsın minnak
Sahile gidiyorum dolaşmaya bisikletle dolaşıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum
Güzel aktivite olabilir bu arada. Beğendim.
Tek olduğum Zamanlar müziği son ses açıp dans ederim
çakmakla parmaklarımı yakıyorum yani yakmak derken morarma falan olmuyor acı vermek babında yazdım
LoL e girerim.
Sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun sanırım.
Oyun
Sneinkide iyimis
Bos yapiyorsun birdaha olmasin
Oyun oynarım da hiç oynamıyorum şu sıra
Müzik dinlerim genelde
Havai fişek patlatıyorum ağzımda
Oyun oynarım müzik dinlerim
İple as, kesin çözüm.
Salıyorum her şeyi uyuyorum en güzeli
Aticam kendimi az kaldo
Oyun oynarım, kitap okurum veya film izlerim.
Buraya girip daha çok sıkılıyorum
Hagjjv ben bir sey yapmam
Boş boş duvara bakıyorum bazen
Köpüklü kahveyle banyo yapıyorum😏👍
Ha bide yazmayı unutmuştum Dans ediyorum ve bale son tercihim😏
İlk espirin mi?
aynen beğendin mi
Tamam bidaha olmasın
🤣😅🤣
leydiliğin bana sökmez
Ne alaka şu an? :DD
sus.
Tamam varoş gülü.
zeka bu kadar işte
Yahu rahatsız oluyorsan sil görüşümü? Zekamı sorgulayacak en son kişi sensin. İki eğlendim sağol
Cin çağırıyorum.
Geliyomu peki?
Filimlerdeki gibi çağırmayı denersen 3 ün 1 ini alırsın dostum bunlar gel demeyle gelmezler okuman gereken sureler var yapman gereken işlemler var daha sonrası müslüman cinlerden 1 tanesi davetine gelir
Müthiş buluş Bayıldım 😂
Bana da öğretsene 🤣🤣🤣
Su an sıkıldım neyit
Deniycem
Telfon telfon telfon
Müzik dinliyorum
Sıkılırım
Uyuyorum
Kendimi tokatlıyorum
Resim çekiyorum
Müzik dinlerim
Uyuyorum ya da yemek yiyorum